- 16 Eylül 2024
- 5.612
- 5.002
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.321
Canim hadi bakalim hayirlisi bizimle de paylas cuma gününü12+2den merhaba kızlar
Cuma günü ikili tarama ve detaylı ultrasonum var benim de. Doktorum bir dahaki gelişinde cinsiyetleri de söylerim demişti bakalım görebilecek mi
Tüp bebek gebeliği olduğu için başından beri progestan kullanıyorum. Bir kaç sefer lekelenmelerim de oldu ama doktor rahim ağzından kaynaklanmış olabileceğini rahimde bir problem olmadığını söyledi. Bu haftadan sonra azaltarak bırakacağım progestanı.
Tsh 2,56 geldiği için düşük dozda ilaç kullanıyorum. İkili taramaya gitmeden ona da baktıracağım ne alemde diye.
Onun dışında çoğunuzun olduğu gibi ara ara adet ağrısına benzer kasık ağrılarım oluyor benimde. Sindirim problemleri beni çok zorluyor ve çok nefes nefese kalıyorum. Okulda ders anlatırken ya da bir kat merdiven çıksam sanki maraton koşmuş gibi sık nefesler aldığımı farkediyorum. Doktorum hepsini normal karşılıyor.
Sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah. Bir süre bu sıkıntılara katlanacağız artık
Kız küçük pipiye bak bencede erkek doktor da keşke başka pozisyon da çekseydi resimEki Görüntüle 3597874
Benimde cinsiyet erkek sanırım doktor parti yapacağımız için kağıda yazdı ama çok net belli :))
canım banada tahmin yaparmısınYapıyorum ama tutuyo mu bilmiyorum ki tutmuş mu hiç
3lira 5liracanım banada tahmin yaparmısın
kız sen yeterki tahmin et3lira 5lira
Ay cidden mi erken göstermiş senin bebiş ben cuma gidicem 12+5 olmuş olucaz bizde parti yapıcaz erkekse söyleme ihtimali var yaniCanım 12.haftadayım.
Canım bişey sorcam tiktokta gördümde bu kan yılı bişey mi ne varmış anne babanın doğum tarihine göre hesaplanıyo onuda denemişmiydinÇin takvimi kız
Tuzlu Ekşi
Asırı uyku
Mide bulantısı artı yanma
Göğüs boyu gerçekten farklı biri diğerinden küçük
Cinsel istek artışı
Asırı sıvılcelenme
Şiddetli baş ağrısı
Kpju hassasiyeti tavan her kokuya öğürme
sonuc : KIZ
Hahaha iyi yapmışsın canım yahahahah yabancı doktorduçihazı iyi diye bu doktoru sectim gercekten iyimiş teşekkür ederiz canım
Vayy hepsi tutmuşÇin takvimi kız
Tuzlu Ekşi
Asırı uyku
Mide bulantısı artı yanma
Göğüs boyu gerçekten farklı biri diğerinden küçük
Cinsel istek artışı
Asırı sıvılcelenme
Şiddetli baş ağrısı
Kpju hassasiyeti tavan her kokuya öğürme
sonuc : KIZ
Evet canım o da kız çıktıCanım bişey sorcam tiktokta gördümde bu kan yılı bişey mi ne varmış anne babanın doğum tarihine göre hesaplanıyo onuda denemişmiydin
Evet canım zaten ben rüyamda görmüştüm kız oldugunu ve bence anneler dogru hissediyorVayy hepsi tutmuşmaşallah kızçene önceden sinyalleri vermiş sana
Hadi ya tutmuş yani senin belirtilerin aynısı bendede var ve kan yılıdada kız çıktı ama ben hep erkek hissediyorum nedenseEvet canım o da kız çıktı
Evet öyle oluyor :))Hic sanmıyorumgenelde boyle oluyor kk da basliklar. Belli basli kisiler yazıyor diğerleri okuyor kaçıyor bence bilgi hirsizligi bu ya digerleriyle kiyaslayip kaciyorlar e sizde yazin bizde diyelim ki yalniz degiliz baskalari da yasiyor bu belirtileri
Benim daha once dahil oldugum boyle bir baslikta dogum yapacaklari ay piyasaya çıkan cok kisi olmustuhic adini bile gormedigim kisiler dogumla ilgili sorular soruyordu.
Çekmesine gerek yok iki bacak arasına tutunca hemen gördümKız küçük pipiye bak bencede erkek doktor da keşke başka pozisyon da çekseydi resim
Yaaa sağlıkla gelsin güzel kızımız. Listeye eklemeyi en sevdiğim şeyÇok şükür geçti canim lekelenmeprogestana devam, fetal sonucum çıktı şükür o da temiz Cinsiyeti de ogrenmis olduk kız geliyor insallah
benim çin takvimi tuttu, hatta görünüşe gore 34 yaşında olup mart ayinda hamile kalan @simurgdc da erkek bekliyor , ikimizde 34 yaşında ve mart ayinda erkek cocuga hamile kalmis olduk. Baska 34 yasinda olan varsa erkek bebege hazırlansınayyy şu bebişlerin cinsiyeti belli olan annişler çin takvimi ne diyordu size tuttu mu cinsiyetleri ile, buraları hareketlendirin de az heyecan olsun@simurgdc asdaf ebayraktar ve diğer cinsiyetleri bilen anneler
Ben de pasta yapatırıcam inşşallah ama daha çok varayyy sorma cok zor beklemek aslında düz öğrenceksin hic uğraşmicaksın pastayla felanpastacıma sormak lazım hahah
Aynen canım görme ihtimali çok yüksek. Baştan uyar yoksa hemen söyleyebiliyolarmış :)Ay cidden mi erken göstermiş senin bebiş ben cuma gidicem 12+5 olmuş olucaz bizde parti yapıcaz erkekse söyleme ihtimali var yaniben doktora cuma içeri girdiğim gibi söylimde hemen söylemesin bari
sabr etmek çok zormuş ya sen kaçıncı haftadasında çok var canım?Ben de pasta yapatırıcam inşşallah ama daha çok var
Canım biraz zorlandım makattan mı vajinadan mı anlayamadım ama vajinayı silince de kan oldu peçete . Kabızlık var canım zaten normalde de sindirimi kolay birisi değilimÇok geçmiş olsun canım, zorlandın mı büyük tuvaletini yaparken? Kanama makattan mı yoksa vajinadan mı geldi? Kabız olmamaya çalış, eğer sinirim problemin varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?