Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Anladım canım kan sulandırıcı olayını bilmyorum ama çarşamba günleri harici diğer günler yapılabiliyormuş

Evet yaa ben daha büyük sanıyordum senin kuzucuğu hala emiyormuş demek zor olur tabi. Ama işte yaşları yakın olacak birlikte hemencecik büyüyecekler senin için daha iyi olacak bence, çektiklerine değer diye düşünüyorum

Ayy hepsi aynı artık bilemiyorum

Bu arada cinsiyet öğrenen tatlı annişleri tebrik ediyor, darısı bize diyorumm

Enfeksiyon bende çok çekmiştim, cranberry kapsül gerçekten bitiriyor hatta son kullandığım cranberry, d-mannoz çok hızlı kesmişti, doktorumda onay vermişti kullanmama doğal olduğu için

Enfeksiyon bende çok çekmiştim, cranberry kapsül gerçekten bitiriyor hatta son kullandığım cranberry, d-mannoz çok hızlı kesmişti, doktorumda onay vermişti kullanmama doğal olduğu için

Bu testler hep yanıltıyor arkadaşıma da bebeğin yüzde 70 engelli dediler, kız üzülmekten helak oldu ama aldırmadı, şimdi kızı 7 yaşında sapasağlam. Ben bu testleri yaptırmadım altıncı ayda detaylı ultrasonda herşey belli oldu çok şükür

O kapsullerin iyi geldigini nette bende hep görüyorum ama gebelikte kullaniliyor mu onu bilmiyordum. Teşekkür ederim tavsiyeniz icin doktora danisacagim gittigimde

Ben de öyle umuyorum 40 ımdan sonra rahat edicem inşallah yine de 1 sene olsun uyumak dinlenmek isterdim gerçekten yorgunum ama nasip böyleymiş kabullendim artık

Kızlar günaydın, cinsiyeti öğrenen çok anne olmuş, hepsi sağlıkla gelsin inşallah, canım bebişler

Ve o gün geldi, ilk defa bu sabah kendimi düne göre iyi hissediyorummm Allah'ım çok şükür, buraya yazacağım demiştim, inşallah hep böyle olurum aminnnn 9+1 olduk teyzoşları

Bizim de 13.hafta falan olacak canim ama nasil olacak bilemedim. Fetal dna ile ilgili birsey dedi mi. Uyandiktan sonra ye diye neden dedi peki bur sikayetin var diye mi
Ben gittikten sonra sana anlatırım neler olduğunu merak etme
Biz sorduk aslında fetal DNA yı ama ben önce ikili tarama ve detaylı ultrason yapılmasını gerektiğini düşünüyorum dedi. Bunlar yapılmadan fetal DNA önermiyorum gibi şeyler söyledi. Haftaya geldiğinizde taramadan sonra o konu hakkında da bilgi vereceğim dedi.
Kahvaltı konusuna gelince ilk gittiğimizde bize şöyle demişti canım. Biz gebelerin uzun süre aç kalıp bir anda yemesini istemeyiz çünkü hormonlar bir anda yükseliyor falan dedi. O yüzden 3 ana 3 ara öğün şeklinde ölçülü ama sık beslen demişti. İkinci gittiğimizde ben de genelde derslerimin öğleden sonra olduğunu haftasonu da eklenince uyumak istediğimi söyledim. 10 30- 11e kadar falan uyuyup sonra kahvaltı ediyordum. Yapmayayım mı böyle diye sordum. Yapma dedi valla. Sabah kalk tiroid ilacını al yarım saat sonra falan yap kahvaltını dedi. Bu iyi bir şey değil şimdi böyle alıştırma ilerisi için de daha kötü olur dedi valla

Tamam canim yine haberleşiriz insallah guzel haberlerimizle
Beslenme konusunda evet bana da dedi bunlari tamam ama oyle kolay degil ki yaa. Bende uyuyorum mesela oglen uyaniyorum aonra kahvalti ediyorum
Canim birde sende gittiginde sor istersen bu rahim agzi uzunluguna bakiliyormus ya. Perinatologlar daha erken haftalarda kontrol ediyormus burda arkadaslar da yazmisti. Karindan da bakiliyormus. Bir sor istersen hazir gitmisken.

Evet bana da pyle dediler ben hemen fetal dna yaptırdım sonuc bekliyorum

Anladım canım kan sulandırıcı olayını bilmyorum ama çarşamba günleri harici diğer günler yapılabiliyormuş
çok sagol canım bayramdan sonra ki hafta gidicem inşallah

Merhaba kızlar 13+2 deyim
Cinsiyeti öğrendik fetal dna sonucuyla Erkek
Çin takvimi , kese şekli ve yüzük testi tuttu diğer şeyler hep kız diyordu
Artık isim seçme dönemlerine geldik
kese şekli nasıldı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…