- 9 Mayıs 2020
- 722
- 549
- 103
- 32
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.601
Hayırlı haberler alın inşallahGözünüz aydın olsun, ben de bekliyorum 1 hafta oldu, bir kaç güne çıkar sanırım.
Evet yaa zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz cidden, ama kontrole gideceğimiz zamanlar geçmiyor sanki sabredemiyoruzGünaydın Hamişlergrupta patır patır cinsiyetleri öğreniyoruz inanamıyorum daha dün kalp atışları duymaya gidiyorduk şükürler olsun bugünümüze
Günaydın Hamişlergrupta patır patır cinsiyetleri öğreniyoruz inanamıyorum daha dün kalp atışları duymaya gidiyorduk şükürler olsun bugünümüze
Günaydın kızçeler nasılsınız bugün, belirtiler nasıl azalma var mı
ohhh ne güzel maşallahGünaydınnnnnBen de çok heyecanlanıyorum ve çok iyi geliyor bana sanki mide bulantılarım azaldı, cesaret edip teke düşüremedim hapı, bayram tatilini bekliyorum, teke çekeceğim, korkuyorum eskiye dönerim diye ama ruhuma nasıl iyi geliyor buraya giriyorum, bakıyorum cıvıl cıvıl olmuşuz
yaaa hiç dışarı çıkamadın mı mide bulantısından zor olmuştur beGünaydın canımben daha iyiyim, inşallah hapı da azaltacağım, bayram tatilini bekliyorum bugün cesaret edip avm ye gideceğim sanırım
ohhh ne güzel maşallah2. trimesterde görelim buraları herkes bir de cinsiyetleri öğrenince hayırlısıyla bebiş kıyafetleri linkleri havada uçuşsun
yaaa hiç dışarı çıkamadın mı mide bulantısından zor olmuştur beneyse ki bak haftan ilerledikçe geçiyor çok şükür, git git temiz hava da al bebiş eşyalarına da bak eğlenceli olur
tabiii olumlu güzel enerjiler gönderiyoruz her zaman , inşallah canımYa evet, değil mi, insan heves ediyor, hep iyi düşünmek istiyorum, manifestledim bu iyi düşünce olayını, inanıyorum, hep güzel şeyler konuşacağız ve hepsi bizimle olacak
ayyy en büyük yardımcılarımız destekçilerimiz eşlerimiz vallaYok canım, işe zorla geliyorum o da rapor almıştım zaten, hiçbir yere gitmedim, çok bunaldım, her yer kokuyordu çünkü, şimdi şükür daha iyi hissediyorum, bu sabah aylar sonra ilk defa avokadolu tost yedim, hep kaşarlı yiyordum, eşim de çok mutlu oldu, o hazırlıyor zaten, aylardır mutfağa giremiyorum, maalesef ki, olsun, geçiyor şükür
Günaydınn kızlaarGünaydın kızçeler nasılsınız bugün, belirtiler nasıl azalma var mı
ayyy en büyük yardımcılarımız destekçilerimiz eşlerimiz vallabende mide sorunu pek olmadı ama belim ağrıyordu hep, eşim hazırladı temizliği yaptı sağ olsunlar. İyi bari sevindim senin adına ya, avokadolu tost nasıl oluyor tadı kız denemedim hiç
Maşallah bebişine ama bence kızEki Görüntüle 3598505
Teyzoşlar günaydınnnuykudaymış benim bebe zorla uyandırdık baya uğraştırdı pozisyonu zor buldu ense kalınlığı falan çok iyi dedi ikili için kan verdim
Kalp atışı 183 ten 140 a düşmüş erkek olma olasılığı gittikte yükseliyorama hiçbişey demedi doktor hatta tahminde bile bulunmam dedi sizce cinsiyeti ne tahminlerinizi alayımmm kızlarrr
hahah tamam tamam zaten sevemedim şu avokadoyuAyy çok şükür, Allah yanımızdan eksik etmesinKız, çok güzel oluyor, şimdi midesi bulanan arkadaşlar olabilir, detaylı tarif herkeşler 4. Aya geçince verelim
Günaydınn kızlaarben hala aynıyım bulantı konusunda kusma asla yok ama dolabımı acıp daha bi yemek yapamadım hep annemde orda burda yiyorum bu aradaaa kızlar arkadaşıma cinsiyet yazan kartı verdim herşeyi sipariş verdi büyük ihtimal haftaya salı veya çarşamba pasta ile öğrenicez eşimle çok eminiz kız olduğuna eğer tersi çıkarsa şook oluruz
hahaha parti biter bitmez partiden foto istiyoruzzGünaydınn kızlaarben hala aynıyım bulantı konusunda kusma asla yok ama dolabımı acıp daha bi yemek yapamadım hep annemde orda burda yiyorum bu aradaaa kızlar arkadaşıma cinsiyet yazan kartı verdim herşeyi sipariş verdi büyük ihtimal haftaya salı veya çarşamba pasta ile öğrenicez eşimle çok eminiz kız olduğuna eğer tersi çıkarsa şook oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?