- 10 Haziran 2024
- 1.614
- 1.965
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.641
sen bize at biz tahmin ederizHaftaya gideceğim inşallahAma 10 haftalık bile olmuyorum, 9+ larda gideceğim, cinsiyeti daha yeni oluşuyordur
baya net olur ozaman cünki seninki haftaya 14haftalık oluyordu demi?Bu aralar gitsem büyük ihtimal benmkini de görür ama tam net olsun diye bayramdan sonra gidiyim diyorum
hahah evet zaten makinası iyiydi belli görüntüden, senin görüntüden sonra benimki hesap makinasıyla mı çekiyor dedim bir anayy heycan dorukda benide iyice meraklandırdın baksenin hamişliğin yine bizimkinden iyi geliyor kulağa senin birdahaki randevun nezaman peki canım cünki iki haftaya felan seninkinide doktor görebilmesi lazım benimkini galiba makinesi cok kaliteliydi ondan iyi gördü ve emindi doktorum
vallah zıt cıkarsa şok olurumm kız cok eminim cünki
oh oh çok sevindim gitmekle de iyi yapmışsın aklında kalmadı en azından yaGünaydın canım lekelenme olmadı bı daha dün gece sancilandim acile gittim tahliller felan verdim enfeksiyon yok herşey yolunda bebisimi de gördüm çok teşekkürler sorduğun icn canımsın
hahahaha ayy ne güldüm yaa hesap makinasıyla mı cekiyor dedim hahahahahahah evet zaten makinası iyiydi belli görüntüden, senin görüntüden sonra benimki hesap makinasıyla mı çekiyor dedim bir anben daha 21 haziranda gitcem daha çok var 13 haftalık falan oluyor o zaman da, belli olacağını sanmıyorum ama
atarım atarım tabi görünürse göbek de var ben de zaten anca görebiliyoruzhahahaha ayy ne güldüm yaa hesap makinasıyla mı cekiyor dedim hahahahakız benim kendi doktorumun makineside iyi değil hesap makinası gibi bu gittiğim özel doktordu 13 haftalıkda öğrenirsin ya yılların tecrübeside vardır olmadı bize at biz tahmin ederiz
Ay inş kızın olurKız sus benim şansıma da denk gelirse iki oğlan var bende
Biz de öyle düşündük aslında, yani bir çok şeyi birlikte yapabilecekler, kız ve erkek bir yaştan sonra birlikte çok vakit geçiremiyorGözünüz aydın benim de ilk çocuğum erkek ve bu miniğimi de öyle hissediyorum erkek olursa daha iyi olur düşünüyorum sanki paylaşacakları şey daha çok olur gibime geliyor
Bence genişleme agrisiydi şu an hala var önceden kasıktan bakinca bebek gorunuyodu dün gece göbek deliğimin altından bakınca göründü bebişim yukarı çıkmış çok mutlu oldumoh oh çok sevindim gitmekle de iyi yapmışsın aklında kalmadı en azından yaAyaklarını falan üşütmüşsündür belki, gaz sancısı da olabilir. Dikkatli ol canım
Ahahahha doktoruna denk gelmişsin demek kiDemiii bence de gerçi arkdasımın doktoru da öyle geç çağırdı anlayamadım Diyarbakırda mı böyle bir tek
Hmm olabilir maşallah yaaaaBence genişleme agrisiydi şu an hala var önceden kasıktan bakinca bebek gorunuyodu dün gece göbek deliğimin altından bakınca göründü bebişim yukarı çıkmış çok mutlu oldum
Bunu yazdıktan ertesi güne çıktı sonucum, temiz geldi şükürler olsun.Hayırlı haberler alın inşallah
13+2 bugunHmm olabilir maşallah yaaaakaç haftalık oldun
kız ben yurt dışında yaşıyorum euro olarak 150€ verdik canım detaylı ultrason fiyatları böyle burdaatarım atarım tabi görünürse göbek de var ben de zaten anca görebiliyoruzayy ben de istiyorum özel doktor ya renkli yüzünü görem bebişin ne kadara muayene oldun sen kuzu ben de araştırcam bir kerelik gidip bakayım diyorum
Sorma sormaaaAhahahha doktoruna denk gelmişsin demek ki
büyümüş minnak yaa13+2 bugun
ayyy sen yurt dışındaydın dimi daha önce yazmıştın doğru bak şimdi hatırladımkız ben yurt dışında yaşıyorum euro olarak 150€ verdik canım detaylı ultrason fiyatları böyle burdasizin orda nasıl fiyatlar? çok mu yüksek?
Fetal verdim bugün büyük ihtimalle sonuç çıkacak ogrencez buraya da yazarımbüyümüş minnak yaacinsiyeti öğrenmeye ne zaman gidiceksin cinsiyet belli değildi sanki
evet o benim unutma kız beni daha ismimden en azındanayyy sen yurt dışındaydın dimi daha önce yazmıştın doğru bak şimdi hatırladımcihazlardan anlamalıydım burda da o fiyatlarda yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?