Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    32
yok yok benim ilk bebeğim erkek olacak iste, kiz diyordu ilk cocuga

Haklısın canım dikkat etmek lazım hadi bakalım sağlıkla gelsin canlarımız inşallah

Canimm hadi gözün aydın iki erkek kardeş olacaklar bir yerde güzel sağlıklı olması önemli
Ay evet önce bir buruldum ama sağlıklı mutlu bir bebek olsun gerisi önemli değil. Hem iki erkek büyüdüklerinde daha rahat olur galiba, en azından birlikte zaman geçirebilirler, yani umarım

Ay maşallah o zaman tersi diyeyim yine çok hoşuma gider sağlıklı olsun canım ya ama çok komiğime gidiyor hayırlısı
evet evet hep kendimi kiz annesi hayal ederdim ama erkek oldugunu öğrendikten sonra tam bi erkek annesi cikti icimden, hurrem sultan oldum bi anda saglikla gelsinler de

Ooo nasıl sohbetler dönmüş burada. Arkadaşlar ben 11 haftaya girmek üzereyim ancak aşırı kötüyüm. Sürekli kusma modundayım asla geçmiyor. Sizlerde durum nasıldı. Herkes bir kaç haftaya rahatlarsın diyor. Nolur öyle olsun. Yeme, içme full kesildi bende. Yaşamak için yemeye çalışıyorum. Her şeyden tiksindim. Aklınıza gelebilecek her şeyden. Ağlama geliyor ara sıra bana bu halde olduğum için.

evet evet hep kendimi kiz annesi hayal ederdim ama erkek oldugunu öğrendikten sonra tam bi erkek annesi cikti icimden, hurrem sultan oldum bi anda saglikla gelsinler de
ayyy maşallah size Allah’ta seni güldürsün bakalım ben ne olacam hasretle bekliyoruz inan 6 gün sonra görüşeceğiz yavrucağımla

Ay evet önce bir buruldum ama sağlıklı mutlu bir bebek olsun gerisi önemli değil. Hem iki erkek büyüdüklerinde daha rahat olur galiba, en azından birlikte zaman geçirebilirler, yani umarım
Ay yok burulma annesiiii hayirli evlat olsun. 3.kiz olur belki ahshha yani canim iyi anlasirlarsa cok guzel olur hersey
Oğlum 18 Nisan doğumlu, aralık başında doğar ikincisi. Araları 31-32 ay olacak hemen hemen.
Aralari da azmis ne guzel. Saglikla buyusunler birlikte

Saat 10 da genetik bölümüne gidip sıra almak gerekiyormuş canım öncesinde randevu almaya gerek yokmuş
peki hafta ici herhangi birgunde oluyor mu canım bilgin var mı belli günler diye duymuştum ama
kan sulandiricida 1 gun oncesi bırakmak gerekiyor falan diye yazıyordu bir yerde onlari sormak icin ulasmaya calıstım ama bilgi alamadım bir türlü
Arkadaş alıntı yapınca fark ettim yazdığını
Aynen bende orada yaptırcam gibi ankaradan çok uzak değil havalarda güzel biraz Eskişehir gezeriz
gunlerimiz ayni orada bulusalim

Hayırlı olsun canım zor olcak belki ama sağlıklı olsunlar da herkese soruyorum sana da sorayım çin takvimi yapmış mıydın ne çıkıyordu ne hissediyordun
çin takvimi oğlumda da kızımda da tuttu benim canım
şuan da erkek görunuyor hayırlısı artık

Kız dikkat et okurken yüreğime indi

Canım ben başından beri bunu kullanıyorum ama ilk zamanlarda etki ediyordu da şimdi bende gece 2 tane içmeme rağmen bazen gün boyu kusuyorum malesef

Hahah vay be hem bilmiş hem de tamamıyla inandırmış helal olsun ablana bize de yorum yapabilir hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…