Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Maşallah bebişe, kalp atış hızınıda hiç sormadım ben de sorayım bu gidişimde Ya ben hiç anlamam ya, tahmin de zor ediyorum ama erkek gibi duruyor sanki canım bebiş ya

Kızz gerçekten ne cektik öylee bulantıdan ama senin yazdıklarını hep okuyorum ve okurken şunu hala diyorum ikimizin kızı olucak

oyyy canım benm erkek çıkarsa da at olur mu bence erkek ama sağlıklı ve gönlüne göre olsun inşallah
bana erkek kız hiç farketmiyor ama ilk cocuğum oğlan ve hiç böyle bi hamilelik gecirmedim kız ne cektim cok zor hala zor birdee oğlumda erkek olduğuna emindim bundada kız olduğunu hissediyorum bakalım ne çıkcak sende mi erkek hissediyorsun bende yoksa ultrasona göre mi dedin canım?

Ultrasona göre dedim kız doğrudur ama dediğin gibi belki anneler doğru hissedebilir herkes kendi ne yaşadığını daha iyi bilir tabi anladığımızdan değil de eğlencesine kordonu bile pipi sanıp yorum yapabiliyoruz ama seninkini merak etmiyor değilim

vallah o kordun cıkıntısını bende pipi sanıyom bazen sonra diyorum kız bebişlerin ultrason resmide böyle diyorum bu hissetiğimde doğru cıkarsa harbiden anneler hissediyor derim kız vallah merak ediomusun senin hamileliğin nasıl geciyor peki canım?

Kızlar cinsiyet öğrenen var mı kaçıncı haftada öğrendiniz fetal dna dışında ben bayramdan snra gidicem 14 haftalık oluyorm net söyler bence o zaman doktorum

Gerçekten çok merak ediyorum yaa bir kendimki bir de seninki ben de merak uyandırdı kızsa doktoruna helal olsun erkenden haber verebilmiş çünkü genelde kızların cinsiyetini erken söylemiyorlar. Benimki sizleri duyunca rahat geçiyor aslında yaaa arada midem yanıyor ayakta çok durunca bel ağrısı oluyor o kadar onun dışında bişeyim yok, ben de kız hissediyorum kendiminkini herkes erkek dese de bizikiler zıt olacak galiba ama bakalm

ayy heycan dorukda benide iyice meraklandırdın bak senin hamişliğin yine bizimkinden iyi geliyor kulağa senin birdahaki randevun nezaman peki canım cünki iki haftaya felan seninkinide doktor görebilmesi lazım benimkini galiba makinesi cok kaliteliydi ondan iyi gördü ve emindi doktorum
vallah zıt cıkarsa şok olurumm kız cok eminim cünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…