Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Ayy canım, Allah korumuş, çok korkmuş olmalısın, Allah bir daha yaşatmasın inşallah, güzel geçecek bundan sonrası inşallah, çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım Allah bi DahA göstermesin inşaallah çabuk atlatırsın

Çok geçmiş olsunnn neyseki kötü bişey yokmuş yaaa

Zaman hızlı geçiyor 8+6da gördüğümde top gibi biseydi şimdi ayaklarıyla aşağı yukarı cup cup yapıyor hiç anlamayacaksin bile
yaaaa ayy bende herkesin ultrasonda görüyorum maşallah kocaman diyorum benimki küçücük inşallah büyüdüğünü de görebilirim çok istiyorum hareketli görmek

Amin inşallah hepimiz şöyle günümüzün nasıl güzel geçtiğini falan yazarız şuraya azıcıkta
Ay canim amin aminnn. Insallah o günlerimiz de yakındır hic merak etme.
Günaydın kızlar hepimize sağlıklı mutlu günler dilerim, sizce de mayıs ayı bir sene gibi geçmiyor mu
Ya ben daha dün dedim bu cümleyi mayis ayı ne oldu bitmek bilmedi yaa.. gercekten aldi aldi duvara vurdu bizi bitsin de rahatlayalim yaa

Yaaa ne güzel işte iyi bişey değil zaten. Valla ben de paketi açıp bişeyleri bitirmiyorum ama ucundan da tadına bakıyorum inş zararı olmuyodur
Dozunda yersen birsey olmaz inşallah canim. Aslinda tamamen birakmak lazim da o da pek mümkün degil az tadimlik yemekten de birsey olmaz diye düşünüyorum.
Günaydın canım lekelenme olmadı bı daha dün gece sancilandim acile gittim tahliller felan verdim enfeksiyon yok herşey yolunda bebisimi de gördüm çok teşekkürler sorduğun icn canımsın
Canimm gecmisler olsunn. Ne dediler neden olmus sancin peki ? Nasil sancıydı

Maşallah bebişe, kalp atış hızınıda hiç sormadım ben de sorayım bu gidişimde Ya ben hiç anlamam ya, tahmin de zor ediyorum ama erkek gibi duruyor sanki canım bebiş ya
Bende ikidir gittiğimde soruyorum 9 haftalıkken 183 tü bugünde sorim dedim 140 diyince baya şaşırdım 3 haftada bu kadar atışın düşmesi acaba erkek mi dedirtti

Kasıklarım batıyordu sanki bıçak saplanır gibi oturamiyordum bile enfeksiyondan suphelendiler idrar verdim temiz çıktı bebeğe baktılar durum iyi ister yat ister progestan kullan dediler iste

benim kusmalarım cok bundan dolayı verdim kilo doktorum suan senin depolarından besleniyor bebek demisti 20li haftalardan sonra bebek yedigimiz besinlerden besleniyomus o yüzden üzülme insallah su ilk trimesteri atlatsaydık hayırlısıyla

Oğlan bizim kız bizim
annabelica
12+4ten merhaba
Bugün doktora gittik ve ikiz bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendik
Kızımız günüyle uyumlu, oğlumuz 5gün büyük.
babylovee Doktorumuz ense kalınlığı, burun kemiği, beyin, kalp, mide, kollar, bacaklar, parmaklar, gözler ve hatta dudaklarına kadar baktı. Her şey normal çıktı çok şükür Sadece ultrason kısmı 20dk ya yakın sürdü. Küçüğün ense kalınlığı 1,7mm, büyüğün 2,2mm çıktı.
Sonrasında 15dk kadar konuştuk. NIPT hakkında bilgilendirdi. NIPT yaptırmaya karar verirseniz ikili tarama için kan almaya gerek yok dedi. Biz NIPT yaptırmaya karar verdik.
Tüp bebek transfer gününden itibaren kullandığım progestanı azaltarak bitiriyoruz.
Kan sulandırıcı iğne yerine Corasprine geçiyoruz.
16.haftada demir ilacına başlayacakmışız.
Bir ay önce TSH 2,56 çıktığı için 3 haftadır Euthyrox 25mcg kullanıyordum. Bugün yeniden bakıldı ve 0,33 çıktı. İlacı şimdilik kesiyoruz.
Kilo ve tansiyonuma bakıldı ve bir ay sonra görüşmek üzere ayrıldık
Oğlum size el sallıyor,kızım prenses hanım hanım yatıyor

Eklentiler

• 1000016039.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…