- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.421
Anladım canım kan sulandırıcı olayını bilmyorum ama çarşamba günleri harici diğer günler yapılabiliyormuşpeki hafta ici herhangi birgunde oluyor mu canım bilgin var mı belli günler diye duymuştum ama
kan sulandiricida 1 gun oncesi bırakmak gerekiyor falan diye yazıyordu bir yerde onlari sormak icin ulasmaya calıstım ama bilgi alamadım bir türlü
gunlerimiz ayni orada bulusalim
Evet yaa ben daha büyük sanıyordum senin kuzucuğu hala emiyormuş demek zor olur tabi. Ama işte yaşları yakın olacak birlikte hemencecik büyüyecekler senin için daha iyi olacak bence, çektiklerine değer diye düşünüyorumBulantım vardı yine onda da ama bu kez daha çok zorlanıyorum. O zaman tabi ilk gebelik yatıp dinlenme şansım vardı sürekli. Bu kez istediğim zaman uyuyamıyorum. Gece uykusuz kalıyorum ve emzirdigim için enerjim düşüyor. Sanırım beni o yüzden daha çok zorladı hamilelik bu kez
Ayy hepsi aynı artık bilemiyorumÇin takvimi kız
Tuzlu Ekşi
Asırı uyku
Mide bulantısı artı yanma
Göğüs boyu gerçekten farklı biri diğerinden küçük
Cinsel istek artışı
Asırı sıvılcelenme
Şiddetli baş ağrısı
Kpju hassasiyeti tavan her kokuya öğürme
sonuc : KIZ
Enfeksiyon bende çok çekmiştim, cranberry kapsül gerçekten bitiriyor hatta son kullandığım cranberry, d-mannoz çok hızlı kesmişti, doktorumda onay vermişti kullanmama doğal olduğu içinEnfeksiyon cikti yine kuzum. Anlamadim su da icmeye çalışıyorum bolca aslinda. Ama progestan kullaniyorum onun parcaciklari falan derken o mu yapiyor acaba diyorum. Bende anlayamiyorum neden cikiyor. Kültür de verdim o gev cikiyormus. Bakteri üredi yazarsa tekrar gel antibiyotik vercem dedi. Bugun monurol yazdi. Ama kendi doktoruma sormadan kullanmayacagim. 15 16.haftaya kadar lekelenme kanama ile gelen var dedi. Ağrının sebebi enfeksiyon olabilir dedi.
Enfeksiyon bende çok çekmiştim, cranberry kapsül gerçekten bitiriyor hatta son kullandığım cranberry, d-mannoz çok hızlı kesmişti, doktorumda onay vermişti kullanmama doğal olduğu içinEnfeksiyon cikti yine kuzum. Anlamadim su da icmeye çalışıyorum bolca aslinda. Ama progestan kullaniyorum onun parcaciklari falan derken o mu yapiyor acaba diyorum. Bende anlayamiyorum neden cikiyor. Kültür de verdim o gev cikiyormus. Bakteri üredi yazarsa tekrar gel antibiyotik vercem dedi. Bugun monurol yazdi. Ama kendi doktoruma sormadan kullanmayacagim. 15 16.haftaya kadar lekelenme kanama ile gelen var dedi. Ağrının sebebi enfeksiyon olabilir dedi.
Bu testler hep yanıltıyor arkadaşıma da bebeğin yüzde 70 engelli dediler, kız üzülmekten helak oldu ama aldırmadı, şimdi kızı 7 yaşında sapasağlam. Ben bu testleri yaptırmadım altıncı ayda detaylı ultrasonda herşey belli oldu çok şükürKızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir
O kapsullerin iyi geldigini nette bende hep görüyorum ama gebelikte kullaniliyor mu onu bilmiyordum. Teşekkür ederim tavsiyeniz icin doktora danisacagim gittigimdeEnfeksiyon bende çok çekmiştim, cranberry kapsül gerçekten bitiriyor hatta son kullandığım cranberry, d-mannoz çok hızlı kesmişti, doktorumda onay vermişti kullanmama doğal olduğu için
Ben de öyle umuyorum 40 ımdan sonra rahat edicem inşallahEvet yaa ben daha büyük sanıyordum senin kuzucuğu hala emiyormuş demek zor olur tabi. Ama işte yaşları yakın olacak birlikte hemencecik büyüyecekler senin için daha iyi olacak bence, çektiklerine değer diye düşünüyorum
Ben bi kez sormaya kalktım o çok sonra dedi susturduAnladım canım şeker cihazı alsam iyi olacak aslında ailede şeker var diye ben de meyveye çok düştüm bu aralar korkuyorum biraz
Ay gerçekten peki bu proflar doğuma giriyor mu acaba bilgin var mı canım
Ben gittikten sonra sana anlatırım neler olduğunu merak etmeBizim de 13.hafta falan olacak canim ama nasil olacak bilemedim. Fetal dna ile ilgili birsey dedi mi. Uyandiktan sonra ye diye neden dedi peki bur sikayetin var diye mi
Tamam canim yine haberleşiriz insallah guzel haberlerimizleBen gittikten sonra sana anlatırım neler olduğunu merak etme
Biz sorduk aslında fetal DNA yı ama ben önce ikili tarama ve detaylı ultrason yapılmasını gerektiğini düşünüyorum dedi. Bunlar yapılmadan fetal DNA önermiyorum gibi şeyler söyledi. Haftaya geldiğinizde taramadan sonra o konu hakkında da bilgi vereceğim dedi.
Kahvaltı konusuna gelince ilk gittiğimizde bize şöyle demişti canım. Biz gebelerin uzun süre aç kalıp bir anda yemesini istemeyiz çünkü hormonlar bir anda yükseliyor falan dedi. O yüzden 3 ana 3 ara öğün şeklinde ölçülü ama sık beslen demişti. İkinci gittiğimizde ben de genelde derslerimin öğleden sonra olduğunu haftasonu da eklenince uyumak istediğimi söyledim. 10 30- 11e kadar falan uyuyup sonra kahvaltı ediyordum. Yapmayayım mı böyle diye sordum. Yapma dedi valla. Sabah kalk tiroid ilacını al yarım saat sonra falan yap kahvaltını dedi. Bu iyi bir şey değil şimdi böyle alıştırma ilerisi için de daha kötü olur dedi valla
Evet bana da pyle dediler ben hemen fetal dna yaptırdım sonuc bekliyorumBu testler hep yanıltıyor arkadaşıma da bebeğin yüzde 70 engelli dediler, kız üzülmekten helak oldu ama aldırmadı, şimdi kızı 7 yaşında sapasağlam. Ben bu testleri yaptırmadım altıncı ayda detaylı ultrasonda herşey belli oldu çok şükür
Sağol canım benim teşekkür ederimHayırlı olsun canım, erkek bebişler çoğalıyorsağlıkla kucağına al
çok sagol canım bayramdan sonra ki hafta gidicem inşallahAnladım canım kan sulandırıcı olayını bilmyorum ama çarşamba günleri harici diğer günler yapılabiliyormuş
kese şekli nasıldı canımMerhaba kızlar 13+2 deyim
Cinsiyeti öğrendik fetal dna sonucuyla Erkek
Çin takvimi , kese şekli ve yüzük testi tuttu diğer şeyler hep kız diyordu
Artık isim seçme dönemlerine geldik
Bundan önce 12-13 Mayıs ta bakmıştı bişey dememiştiBundan önce ne zaman gitmistiniz en son kontrole çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?