- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.729
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.661
sen bize at biz tahmin ederiz
Kızlar merhaba uzun zaman bakamadım 380 mesaj birikmiş size önemli bir bilgi vermek istiyorum. Başınıza gelirse korkmayın.
12 hafta oldum artık rahatladım dediğim gün kanepede uzanırken birden kanamam başladı. Bildiğiniz adet olur gibi kan.. Hemen acile gittik. Gittiğmizde ped dolmuştu. Koyu kırmızı .. Çok ağladım çok korktum. Ama bebeğimin kalp atışı beni rahatlattı. Sabahına doktoruma gittim 14*30 ml kese yanı kanama alanını gösterdi. Pregestan iğne ve ilaç başladı. Rapor verdi. Uzanıyorum hep adet olur gibi ped kullanıyorum sadece sancım yok. Bebekle ilgili herşey yolunda Rabbim dualarımızı kabul etti. Acile giderken düşük yapıyorum diye ağlayarak gittim. Kesin düştü diye Rabbim korudu. Resmen.. Böyle bir şey ilk kez yaşıyorum.
Son adet.: 6marttı
Çok geçmiş olsun canım Allah bi DahA göstermesin inşaallah çabuk atlatırsınKızlar merhaba uzun zaman bakamadım 380 mesaj birikmiş size önemli bir bilgi vermek istiyorum. Başınıza gelirse korkmayın.
12 hafta oldum artık rahatladım dediğim gün kanepede uzanırken birden kanamam başladı. Bildiğiniz adet olur gibi kan.. Hemen acile gittik. Gittiğmizde ped dolmuştu. Koyu kırmızı .. Çok ağladım çok korktum. Ama bebeğimin kalp atışı beni rahatlattı. Sabahına doktoruma gittim 14*30 ml kese yanı kanama alanını gösterdi. Pregestan iğne ve ilaç başladı. Rapor verdi. Uzanıyorum hep adet olur gibi ped kullanıyorum sadece sancım yok. Bebekle ilgili herşey yolunda Rabbim dualarımızı kabul etti. Acile giderken düşük yapıyorum diye ağlayarak gittim. Kesin düştü diye Rabbim korudu. Resmen.. Böyle bir şey ilk kez yaşıyorum.
Hadi bakalm hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzFetal verdim bugün büyük ihtimalle sonuç çıkacak ogrencez buraya da yazarımsen peki kuzum
Çok geçmiş olsunnn neyseki kötü bişey yokmuş yaaaKızlar merhaba uzun zaman bakamadım 380 mesaj birikmiş size önemli bir bilgi vermek istiyorum. Başınıza gelirse korkmayın.
Zaman hızlı geçiyor 8+6da gördüğümde top gibi biseydi şimdi ayaklarıyla aşağı yukarı cup cup yapıyorHadi bakalm hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzdaha ben 9+5 teym çok var bana
yaaaa ayy bende herkesin ultrasonda görüyorum maşallah kocaman diyorum benimki küçücük inşallah büyüdüğünü de görebilirim çok istiyorum hareketli görmekZaman hızlı geçiyor 8+6da gördüğümde top gibi biseydi şimdi ayaklarıyla aşağı yukarı cup cup yapıyorhiç anlamayacaksin bile
12+3’üm şuan işte net olsun daha iyibaya net olur ozaman cünki seninki haftaya 14haftalık oluyordu demi?
Cinsiyet tahmini yaptı mı doktor aynıyız12+3’üm şuan işte net olsun daha iyi
Ay canim amin aminnn. InsallahAmin inşallah hepimiz şöyle günümüzün nasıl güzel geçtiğini falan yazarız şuraya azıcıkta
Ya ben daha dün dedim bu cümleyi mayis ayı ne oldu bitmek bilmedi yaa.. gercekten aldi aldi duvara vurdu bizi bitsin de rahatlayalim yaaGünaydın kızlarhepimize sağlıklı mutlu günler dilerim, sizce de mayıs ayı bir sene gibi geçmiyor mu
Dozunda yersen birsey olmaz inşallah canim. Aslinda tamamen birakmak lazim da o da pek mümkün degilYaaa ne güzel işte iyi bişey değil zaten. Valla ben de paketi açıp bişeyleri bitirmiyorum ama ucundan da tadına bakıyorum inş zararı olmuyodur
Canimm gecmisler olsunn. Ne dediler neden olmus sancin peki ? Nasil sancıydıGünaydın canım lekelenme olmadı bı daha dün gece sancilandim acile gittim tahliller felan verdim enfeksiyon yok herşey yolunda bebisimi de gördüm çok teşekkürler sorduğun icn canımsın
Yaaa bunu söyleyen 10.kişisin sayı o kadar az yani herkes erkek diyor kız çıkarsa şoklara girerimMaşallah bebişine ama bence kız
Bende ikidir gittiğimde soruyorum 9 haftalıkken 183 tü bugünde sorim dedim 140 diyince baya şaşırdım 3 haftada bu kadar atışın düşmesi acaba erkek mi dedirttiMaşallah bebişe, kalp atış hızınıda hiç sormadım ben de sorayım bu gidişimdeYa ben hiç anlamam ya, tahmin de zor ediyorum ama erkek gibi duruyor sanki canım bebiş ya
Bende ikidir gittiğimde soruyorum 9 haftalıkken 183 tü bugünde sorim dedim 140 diyince baya şaşırdım 3 haftada bu kadar atışın düşmesi acaba erkek mi dedirtti
Kasıklarım batıyordu sanki bıçak saplanır gibi oturamiyordum bile enfeksiyondan suphelendiler idrar verdim temiz çıktı bebeğe baktılar durum iyi ister yat ister progestan kullan dediler isteDozunda yersen birsey olmaz inşallah canim. Aslinda tamamen birakmak lazim da o da pek mümkün degilaz tadimlik yemekten de birsey olmaz diye düşünüyorum.
Canimm gecmisler olsunn. Ne dediler neden olmus sancin peki ? Nasil sancıydı
hahaha çok anlamıyorumm ama öyle geldi banaYaaa bunu söyleyen 10.kişisin sayı o kadar az yani herkes erkek diyor kız çıkarsa şoklara girerim
benim kusmalarım cok bundan dolayı verdim kilo doktorum suan senin depolarından besleniyor bebek demisti 20li haftalardan sonra bebek yedigimiz besinlerden besleniyomus o yüzden üzülme insallah su ilk trimesteri atlatsaydık hayırlısıylaKizlar kusma durumlarim yok ama midem birseyler yerken ozellikle kahvaltida cok karisiyor cok fazla yiyemiyorum.
Aksam da eskiden yedigim yemegin nerdeyse yarisi ile doyuyorum.
Kilo vermisim epey. Aslinda kilom fazlaydi kilo verdigim icin normalde cok sevinirim ama simdi hamileyim ve kilo kaybetmek iyi midir bilemiyorum yane diyorsunuz daha once boyle birsey yasayan veya doktoru bilgi veren var mi
Ay benım 12. Haftaya daha çok var... Ama senın adına çok sevindim.. İnşallah daha rahat daha güzel günler bızı bekliyordurBende böyleyim açlıktan midem bulanıyormuş gibi hissediyorum ve sürekli yiyodum ama bayağı azaldı çok şükür 12. Haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?