• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    31
İnşallah canım ya benimkinde kontrole gittim ama daha 11 haftalık doktorda net bişey söyleyemiyor fındığımın fotoğraflarını astım yorumlayalım diye çünkü sabırsız ve heyecanlıyız bizde tatlı bir heyecan en başta hepimizin ki sağlıklı olsun çok sevindim maşşal :)
Az kalmış kuzum az daha sabır 🥹🥹🥰

Kaç haftalıksın canım nasıl ultrasonla mı öğreneceksiniz doktor tahminde bulundu mu
şuan 13.haftalıkım bu salı doktor gördü ultrasondan ve yazdı bi karta arkadaşım biliyor şuan 3 gün sonra küçük bir cinsiyet partisiyle öğrenicez bizde🥰❤️

Son düzenleme:
İyi günler benim çok küçük ama keseden yorumlayabilirmisiniz acaba 🤭
1000087738.webp

Amin amin inşallah canım ne güzel dua ettin ☺️evet canım eşimin abisiyle 7 sene önce iki katlı müstakil ev yaptik maalesef evin tapusunda sıkıntı olduğu için evimizi satamıyoruz 🤷eşimle kuzeniz akrabalık sorunu da var ailelerimizde hep akraba evliliği yapmış onun sıkıntısı çok yaşıyoruz
Ay canım ya kötü olmus tapuda sorun çıkması. Insallah en kisa zamanda çözülür 🙏 sen bebisini düşün gerisine kulaklarini tıka 🙏
Akrabalik varsa birde o ekstra zor oluyordur zormus isin canim Allah kolaylık versin 🙏

Back
X