- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.381
Bulantım vardı yine onda da ama bu kez daha çok zorlanıyorum. O zaman tabi ilk gebelik yatıp dinlenme şansım vardı sürekli. Bu kez istediğim zaman uyuyamıyorum. Gece uykusuz kalıyorum ve emzirdigim için enerjim düşüyor. Sanırım beni o yüzden daha çok zorladı hamilelik bu kezİnşallah en yakın sürede mide bulantıların gider de güzelce yersin herşeyden, ilk bebişinde de mi bulantıların olmuştu merak ettim :)
Sağlıkla gelsinnn prensssSelam herkese. Bugün fetal dna sonucum çıktı, şükür temiz geldi. Cinsiyeti de doktora söylediler, arayıp öğrendik. Erkek bebeğimiz olacak. İki erkek çocuklu hayata merhaba diyorum
Ay maşallah nasıl da göstermiş öyleEki Görüntüle 3597874
Benimde cinsiyet erkek sanırım doktor parti yapacağımız için kağıda yazdı ama çok net belli :))
Yaz canım değişirse değiştiririz. Ama zannetmiyorumAy maşallah nasıl da göstermiş öylelisteye yazayım mi canım peki
Bana bunlarla gelin yaÇin takvimi kız
Tuzlu Ekşi
Asırı uyku
Mide bulantısı artı yanma
Göğüs boyu gerçekten farklı biri diğerinden küçük
Cinsel istek artışı
Asırı sıvılcelenme
Şiddetli baş ağrısı
Kpju hassasiyeti tavan her kokuya öğürme
sonuc : KIZ
Belirtilerini anlat bize bide yüzük testi yaptın mı ay onu hep merak ediyorum bende hep aynı şey çıkıyorSelam herkese. Bugün fetal dna sonucum çıktı, şükür temiz geldi. Cinsiyeti de doktora söylediler, arayıp öğrendik. Erkek bebeğimiz olacak. İki erkek çocuklu hayata merhaba diyorum
Anladım canım şeker cihazı alsam iyi olacak aslında ailede şeker var diye ben de meyveye çok düştüm bu aralar korkuyorum biraz11+3’te ver demişti bana. 11-12. Haftalarda veriliyor genelde. Önceki gebeliğimde ikili sonucu çıktıktan sonra vermiştim. 12+ larda vermişim. Aç tok fark etmez. Şekere de gebeliği ilk öğrendiğimizde asm bakıyor, size de bakmıştır. Benim doktorum da şeker tansiyon kilo ölçmez. Sen evde bunları takip edebilirsin canım. Sonuçları doktorla paylaşırsın o yorumlar.
Ay gerçekten peki bu proflar doğuma giriyor mu acaba bilgin var mı canımBenimkide proflar biraz öyle oluyor galiba
Evet bu listede olmayıp yazanlara ben de el sallıyorum burdan. Bilgileriniz gizli değilse yazın da ekleyeyim kızlar yaEvet öyle oluyor :))
Şuan mesela 24 kişi var sayfada 14 ü üye bile değil selam olsun
Ben varım bebişim. Çin takvimi kan hesaplama zımbırtısı ramzi falan hepsi erkek diyorbenim çin takvimi tuttu, hatta görünüşe gore 34 yaşında olup mart ayinda hamile kalan @simurgdc da erkek bekliyor , ikimizde 34 yaşında ve mart ayinda erkek cocuga hamile kalmis olduk. Baska 34 yasinda olan varsa erkek bebege hazırlansın
Nasıl anladınız Ordan ya ben göremedim pipi filanYaz canım değişirse değiştiririz. Ama zannetmiyorum
supersin ya iste hissetmek , iste annelik içgüdüsü budur, bekliyoruz sagliklaBen varım bebişim. Çin takvimi kan hesaplama zımbırtısı ramzi falan hepsi erkek diyorAma çat diye kız yazicam buraya tüm teoriler çökecek sıkı durun
Ya geriden okuyorum bugün herkes de cinsiyet öğrenmiş masallahSelam herkese. Bugün fetal dna sonucum çıktı, şükür temiz geldi. Cinsiyeti de doktora söylediler, arayıp öğrendik. Erkek bebeğimiz olacak. İki erkek çocuklu hayata merhaba diyorum
Ablana bi selamımı söyler misin iki kız annesi olarak görür mü beni acabaTeşekkür ederimvalla hiçbir şeye bakmadım desem ablam bana iki erkek çocuğun olacak demişti yıllar önce, o yüzden hep erkek bekliyordum. Ablamın hisleri çok kuvvetlidir, cinsiyet konusunda bugüne kadar yanıldığı olmadı
ya yuzuk testi beni de yillarca yaniltmis olduBelirtilerini anlat bize bide yüzük testi yaptın mı ay onu hep merak ediyorum bende hep aynı şey çıkıyor
Canım aylardır yaparım gebe kalamadığım için bakıyordum bunlara aylardır ilki erkek ikincisi kız çıkıyor üçüncüde duruyorya yuzuk testi beni de yillarca yaniltmis oldubana hep 1 kiz cikip duruyordu, allah allah niye ikinci cocuk yapmıyorum acaba diye sorgulamistim yıllardır neyse ki erkek oldu da testi curuttu yoksa bosuna ikinci cocuk yapmicaktim
Teşekkür ederiz teyzoşuSağlıkla gelsinnn prensss
Ay dur rezil olmayayım şimdi çok iddialı da değilim ama erkek çıkarsa şok olurumsupersin ya iste hissetmek , iste annelik içgüdüsü budur, bekliyoruz saglikla
Bizim de 13.hafta falan olacak canim ama nasil olacak bilemedim. Fetal dna ile ilgili birsey dedi mi. Uyandiktan sonra ye diye neden dedi peki bur sikayetin var diye miAslında 9.haftada gittiğimizde 13.hafta gelin demişti bize de sonra 11.hafta ara kontrole gittik haftaya Cuma'ya ikili taramayı yapalım desi kendisi direkt. Evet canım 12+4 olacağız inşallah. Özellikle aç tok bir şeybahsetmedi ama uyandıktan sonra yarım saat bir saat içinde kahvaltı yapmamı istiyor o yüzden kahvaltımı yapar giderim.
Güzel haberleri paylaşacağım inşallah
Canimm hadi gözün aydınSelam herkese. Bugün fetal dna sonucum çıktı, şükür temiz geldi. Cinsiyeti de doktora söylediler, arayıp öğrendik. Erkek bebeğimiz olacak. İki erkek çocuklu hayata merhaba diyorum
Yok canım hiçbir şey yapmadım, ikinci olunca bir rahatlık geliyor insana galibaBelirtilerini anlat bize bide yüzük testi yaptın mı ay onu hep merak ediyorum bende hep aynı şey çıkıyor
Bence de, olmasa da evde takip etmekte fayda var, ben de ara ara bakıyorum şekere. Tablo tut, açlık, 1. Saat tokluk ve 2. Saat tokluk diye. Sonuçları doktora göster, ben öyle yapmıştım. Hatta tansiyon aletim var, onu da takip ediyordum.Anladım canım şeker cihazı alsam iyi olacak aslında ailede şeker var diye ben de meyveye çok düştüm bu aralar korkuyorum biraz
Ay gerçekten peki bu proflar doğuma giriyor mu acaba bilgin var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?