- 10 Haziran 2024
- 1.680
- 2.092
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.101
yaaa yerimmKızlar bebişim iyiydi çok şükür ama uyuyordu tepetaklak şekilde. Dönmedigi için enseyi ölçemedi doktorum. Meyve suyu içip yarım saate gelmemi söyledi uyandırmaya çalışıyorum şimdi
Amin canim benim aminn inşallah. Hala yatmaya devam..Bugünden itibaren daha iyi olursun inşallah canım
Canim dualarım seninle saglik haberleri ile gel. Muayene öncesi bu stresler yasaniyor. Bende de oluyor hep. Heyecan ve stres birbirine giriyor. Guzel güzel pozlar versin sana bebisinKızlar 3te kontrolüm var içim bi sıkılıyor bugün nedense ilk defa strese girdim
Ya yerim onu maşallah canım sevindim iyi olmasına ultrason sırasında öksürmek de hareket etmesini sağlıyor güzel ölçümler inşallahKızlar bebişim iyiydi çok şükür ama uyuyordu tepetaklak şekilde. Dönmedigi için enseyi ölçemedi doktorum. Meyve suyu içip yarım saate gelmemi söyledi uyandırmaya çalışıyorum şimdi
Sagol canim teşekkür ederim. Koyu pembe oldu canim. Hala da tam kesilmedim bi var bi yok ama kesilsin diye dua ediyorum bolca.. inşallah artik gecer lekelenmeler de daha gelmez...Görmedim canım geçmiş olsun. Kahverengiyse sorun yoktur bazı kişilerde hamilelikler böyle lekelenmeyle geçiyormuş sen de güzelce yat dinlen ayaklarını yukarı uzat. Benim birkaç gündür tansiyon sıkıntım var birdenbire 8 4 oluyor dışarı çıkmaya korkar oldum
Canim maden suyu tansiyon yükseltiyor zaten dogru biliyorsun. Ozellikle beypazari mesela sodyumu baya yüksek aklinda olsun. Benimde en sevdigim markadir. Ama gebelikte tansiyonu yukseltir diye sodyum orani en düşük olanlardan tercih etmek gerekiyormus.. esin olmadan sokaklara cikmak yasakYanında 1 çay kaşığı kadar tuz yiyorum 10 dakikaya toparlıyor. O zaman maden suyu yerine normal suya tuz atıp öyle içeyim en iyisi. Ben sodyum var diye yükselteceğini düşünmüştüm. Sağ ol canım. Evde kolay oluyor ama dışarıda ne yaparım bilmiyorum bi de havalar da ısındı
Kız o kız erkek olsa uyumazdıyaaa yerimmcinsiyet tahmini yapabiliyorsa yapsın doktor cook merak ediyorum
Yanında 1 çay kaşığı kadar tuz yiyorum 10 dakikaya toparlıyor. O zaman maden suyu yerine normal suya tuz atıp öyle içeyim en iyisi. Ben sodyum var diye yükselteceğini düşünmüştüm. Sağ ol canım. Evde kolay oluyor ama dışarıda ne yaparım bilmiyorum bi de havalar da ısındı
Vallahi bilemedim kızlar ben hep düşürür diye biliyorum İnternettede öyle okudum şimdi ama yanlış yönlendirmeyyim ben su tuzlu ayrandan devamCanim maden suyu tansiyon yükseltiyor zaten dogru biliyorsun. Ozellikle beypazari mesela sodyumu baya yüksek aklinda olsun. Benimde en sevdigim markadir. Ama gebelikte tansiyonu yukseltir diye sodyum orani en düşük olanlardan tercih etmek gerekiyormus.. esin olmadan sokaklara cikmak yasak
Hastanesine ve doktoruna göre değişiyor aslında, ben istanbul avrupa yakasındayım 1835 tl benm muayene ücretiKızlar Ben normalde Devlet hastanesinr gidiyorum 1 aydan fazla oldu sıra bulmaya çalışıyorum perşembe gününe sıra buldum sonunda bu sıra sıkıntısı yüzünden özele gitmek istiyorum özele giden arkadaşlar muayene ve doğum ücretleri nasıl ?
kızz hafta sonu yazamadım pek ama okudum yazdıklarınızı, geçmiş olsun, bol bol dinlen ama telaş da yapma hiç. Çoğu kişide lekelenme çok normal artık. kendini strese sokma ki bebiş de streslenmesinAmin canim benim aminn inşallah. Hala yatmaya devam..
Canim dualarım seninle saglik haberleri ile gel. Muayene öncesi bu stresler yasaniyor. Bende de oluyor hep. Heyecan ve stres birbirine giriyor. Guzel güzel pozlar versin sana bebisin
yaaaaa pıtırcıklara bak maşallah büyümüşler de uyuyorlarmışKızlar bebişim iyiydi çok şükür ama uyuyordu tepetaklak şekilde. Dönmedigi için enseyi ölçemedi doktorum. Meyve suyu içip yarım saate gelmemi söyledi uyandırmaya çalışıyorum şimdi
çarşamba Allah nasip ederse canım
salıydı sanki yaa çarşambaya mı aldınızçarşamba Allah nasip ederse canım
Ben devam ediyorum OMEGA 3 ağırlıklı olduğu icn devam et dediArkadaşlar 3 ayı geçip folik asit kullanan var mı?bazı arkadaşların folik asidini kesmişti sanki doktor ama başka takviyeler başlamıştı.Bende hiçbişey yapmadı folik asidi bırakta demedi
12 hafta sonrasında multivitaminlere geçiliyor Ama onun içine de folik asit oluyor.Arkadaşlar 3 ayı geçip folik asit kullanan var mı?bazı arkadaşların folik asidini kesmişti sanki doktor ama başka takviyeler başlamıştı.Bende hiçbişey yapmadı folik asidi bırakta demedi
Yok kuzum yukseltir her zaman. Doktorlar tansiyon hastalarina ekstra dikkat etmelerini soyler hatta icmemeye calisin yada sodyumu düşük olani tercih edin derler. Ailemde tansiyon hastalari var mesela tansiyon dengesizse o esnada soda maden suyu teklifini reddederler hep.Vallahi bilemedim kızlar ben hep düşürür diye biliyorum İnternettede öyle okudum şimdi ama yanlış yönlendirmeyyim ben su tuzlu ayrandan devam
Bizle de bir video paylaşırsın inşallah. Ben cinsiyet Partisi yapanların hep önceden baktıklarını düşünürdümçarşamba Allah nasip ederse canım
Sagol canim. İnşallah gecip gitsin tamamen gelmesin bir daha.. dedigin gibi cok kiside var lekelenmeler ama iste o an yasatinca dünya duruyor korkuyor insan.. bir daha olmaz bana da İnşallahkızz hafta sonu yazamadım pek ama okudum yazdıklarınızı, geçmiş olsun, bol bol dinlen ama telaş da yapma hiç. Çoğu kişide lekelenme çok normal artık. kendini strese sokma ki bebiş de streslenmesin
Doguma kadar folik asit alacagiz galiba. 2.trimester de de multivitamin icinde var folik asit yine kullanmaya devam edecegiz yani. Doktorun multivitamine gecmedi miArkadaşlar 3 ayı geçip folik asit kullanan var mı?bazı arkadaşların folik asidini kesmişti sanki doktor ama başka takviyeler başlamıştı.Bende hiçbişey yapmadı folik asidi bırakta demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?