- 10 Haziran 2024
- 1.680
- 2.086
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.041
hahahahaha evet doğru dün öyle bişey yaşandıydıCherry Mom bebeğinin elleriyle yüzünü kapatmış fotoğrafını paylaşmıştı ben onu bacak arası fotoğrafı sandım artık bana kimse cinsiyet sormaz herhalde
off çok heycanlı seninkinide çok merak ediyom buraya at bacak arası felan iste doktorundan yorumlayalımBen de yarın gidiyorum 11+5. Doktorum söylemez ama burada tahmin ederiz
Cherry Mom bebeğinin elleriyle yüzünü kapatmış fotoğrafını paylaşmıştı ben onu bacak arası fotoğrafı sandım artık bana kimse cinsiyet sormaz herhalde
Merhaba demir takviyesi için erken değil mi çok mu düşüktü acaba ?Demir hapı beni de fenalaştırıyor. Bir haftadır içiyorum her gün baş ağrısından duramıyordum tansiyonumu etkiliyordur belki ölçmediğim için bilemiyorum. bugün ilk defa içmedim ve hiç başım ağrımadı
Evet canım bulantı sebebiyle bişey yiyemeyip verdim. Şimdi de bulantım azaldı ama midem küçüldüAyyy harika inşallah bende veririm. Genelde insanlar ilk aylar mide bulantısı tiksinme falan kilo veriyormuş ama bende hiçbir belirti olmadığı için dikkat etmezsem çok kilo almaya müsaitimBir 5-6 bende verip sonra son aylar onları geri alıp öylece doğuma girsem harika olur.
Sırt ağrısı ondan olabilir bel de rahim genişlediği için ağrıyor sanırım. Benim bugün kasık ağrısı da eklendi. Ama hafif olan gece bulantılarım nerdeyse tamamen geçti diyebilirim gerçi hala et tavuk falan hiç yiyemiyorum. Sen nasıl oldun canım nasıl geçiyorOlabiliyor canim. Bende de oluyor bazen bel ağrısı.
Bende ekstra sırt agrisi da oluyor. Onun da sebebinin acaba büyüyen göğüsler mi acaba diye düşünüyorum
Benim hala oluyor ama birkaç haftaya göre epey hafiflediKızlar gaz oluyo mu sizde de yaa ben mi çok gazlanıyorum ayaklarımı da koruyorum ama anlayamadm yani
Ben bugün bir doktor dinledim . Büyüyen rahme yer açabilmek için esnekleşiyormuşuz ve o esneme ağrılara da senep olabilirmiş. Hatta esneklik sebebiyle yaralanmalara da açıkmışız. Belimize falan dikkat edelim amanSırt ağrısı ondan olabilir bel de rahim genişlediği için ağrıyor sanırım. Benim bugün kasık ağrısı da eklendi. Ama hafif olan gece bulantılarım nerdeyse tamamen geçti diyebilirim gerçi hala et tavuk falan hiç yiyemiyorum. Sen nasıl oldun canım nasıl geçiyor
Evet bende de oluyor ve bir şeyler yedikten sonra inanılmaz şişiyorum kendi bedenime sığamıyorum gibi bir his. Bende neden olduğunu anlamadım gerçi ayaklarımı falan korumuyorum ben çok rastgele yaşıyorum ama gaza sebep nedir bilmiyorum.Kızlar gaz oluyo mu sizde de yaa ben mi çok gazlanıyorum ayaklarımı da koruyorum ama anlayamadm yani
Hee varya heleeee bi yere misafirliğe falan gidelim karnım 2 katı pluyo gazdan artık gaz sancıları başlıyo evde rahatım da dışarda çok kötü oluyorumBenim hala oluyor ama birkaç haftaya göre epey hafifledi
Yaaa sorma sabahki karnımla akşam ki karnım arasında aşırı fark varEvet bende de oluyor ve bir şeyler yedikten sonra inanılmaz şişiyorum kendi bedenime sığamıyorum gibi bir his. Bende neden olduğunu anlamadım gerçi ayaklarımı falan korumuyorum ben çok rastgele yaşıyorum ama gaza sebep nedir bilmiyorum.
Dogru canim olabilir evet. Kasık ağrısı genelde cok oluyor zaten gebelikte. Insallah sakin rahat bi hamileligimiz olur bundan sonra aminn.. evdesin sende benim gibi istirahat et canim yat dinlen.Sırt ağrısı ondan olabilir bel de rahim genişlediği için ağrıyor sanırım. Benim bugün kasık ağrısı da eklendi. Ama hafif olan gece bulantılarım nerdeyse tamamen geçti diyebilirim gerçi hala et tavuk falan hiç yiyemiyorum. Sen nasıl oldun canım nasıl geçiyor
Ben çok hakim değilim doktorum verdi 13+1de demir takviyesini tam 1 hafta oldu. 6. Haftada kan tahlili yapmıştı orda normaldi demir seviyelerim. Sonra tekrardan kan değerlerime bakılmadı. D vitamini multivitamin ve demir takviyesi verdi direk.Merhaba demir takviyesi için erken değil mi çok mu düşüktü acaba ?
Evet 39’dan önce almasalar iyi olur. Zaman yaklaştıkça konuşuruz doktorla. Öne çekmeye gerek yoktu bence de, bakalımBenimki de sezeryan olacak Normalde sezaryen ort. 38'de yapıyorlar şimdi Bizimkiler bir hafta Geri çekildi 37 olacaklar cidden bak şimdi ben de kafayı taktım.Tamam boy pos kilo yerinde olabilir ama organlar falan da yeterince tamamlanmış olur mu o vakitlere geldiğimizde bu endişeleri paylaşmak lazım. Amin İnşallah sağlıklı gelsinler canım
Bende de oluyor benim zaten mide ve bağırsak rahatsızlığımda var ilaç kullanıyordum hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmak zorunda kaldımKızlar gaz oluyo mu sizde de yaa ben mi çok gazlanıyorum ayaklarımı da koruyorum ama anlayamadm yani
Bende de oluyor benim zaten mide ve bağırsak rahatsızlığımda var ilaç kullanıyordum hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmak zorunda kaldım
Maalesef öyleyaa ayy senin daha kötü olur
Evet oluyo hatta bazen gaz sancısı çekiyorumKızlar gaz oluyo mu sizde de yaa ben mi çok gazlanıyorum ayaklarımı da koruyorum ama anlayamadm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?