- 15 Ağustos 2024
- 702
- 1.200
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.061
12'de foliği bıraktık, demir, D vitamini, magnezyum bir de karma bir vitamine başladıkMerhaba demir takviyesi için erken değil mi çok mu düşüktü acaba ?
Ben Mersin'de özel bir hastaneye gidiyorum şükür ki tamamlayıcı sağlık sigortam ve doğum paketim vardı. Yoksa muayene 3500 doğum ise 110 bindi. Ben 32 bine doğum paketli sağlık sigortamı yaptırmıştım zaten, böylesi çok karlı oluyor.Kızlar Ben normalde Devlet hastanesinr gidiyorum 1 aydan fazla oldu sıra bulmaya çalışıyorum perşembe gününe sıra buldum sonunda bu sıra sıkıntısı yüzünden özele gitmek istiyorum özele giden arkadaşlar muayene ve doğum ücretleri nasıl ?
Ben Mersin'de özel bir hastaneye gidiyorum şükür ki tamamlayıcı sağlık sigortam ve doğum paketim vardı. Yoksa muayene 3500 doğum ise 110 bindi. Ben 32 bine doğum paketli sağlık sigortamı yaptırmıştım zaten, böylesi çok karlı oluyor.Kızlar Ben normalde Devlet hastanesinr gidiyorum 1 aydan fazla oldu sıra bulmaya çalışıyorum perşembe gününe sıra buldum sonunda bu sıra sıkıntısı yüzünden özele gitmek istiyorum özele giden arkadaşlar muayene ve doğum ücretleri nasıl ?
Hangi hastane canım medikal Park miBen Mersin'de özel bir hastaneye gidiyorum şükür ki tamamlayıcı sağlık sigortam ve doğum paketim vardı. Yoksa muayene 3500 doğum ise 110 bindi. Ben 32 bine doğum paketli sağlık sigortamı yaptırmıştım zaten, böylesi çok karlı oluyor.
He tamam multivitamin içinde var Ben ayrıca alıyorsunuz zannettim. Benim de normalde şu an düşük de inşallah bir de onlara başlayınca iyice düşmez. Tansiyon çok etkiliyor insanı size de geçmiş olsunKızlar selam demir başlayıp tansiyonu düşen var mı ya, gebelik öncesinde de birkaç sene önce demir kullanmıştım tansiyonum yerle bir oldu şimdi 4-5 gün oldu başlayalı yine tansiyonum yerlerde
12'de foliği bıraktık, demir, D vitamini, magnezyum bir de karma bir vitamine başladık
EvetHangi hastane canım medikal Park mi
EvetHangi hastane canım medikal Park mi
Multivitamin haricinde ekstra demir ilacı mı kullanıyorsunuz zaten multivitamin içinde Demir oluyor .değerlerim de normaldi diyorsunuz bence onu tekrar bir sorun isterseniz. Ekstra Demir ihtiyacını doğuma yakın değerler düşük olursa doğumla birlikte kan kaybı olacağından takviye olarak veriyorlar öyle hatırlıyorum ben önceki doğumumdan.Ben çok hakim değilim doktorum verdi 13+1de demir takviyesini tam 1 hafta oldu. 6. Haftada kan tahlili yapmıştı orda normaldi demir seviyelerim. Sonra tekrardan kan değerlerime bakılmadı. D vitamini multivitamin ve demir takviyesi verdi direk.
Hangi hocadan canım Ahmet hocada msinBen Mersin'de özel bir hastaneye gidiyorum şükür ki tamamlayıcı sağlık sigortam ve doğum paketim vardı. Yoksa muayene 3500 doğum ise 110 bindi. Ben 32 bine doğum paketli sağlık sigortamı yaptırmıştım zaten, böylesi çok karlı oluyor.
Evet
Evet
Bugünden itibaren daha iyi olursun inşallah canımDogru canim olabilir evet. Kasık ağrısı genelde cok oluyor zaten gebelikte. Insallah sakin rahat bi hamileligimiz olur bundan sonra aminn.. evdesin sende benim gibi istirahat et canim yat dinlen.
