Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
hahah evet zaten makinası iyiydi belli görüntüden, senin görüntüden sonra benimki hesap makinasıyla mı çekiyor dedim bir an ben daha 21 haziranda gitcem daha çok var 13 haftalık falan oluyor o zaman da, belli olacağını sanmıyorum ama

Günaydın canım lekelenme olmadı bı daha dün gece sancilandim acile gittim tahliller felan verdim enfeksiyon yok herşey yolunda bebisimi de gördüm çok teşekkürler sorduğun icn canımsın
oh oh çok sevindim gitmekle de iyi yapmışsın aklında kalmadı en azından ya Ayaklarını falan üşütmüşsündür belki, gaz sancısı da olabilir. Dikkatli ol canım

hahahaha ayy ne güldüm yaa hesap makinasıyla mı cekiyor dedim hahahaha kız benim kendi doktorumun makineside iyi değil hesap makinası gibi bu gittiğim özel doktordu 13 haftalıkda öğrenirsin ya yılların tecrübeside vardır olmadı bize at biz tahmin ederiz

atarım atarım tabi görünürse göbek de var ben de zaten anca görebiliyoruz ayy ben de istiyorum özel doktor ya renkli yüzünü görem bebişin ne kadara muayene oldun sen kuzu ben de araştırcam bir kerelik gidip bakayım diyorum

Gözünüz aydın benim de ilk çocuğum erkek ve bu miniğimi de öyle hissediyorum erkek olursa daha iyi olur düşünüyorum sanki paylaşacakları şey daha çok olur gibime geliyor
Biz de öyle düşündük aslında, yani bir çok şeyi birlikte yapabilecekler, kız ve erkek bir yaştan sonra birlikte çok vakit geçiremiyor

oh oh çok sevindim gitmekle de iyi yapmışsın aklında kalmadı en azından ya Ayaklarını falan üşütmüşsündür belki, gaz sancısı da olabilir. Dikkatli ol canım
Bence genişleme agrisiydi şu an hala var önceden kasıktan bakinca bebek gorunuyodu dün gece göbek deliğimin altından bakınca göründü bebişim yukarı çıkmış çok mutlu oldum

kız ben yurt dışında yaşıyorum euro olarak 150€ verdik canım detaylı ultrason fiyatları böyle burda sizin orda nasıl fiyatlar? çok mu yüksek?

kız ben yurt dışında yaşıyorum euro olarak 150€ verdik canım detaylı ultrason fiyatları böyle burda sizin orda nasıl fiyatlar? çok mu yüksek?
ayyy sen yurt dışındaydın dimi daha önce yazmıştın doğru bak şimdi hatırladım cihazlardan anlamalıydım burda da o fiyatlarda yaa

Kızlar merhaba uzun zaman bakamadım 380 mesaj birikmiş size önemli bir bilgi vermek istiyorum. Başınıza gelirse korkmayın.
12 hafta oldum artık rahatladım dediğim gün kanepede uzanırken birden kanamam başladı. Bildiğiniz adet olur gibi kan.. Hemen acile gittik. Gittiğmizde ped dolmuştu. Koyu kırmızı .. Çok ağladım çok korktum. Ama bebeğimin kalp atışı beni rahatlattı. Sabahına doktoruma gittim 14*30 ml kese yanı kanama alanını gösterdi. Pregestan iğne ve ilaç başladı. Rapor verdi. Uzanıyorum hep adet olur gibi ped kullanıyorum sadece sancım yok. Bebekle ilgili herşey yolunda Rabbim dualarımızı kabul etti. Acile giderken düşük yapıyorum diye ağlayarak gittim. Kesin düştü diye Rabbim korudu. Resmen.. Böyle bir şey ilk kez yaşıyorum.
Son adet.: 6marttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…