Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Kızlar selam demir başlayıp tansiyonu düşen var mı ya, gebelik öncesinde de birkaç sene önce demir kullanmıştım tansiyonum yerle bir oldu şimdi 4-5 gün oldu başlayalı yine tansiyonum yerlerde
Merhaba demir takviyesi için erken değil mi çok mu düşüktü acaba ?
12'de foliği bıraktık, demir, D vitamini, magnezyum bir de karma bir vitamine başladık

Ben Mersin'de özel bir hastaneye gidiyorum şükür ki tamamlayıcı sağlık sigortam ve doğum paketim vardı. Yoksa muayene 3500 doğum ise 110 bindi. Ben 32 bine doğum paketli sağlık sigortamı yaptırmıştım zaten, böylesi çok karlı oluyor.

Ben Mersin'de özel bir hastaneye gidiyorum şükür ki tamamlayıcı sağlık sigortam ve doğum paketim vardı. Yoksa muayene 3500 doğum ise 110 bindi. Ben 32 bine doğum paketli sağlık sigortamı yaptırmıştım zaten, böylesi çok karlı oluyor.

Hangi hastane canım medikal Park mi

He tamam multivitamin içinde var Ben ayrıca alıyorsunuz zannettim. Benim de normalde şu an düşük de inşallah bir de onlara başlayınca iyice düşmez. Tansiyon çok etkiliyor insanı size de geçmiş olsun

Evet
Evet

Multivitamin haricinde ekstra demir ilacı mı kullanıyorsunuz zaten multivitamin içinde Demir oluyor .değerlerim de normaldi diyorsunuz bence onu tekrar bir sorun isterseniz. Ekstra Demir ihtiyacını doğuma yakın değerler düşük olursa doğumla birlikte kan kaybı olacağından takviye olarak veriyorlar öyle hatırlıyorum ben önceki doğumumdan.

Hangi hocadan canım Ahmet hocada msin

Bugünden itibaren daha iyi olursun inşallah canım

Çiçeklerim selam bugün ikili taramaya girdim kan verdim 15 gün sonra çıkarmış bir de doktorum bu kareyi yakalayabildi, çikolata yemiştim hiç durmadı ense kalınlığını zor ölçtü şey ben bekarken anne adayları hep ultrasonu atıp tahmin alıyordu sizlerde benim için tahminde bulunabilir misiniz rica etsem

Ayy inşallah çok daha kolay bir hamilelik olur bu kez sizinkide ben hep 52-53 kilolardaydım asla da almazdım sonra son 6 ayda 63 oldum ve hamile kaldım. Ve hemen 65-66 lara çıktım. Diyetisyenim var kilo koruyarak son trimestera girmeyi hedefliyor. Ben kadın doğumcumdan bir 5 kg verebilme izni aldım inşallah veririm bende çok ayakta durduğum ve hateketli bir işim var kilo beni çok engelliyor o sebeple çok kafaya taktım

Ekstra yazdı gyno ferro sanol diye bir demir ilacı. Doktorla konuşucam çünkü ciddi yan etkilerini yaşıyorum. Mide bulantılarım tam bitti şükür derken bu ilaç tekrar başlattı.

Ekstra yazdı gyno ferro sanol diye bir demir ilacı. Doktorla konuşucam çünkü ciddi yan etkilerini yaşıyorum. Mide bulantılarım tam bitti şükür derken bu ilaç tekrar başlattı.
Aynen aynı ilacı ben son 2 ayımda kullanmıştım kabızlık yapmıştı, Pas kokusu gibi mide bulandırıyor kolay bir ilaç değil gerçekten konuş cidden canım.

Canım sen 65 kilo yüzünden mi strese girdin ben hiç kilomu söylemeyeyim o zaman

Kızlar 3te kontrolüm var içim bi sıkılıyor bugün nedense ilk defa strese girdim
En son ne zaman kontrole gitmiştin uzun zaman geçtiyse O yüzden strese girmişsindir Bayağıdır görmediğin için. Ben de öyle oluyorum ama hiç merak etme bir olumsuzluk olsa illaki vücudun buna sinyal verir sen de anlardın çıkışta yaz bize de güzel bir fotoğraf verir inşallah

2 li test yapılacak mı annabelica
Geçen hafta görmüştüm aslında bugün de ikili test için gidiyorum. Gece rüya mı gördüm de unuttum bilmiyorum uyandığımdan beri huzursuzum

Geçen hafta görmüştüm aslında bugün de ikili test için gidiyorum. Gece rüya mı gördüm de unuttum bilmiyorum uyandığımdan beri huzursuzum
Ikili test gerginliği o zaman normal canım ya anneyiz annelikle birlikte kaygı da yükleniyor bize. Dua et güzel düşün eminim güzel bir muayene olacak hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…