Benim belki görmüşsündür yazdiklarimi dünden beri lekelenme var yine. Dün aksamdan beri yatıyorum hic kalkmiyorum. Insallah daha iyi olacagima inaniyorum.. gecsin gitsin gelmesin bir daha insallah leke meke baska hic bisey olmasin..
Ayy inşallah çok daha kolay bir hamilelik olur bu kez sizinkidebergdorf canim bn kizima 83 kiloda hamile kalmistim 110 kg doguma gittim 4kg kizim normal dogdu boyum 155 bu arada boyumda kurtarmıyordu çok şükür sağ salim gecti gitti 2 yasinda minnosum
Hamilelikte şeker çıkma riski var oyüzden dikkat etmek lazım
Suan 74 kiloda hamileyim 10 haftalik insallah bunda okadar kilo almam gec saaatlerde yemek yeme kaçamaklarini gündüz yap dietisyene gözük mutlaka
Ekstra yazdı gyno ferro sanol diye bir demir ilacı. Doktorla konuşucam çünkü ciddi yan etkilerini yaşıyorum. Mide bulantılarım tam bitti şükür derken bu ilaç tekrar başlattı.Multivitamin haricinde ekstra demir ilacı mı kullanıyorsunuz zaten multivitamin içinde Demir oluyor .değerlerim de normaldi diyorsunuz bence onu tekrar bir sorun isterseniz. Ekstra Demir ihtiyacını doğuma yakın değerler düşük olursa doğumla birlikte kan kaybı olacağından takviye olarak veriyorlar öyle hatırlıyorum ben önceki doğumumdan.
Aynen aynı ilacı ben son 2 ayımda kullanmıştım kabızlık yapmıştı, Pas kokusu gibi mide bulandırıyor kolay bir ilaç değil gerçekten konuş cidden canım.Ekstra yazdı gyno ferro sanol diye bir demir ilacı. Doktorla konuşucam çünkü ciddi yan etkilerini yaşıyorum. Mide bulantılarım tam bitti şükür derken bu ilaç tekrar başlattı.
Canım sen 65 kilo yüzünden mi strese girdin ben hiç kilomu söylemeyeyim o zamanAyy inşallah çok daha kolay bir hamilelik olur bu kez sizinkideben hep 52-53 kilolardaydım asla da almazdım sonra son 6 ayda 63 oldum ve hamile kaldım. Ve hemen 65-66 lara çıktım. Diyetisyenim var kilo koruyarak son trimestera girmeyi hedefliyor. Ben kadın doğumcumdan bir 5 kg verebilme izni aldım inşallah veririm bende çok ayakta durduğum ve hateketli bir işim var kilo beni çok engelliyor o sebeple çok kafaya taktım
En son ne zaman kontrole gitmiştin uzun zaman geçtiyse O yüzden strese girmişsindir Bayağıdır görmediğin için. Ben de öyle oluyorum ama hiç merak etme bir olumsuzluk olsa illaki vücudun buna sinyal verir sen de anlardınKızlar 3te kontrolüm var içim bi sıkılıyor bugün nedense ilk defa strese girdim
En son ne zaman kontrole gitmiştin uzun zaman geçtiyse O yüzden strese girmişsindir Bayağıdır görmediğin için. Ben de öyle oluyorum ama hiç merak etme bir olumsuzluk olsa illaki vücudun buna sinyal verir sen de anlardınçıkışta yaz bize de güzel bir fotoğraf verir inşallah
Geçen hafta görmüştüm aslında bugün de ikili test için gidiyorum. Gece rüya mı gördüm de unuttum bilmiyorum uyandığımdan beri huzursuzum2 li test yapılacak mıannabelica
Bana doktorum 16.haftada başlayacağız demiştiMerhaba demir takviyesi için erken değil mi çok mu düşüktü acaba ?
Ikili test gerginliği o zaman normal canım ya anneyiz annelikle birlikte kaygı da yükleniyor bize. Dua et güzel düşün eminim güzel bir muayene olacak hiç merak etmeGeçen hafta görmüştüm aslında bugün de ikili test için gidiyorum. Gece rüya mı gördüm de unuttum bilmiyorum uyandığımdan beri huzursuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?