- 23 Ağustos 2023
- 41
- 93
- 8
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.401
yok yok benim ilk bebeğim erkek olacak iste, kiz diyordu ilk cocugaCanım aylardır yaparım gebe kalamadığım için bakıyordum bunlara aylardır ilki erkek ikincisi kız çıkıyor üçüncüde duruyorvallahi hiç değişmedi çok komik ilkini bildi ama dimi senin bende istikrarlı olan bir tek o var
Teşekkür ederiz canımmmYa geriden okuyorum bugün herkes de cinsiyet öğrenmiş masallahsağlıkla gelsin inşallah küçük yakışıklımız
Ahahhaha seni tanıması lazım, öyle görüyor rüyasındaAblana bi selamımı söyler misin iki kız annesi olarak görür mü beni acaba
Haklısın canım dikkat etmek lazım hadi bakalım sağlıkla gelsin canlarımız inşallahYok canım hiçbir şey yapmadım, ikinci olunca bir rahatlık geliyor insana galiba
Bence de, olmasa da evde takip etmekte fayda var, ben de ara ara bakıyorum şekere. Tablo tut, açlık, 1. Saat tokluk ve 2. Saat tokluk diye. Sonuçları doktora göster, ben öyle yapmıştım. Hatta tansiyon aletim var, onu da takip ediyordum.
Ay evet önce bir buruldum ama sağlıklı mutlu bir bebek olsun gerisi önemli değil. Hem iki erkek büyüdüklerinde daha rahat olur galiba, en azından birlikte zaman geçirebilirler, yani umarımCanimm hadi gözün aydıniki erkek kardeş olacaklar bir yerde güzel sağlıklı olması önemli
Ay maşallahyok yok benim ilk bebeğim erkek olacak iste, kiz diyordu ilk cocuga
Araları kaç yaş olacak canımAy evet önce bir buruldum ama sağlıklı mutlu bir bebek olsun gerisi önemli değil. Hem iki erkek büyüdüklerinde daha rahat olur galiba, en azından birlikte zaman geçirebilirler, yani umarım
evet evet hep kendimi kiz annesi hayal ederdim ama erkek oldugunu öğrendikten sonra tam bi erkek annesi cikti icimden, hurrem sultan oldum bi andaAy maşallaho zaman tersi diyeyim yine çok hoşuma gider sağlıklı olsun canım ya ama çok komiğime gidiyor hayırlısı
İki bacak arasıNasıl anladınız Ordan ya ben göremedim pipi filanhatta bebeği göremedim orda ayaklarımı var neresi anlayamadım hiç
Oğlum 18 Nisan doğumlu, aralık başında doğar ikincisi. Araları 31-32 ay olacak hemen hemen.Araları kaç yaş olacak canım
evet evet hep kendimi kiz annesi hayal ederdim ama erkek oldugunu öğrendikten sonra tam bi erkek annesi cikti icimden, hurrem sultan oldum bi andasaglikla gelsinler de
Ya cok güzel olacak eminim. Aynı cinsiyet kardeslikte çok güzel bence hele ki yaş farkı azsa. Bence için burulmasin çok iyi anlaşacaklarOğlum 18 Nisan doğumlu, aralık başında doğar ikincisi. Araları 31-32 ay olacak hemen hemen.
Ay yok burulma annesiiii hayirli evlat olsun. 3.kiz olur belki ahshhaAy evet önce bir buruldum ama sağlıklı mutlu bir bebek olsun gerisi önemli değil. Hem iki erkek büyüdüklerinde daha rahat olur galiba, en azından birlikte zaman geçirebilirler, yani umarım
Aralari da azmis ne guzel. Saglikla buyusunler birlikteOğlum 18 Nisan doğumlu, aralık başında doğar ikincisi. Araları 31-32 ay olacak hemen hemen.
peki hafta ici herhangi birgunde oluyor mu canım bilgin var mı belli günler diye duymuştum amaSaat 10 da genetik bölümüne gidip sıra almak gerekiyormuş canım öncesinde randevu almaya gerek yokmuş
gunlerimiz ayni orada bulusalimArkadaş alıntı yapınca fark ettim yazdığını
Aynen bende orada yaptırcam gibi ankaradan çok uzak değil havalarda güzel biraz Eskişehir gezeriz
çin takvimi oğlumda da kızımda da tuttu benim canımHayırlı olsun canımzor olcak belki ama sağlıklı olsunlar da herkese soruyorum sana da sorayım çin takvimi yapmış mıydın ne çıkıyordu ne hissediyordun
Hayırlı olsun canım, erkek bebişler çoğalıyorSelam herkese. Bugün fetal dna sonucum çıktı, şükür temiz geldi. Cinsiyeti de doktora söylediler, arayıp öğrendik. Erkek bebeğimiz olacak. İki erkek çocuklu hayata merhaba diyorum
Kız dikkat et okurken yüreğime indiAyyy kızlar az önce çok fena bir kaza atlattım yani..lavabodan çıkarken halı kaydı ayağimin altından lavaboya tutundum ama bacaklarım ayrıldı resmen çığlık attım o acıyla ama çok şükür geçti düşmedim off çok korktum ama bir an Rabbim korudu
Canım ben başından beri bunu kullanıyorum ama ilk zamanlarda etki ediyordu da şimdi bende gece 2 tane içmeme rağmen bazen gün boyu kusuyorum malesefKızlar günaydın doktor bu sefer Prilam değilde prilemfy mi ne onu yazmış .Bunu deneyen var mı aranızda sanki bana Prilam kadar etkili değil gibi geldi .Sabaha karşı 5 gibi 2 tane içmeme rağmen şuan bulantım var
Hahah vay beTeşekkür ederimvalla hiçbir şeye bakmadım desem ablam bana iki erkek çocuğun olacak demişti yıllar önce, o yüzden hep erkek bekliyordum. Ablamın hisleri çok kuvvetlidir, cinsiyet konusunda bugüne kadar yanıldığı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?