Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Merhaba demir takviyesi için erken değil mi çok mu düşüktü acaba ?

Evet canım bulantı sebebiyle bişey yiyemeyip verdim. Şimdi de bulantım azaldı ama midem küçüldü inşallah verirsin sen de. Benim kilom çok fazlaydı alma lüksüm yoktu

Olabiliyor canim. Bende de oluyor bazen bel ağrısı.
Bende ekstra sırt agrisi da oluyor. Onun da sebebinin acaba büyüyen göğüsler mi acaba diye düşünüyorum
Sırt ağrısı ondan olabilir bel de rahim genişlediği için ağrıyor sanırım. Benim bugün kasık ağrısı da eklendi. Ama hafif olan gece bulantılarım nerdeyse tamamen geçti diyebilirim gerçi hala et tavuk falan hiç yiyemiyorum. Sen nasıl oldun canım nasıl geçiyor

Ben bugün bir doktor dinledim . Büyüyen rahme yer açabilmek için esnekleşiyormuşuz ve o esneme ağrılara da senep olabilirmiş. Hatta esneklik sebebiyle yaralanmalara da açıkmışız. Belimize falan dikkat edelim aman

Kızlar gaz oluyo mu sizde de yaa ben mi çok gazlanıyorum ayaklarımı da koruyorum ama anlayamadm yani
Evet bende de oluyor ve bir şeyler yedikten sonra inanılmaz şişiyorum kendi bedenime sığamıyorum gibi bir his. Bende neden olduğunu anlamadım gerçi ayaklarımı falan korumuyorum ben çok rastgele yaşıyorum ama gaza sebep nedir bilmiyorum.

Yaaa sorma sabahki karnımla akşam ki karnım arasında aşırı fark var

Dogru canim olabilir evet. Kasık ağrısı genelde cok oluyor zaten gebelikte. Insallah sakin rahat bi hamileligimiz olur bundan sonra aminn.. evdesin sende benim gibi istirahat et canim yat dinlen.
Benim belki görmüşsündür yazdiklarimi dünden beri lekelenme var yine. Dün aksamdan beri yatıyorum hic kalkmiyorum. Insallah daha iyi olacagima inaniyorum.. gecsin gitsin gelmesin bir daha insallah leke meke baska hic bisey olmasin..

bergdorf canim bn kizima 83 kiloda hamile kalmistim 110 kg doguma gittim 4kg kizim normal dogdu boyum 155 bu arada boyumda kurtarmıyordu çok şükür sağ salim gecti gitti 2 yasinda minnosum

Hamilelikte şeker çıkma riski var oyüzden dikkat etmek lazım

Suan 74 kiloda hamileyim 10 haftalik insallah bunda okadar kilo almam gec saaatlerde yemek yeme kaçamaklarini gündüz yap dietisyene gözük mutlaka

Merhaba demir takviyesi için erken değil mi çok mu düşüktü acaba ?
Ben çok hakim değilim doktorum verdi 13+1de demir takviyesini tam 1 hafta oldu. 6. Haftada kan tahlili yapmıştı orda normaldi demir seviyelerim. Sonra tekrardan kan değerlerime bakılmadı. D vitamini multivitamin ve demir takviyesi verdi direk.

Evet 39’dan önce almasalar iyi olur. Zaman yaklaştıkça konuşuruz doktorla. Öne çekmeye gerek yoktu bence de, bakalım

Kızlar gaz oluyo mu sizde de yaa ben mi çok gazlanıyorum ayaklarımı da koruyorum ama anlayamadm yani
Bende de oluyor benim zaten mide ve bağırsak rahatsızlığımda var ilaç kullanıyordum hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…