- 10 Haziran 2024
- 575
- 407
- 18
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #7.821
bende öyle sanıyodum ama cevremde kac kişi öyle sanma erkekde kızda aynı zamanda farkediliyor diyorlarErkekler erken gözüküyor canım. Malum çıkıntı dan dolayı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle sanıyodum ama cevremde kac kişi öyle sanma erkekde kızda aynı zamanda farkediliyor diyorlarErkekler erken gözüküyor canım. Malum çıkıntı dan dolayı![]()
aynen canım bak sen güzel anlattınUltrason cihazı iyiyse kızda da hemen gözüküyor Instagram da çok denk geldim kızlarda 3 çizgi oluyormuş özel bölgede erkeklerde iki çizgi galiba o şekilde anlıyor dr
YaaaGünaydın kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekben de sıramı savdım sıradaki gelsin
![]()
Ya çok mutlu oldum kuzum sağlıkla gelsin inşallahGünaydın kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekben de sıramı savdım sıradaki gelsin
![]()
Bu sene erkek senesi gibi bişeyler gördüm instagramdaYa çok mutlu oldum kuzum sağlıkla gelsin inşallahkız bebişler arkadan gelecek galiba
![]()
Selam canım bi an okuyunca yazdıklarını duygulanıyor insan ya bizde böyle olucaz kendimi seneye hayal ettimSelam kizlar , ara ara girip bakiyorum bu basliga ben 2024 aralik annelerindendim. Cok tuhaf geliyor gercekten . Ne ara oldu bitti ne ara yeni grup kuruldu sizlere de aynisi olacak. Insallah hepiniz saglikla kicaginiza alin.
Benim bebisim 6 aylik oldu ama dun gibi![]()
Senin bebeğin hem baş alın yapısı hem nub eğimi kız gibi geldi bana ama bakalım doğru tahmin ettim mi heyecanla bekliyorumaynen canım bak sen güzel anlattınher ikisindede erken tehşis konulabiliyor ultrason cihazı iyise
![]()
Yok kuzum ya onu biz Ocak 2024 anne grubunda tartismistik ve küsenler falan olmuştu çok komiktiBu sene erkek senesi gibi bişeyler gördüm instagramda![]()
Ay bi de o zaman usenmeden TÜİK verilerine falan bakmıştım ispatlamak için aklıma geldiYok kuzum ya onu biz Ocak 2024 anne grubunda tartismistik ve küsenler falan olmuştu çok komiktibelki buraya gelenlerin hepsinin bebeği erkek olur ama genel insan nüfusunda erkek bebek kız bebek aşağı yukarı hep eşit olur. Bı tık belki erkek fazlası oluyor diye biliyorum yanılmıyorsam o da kadın ömrü daha uzun diye yine doğanın bir dengesi olabilir
![]()
kızz böyle şeyler yazıyon heycan yapıyorumSenin bebeğin hem baş alın yapısı hem nub eğimi kız gibi geldi bana ama bakalım doğru tahmin ettim mi heyecanla bekliyorumAslında
Beyazyasemin in bebişler güzel örnek oluyor bize bence onunkilerle kıyaslayabiliriz bebekleri. Hem nub hem alın yapıları erkek ve kız bebek nasıl farklı duruyor.
![]()
Ankara Panorama firmasında yaptırdık canım. 20bin falan tuttu. Ama bizim ikiz bir farkı var mıdır bilmiyorum. İkili teste gerek görmedi doktorum.Pzt beri girmiyordum 40 sayfa mesaj okudumrahatsızlık yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun
cinsiyetini duyan arkadaşlara hayırlı olsun
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
FETAL DNA yaptıran arkadaşlar Fetal dna'dan sonra ikili teste uclu testte gerek duyuyor mu doktorlar ?Ankara'da fiyatlar nedir bilgisi olan var mı??
Unuttum onu sormayı canım yaCanim rahim agzi uzunluğuna bakirdin mi ?Beyazyasemin
MerhabaKaçıncı haftada öğrendiniz ikiz olduğunu acaba benimde 3 katı artıyor da doktor ikiz olabilir dedi çok heyecanlandım çok istiyorum eli kolu sağlam sağlıklı hayırlı olsun tek ikiz fark etmiyor tabi ama ilk gebeligim ve 9 aydr korunmuyorduk ikiz olursa büyük supriz olur bize![]()
Günaydın kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekben de sıramı savdım sıradaki gelsin
![]()
İnşallah canım ya benimkinde kontrole gittim ama daha 11 haftalık doktorda net bişey söyleyemiyor fındığımın fotoğraflarını astım yorumlayalım diye çünkü sabırsız ve heyecanlıyız bizde tatlı bir heyecan en başta hepimizin ki sağlıklı olsun çok sevindim maşşal :)İnşaallah sizlerinkini de tez zamanda öğreniriz sevincimiz katlanır kızlar hepinize çok teşekkürler![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahGünaydın kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekben de sıramı savdım sıradaki gelsin
![]()