• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    31
Kizlar saçım aşırı dökülüyor biberiye yağı sürsem zararlı olur mu acaba ? Bebeğim kıllı doğmasın 🤣

Selam kizlar , ara ara girip bakiyorum bu basliga ben 2024 aralik annelerindendim. Cok tuhaf geliyor gercekten . Ne ara oldu bitti ne ara yeni grup kuruldu sizlere de aynisi olacak. Insallah hepiniz saglikla kicaginiza alin. 🙏🏻
Benim bebisim 6 aylik oldu ama dun gibi😍
Selam canım bi an okuyunca yazdıklarını duygulanıyor insan ya bizde böyle olucaz kendimi seneye hayal ettim🥹🥰

aynen canım bak sen güzel anlattın☺️ her ikisindede erken tehşis konulabiliyor ultrason cihazı iyise🫶🏼
Senin bebeğin hem baş alın yapısı hem nub eğimi kız gibi geldi bana ama bakalım doğru tahmin ettim mi heyecanla bekliyorum😍😍 Aslında Beyazyasemin Beyazyasemin in bebişler güzel örnek oluyor bize bence onunkilerle kıyaslayabiliriz bebekleri. Hem nub hem alın yapıları erkek ve kız bebek nasıl farklı duruyor. 🥰

Bu sene erkek senesi gibi bişeyler gördüm instagramda 😂🙈🙉
Yok kuzum ya onu biz Ocak 2024 anne grubunda tartismistik ve küsenler falan olmuştu çok komikti 🤣 belki buraya gelenlerin hepsinin bebeği erkek olur ama genel insan nüfusunda erkek bebek kız bebek aşağı yukarı hep eşit olur. Bı tık belki erkek fazlası oluyor diye biliyorum yanılmıyorsam o da kadın ömrü daha uzun diye yine doğanın bir dengesi olabilir🤷🏼‍♀️

Yok kuzum ya onu biz Ocak 2024 anne grubunda tartismistik ve küsenler falan olmuştu çok komikti 🤣 belki buraya gelenlerin hepsinin bebeği erkek olur ama genel insan nüfusunda erkek bebek kız bebek aşağı yukarı hep eşit olur. Bı tık belki erkek fazlası oluyor diye biliyorum yanılmıyorsam o da kadın ömrü daha uzun diye yine doğanın bir dengesi olabilir🤷🏼‍♀️
Ay bi de o zaman usenmeden TÜİK verilerine falan bakmıştım ispatlamak için aklıma geldi 🤣🤣 aşağı yukarı her sene eşit oluyor isterseniz bakabilirsiniz. İsimlerde falan da TÜİK sayfasina bakıyordum ben 🤣

Senin bebeğin hem baş alın yapısı hem nub eğimi kız gibi geldi bana ama bakalım doğru tahmin ettim mi heyecanla bekliyorum😍😍 Aslında Beyazyasemin Beyazyasemin in bebişler güzel örnek oluyor bize bence onunkilerle kıyaslayabiliriz bebekleri. Hem nub hem alın yapıları erkek ve kız bebek nasıl farklı duruyor. 🥰
kızz böyle şeyler yazıyon heycan yapıyorum🤣 bende sende kız hissediyorum hala bakalım görelim son bi kaç gün kaldı benimkine🥰🫶🏼

Pzt beri girmiyordum 40 sayfa mesaj okudum🙈🙈 rahatsızlık yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun🙏🏻 cinsiyetini duyan arkadaşlara hayırlı olsun 🙏🏻🌸🧿yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz❤️🌸

FETAL DNA yaptıran arkadaşlar Fetal dna'dan sonra ikili teste uclu testte gerek duyuyor mu doktorlar ?Ankara'da fiyatlar nedir bilgisi olan var mı??
Ankara Panorama firmasında yaptırdık canım. 20bin falan tuttu. Ama bizim ikiz bir farkı var mıdır bilmiyorum. İkili teste gerek görmedi doktorum.

IMG_0497.webp
IMG_0048.webp
kızlar benimkinide yorumlayabilen varsa yorumlar mı çok heyecanlı ya :) biri 6 diğeri 10 haftalık kızlar

Kaçıncı haftada öğrendiniz ikiz olduğunu acaba benimde 3 katı artıyor da doktor ikiz olabilir dedi çok heyecanlandım çok istiyorum eli kolu sağlam sağlıklı hayırlı olsun tek ikiz fark etmiyor tabi ama ilk gebeligim ve 9 aydr korunmuyorduk ikiz olursa büyük supriz olur bize 🥹
Merhaba 🌸 Biz de ikiziz. 6.haftada iki kese göründü. Çift yumurta ikizleri erken belli oluyor ama tek yumurta olanlar kendini daha geç gösterebiliyor. Benim beta hcg değerlerim şöyleydi:
3 Mart son adet tarihim
2 Nisan 400küsur
4 Nisan 1293
6 Nisan 4177

İnşaallah sizlerinkini de tez zamanda öğreniriz sevincimiz katlanır kızlar hepinize çok teşekkürler 🥰🥰🥰🥰🥰♥️
İnşallah canım ya benimkinde kontrole gittim ama daha 11 haftalık doktorda net bişey söyleyemiyor fındığımın fotoğraflarını astım yorumlayalım diye çünkü sabırsız ve heyecanlıyız bizde tatlı bir heyecan en başta hepimizin ki sağlıklı olsun çok sevindim maşşal :)

Back
X