- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.729
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.621
Eki Görüntüle 3598505
Teyzoşlar günaydınnnuykudaymış benim bebe zorla uyandırdık baya uğraştırdı pozisyonu zor buldu ense kalınlığı falan çok iyi dedi ikili için kan verdim
Kalp atışı 183 ten 140 a düşmüş erkek olma olasılığı gittikte yükseliyorama hiçbişey demedi doktor hatta tahminde bile bulunmam dedi sizce cinsiyeti ne tahminlerinizi alayımmm kızlarrr
Kızz gerçekten ne cektik öylee bulantıdanCanım ben de öyleyim, annemlerde yiyorum, eşim yapıyor ama eskiye nazaran en azından yiyorum, çok şükürYa çok heyecanlı, nasıl bekleyeceksin, sen bana hep diyordun ki, senin ve benim kızım olacak bakalım ya, mahvolduk mide bulantısından hayırlısıyla gelsinler. Sağlıkla inşallah
siz benim burda bacılarım oldunuz size atmicamda kime atıcammhahaha parti biter bitmez partiden foto istiyoruzz
oyyy canım benm erkek çıkarsa da at olur mu bence erkek ama sağlıklı ve gönlüne göre olsun inşallahsiz benim burda bacılarım oldunuz size atmicamda kime atıcamm
bana erkek kız hiç farketmiyor ama ilk cocuğum oğlan ve hiç böyle bi hamilelik gecirmedimoyyy canım benm erkek çıkarsa da at olur mu bence erkek ama sağlıklı ve gönlüne göre olsun inşallah
Ultrasona göre dedim kız doğrudur ama dediğin gibi belki anneler doğru hissedebilirbana erkek kız hiç farketmiyor ama ilk cocuğum oğlan ve hiç böyle bi hamilelik gecirmedimkız ne cektim cok zor hala zor birdee oğlumda erkek olduğuna emindim bundada kız olduğunu hissediyorum bakalım ne çıkcak sende mi erkek hissediyorsun bende yoksa ultrasona göre mi dedin canım?
vallah o kordun cıkıntısını bende pipi sanıyom bazen sonra diyorum kız bebişlerin ultrason resmide böyle diyorumUltrasona göre dedim kız doğrudur ama dediğin gibi belki anneler doğru hissedebilirherkes kendi ne yaşadığını daha iyi bilir tabi anladığımızdan değil de eğlencesine kordonu bile pipi sanıp yorum yapabiliyoruz ama seninkini merak etmiyor değilim
Canım benim doktorum 12.haftalıkken gördü ultrasonda ve %90 emin oldunu söylediKızlar cinsiyet öğrenen var mı kaçıncı haftada öğrendiniz fetal dna dışında ben bayramdan snra gidicem 14 haftalık oluyorm net söyler bence o zaman doktorum
Yaaa ne güzel işte iyi bişey değil zaten. Valla ben de paketi açıp bişeyleri bitirmiyorum ama ucundan da tadına bakıyorum inş zararı olmuyodurOhh afiyet olsunben bayadir paketli gıda tuketmiyordum gece yedikten sonra başım agriyarak uyudum yaa. Yaramiyor demek ki
Kızz gerçekten ne cektik öylee bulantıdanama senin yazdıklarını hep okuyorum ve okurken şunu hala diyorum ikimizin kızı olucak
Gerçekten çok merak ediyorum yaa bir kendimki bir de seninki ben de merak uyandırdıvallah o kordun cıkıntısını bende pipi sanıyom bazen sonra diyorum kız bebişlerin ultrason resmide böyle diyorumbu hissetiğimde doğru cıkarsa harbiden anneler hissediyor derim kız vallah merak ediomusun senin hamileliğin nasıl geciyor peki canım?
birdahaki randevun nezmaan?Ayy hayırlısı bakalımSeninkine az kaldı da bana daha epey var geçecek inşallah düzeliyoruz kız
birdahaki randevun nezmaan?inşallah ya düzelelim
Bu aralar gitsem büyük ihtimal benmkini de görür ama tam net olsun diye bayramdan sonra gidiyim diyorumCanım benim doktorum 12.haftalıkken gördü ultrasonda ve %90 emin oldunu söyledi
ayy heycan dorukda benide iyice meraklandırdın bakGerçekten çok merak ediyorum yaa bir kendimki bir de seninki ben de merak uyandırdıkızsa doktoruna helal olsun erkenden haber verebilmiş çünkü genelde kızların cinsiyetini erken söylemiyorlar. Benimki sizleri duyunca rahat geçiyor aslında yaaa arada midem yanıyor ayakta çok durunca bel ağrısı oluyor o kadar onun dışında bişeyim yok, ben de kız hissediyorum kendiminkini herkes erkek dese de bizikiler zıt olacak galiba ama bakalm
Günaydın canım lekelenme olmadı bı daha dün gece sancilandim acile gittim tahliller felan verdim enfeksiyon yok herşey yolunda bebisimi de gördüm çok teşekkürler sorduğun icn canımsıncezerye_ nasıl oldun canım lekelenmen ne durumda bir daha olmamıştır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?