Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canim hadi bakalim hayirlisi bizimle de paylas cuma gününü insallah güzel haberlerle gelirsin cuma icin ac gel tok gel birsey dedi mi doktor ? 12+4 mü olacaksin o güne.
Beni cagirdigi hafta 13 haftalik falan olcaz galiba

Canım bişey sorcam tiktokta gördümde bu kan yılı bişey mi ne varmış anne babanın doğum tarihine göre hesaplanıyo onuda denemişmiydin

Vayy hepsi tutmuş maşallah kızçene önceden sinyalleri vermiş sana

Evet öyle oluyor :))
Şuan mesela 24 kişi var sayfada 14 ü üye bile değil selam olsun

benim çin takvimi tuttu, hatta görünüşe gore 34 yaşında olup mart ayinda hamile kalan @simurgdc da erkek bekliyor , ikimizde 34 yaşında ve mart ayinda erkek cocuga hamile kalmis olduk. Baska 34 yasinda olan varsa erkek bebege hazırlansın

Ay cidden mi erken göstermiş senin bebiş ben cuma gidicem 12+5 olmuş olucaz bizde parti yapıcaz erkekse söyleme ihtimali var yani ben doktora cuma içeri girdiğim gibi söylimde hemen söylemesin bari
Aynen canım görme ihtimali çok yüksek. Baştan uyar yoksa hemen söyleyebiliyolarmış :)

Çok geçmiş olsun canım, zorlandın mı büyük tuvaletini yaparken? Kanama makattan mı yoksa vajinadan mı geldi? Kabız olmamaya çalış, eğer sinirim problemin varsa.
Canım biraz zorlandım makattan mı vajinadan mı anlayamadım ama vajinayı silince de kan oldu peçete . Kabızlık var canım zaten normalde de sindirimi kolay birisi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…