Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Bugünden itibaren daha iyi olursun inşallah canım
Amin canim benim aminn inşallah. Hala yatmaya devam..
Kızlar 3te kontrolüm var içim bi sıkılıyor bugün nedense ilk defa strese girdim
Canim dualarım seninle saglik haberleri ile gel. Muayene öncesi bu stresler yasaniyor. Bende de oluyor hep. Heyecan ve stres birbirine giriyor. Guzel güzel pozlar versin sana bebisin

Kızlar bebişim iyiydi çok şükür ama uyuyordu tepetaklak şekilde. Dönmedigi için enseyi ölçemedi doktorum. Meyve suyu içip yarım saate gelmemi söyledi uyandırmaya çalışıyorum şimdi
Ya yerim onu maşallah canım sevindim iyi olmasına ultrason sırasında öksürmek de hareket etmesini sağlıyor güzel ölçümler inşallah

Sagol canim teşekkür ederim. Koyu pembe oldu canim. Hala da tam kesilmedim bi var bi yok ama kesilsin diye dua ediyorum bolca.. inşallah artik gecer lekelenmeler de daha gelmez...
Gecmis olsun canim sana da dikkat et bak cikma yalniz. Dinlen. Benimde bas donmelerim arada oluyor aniden geliyor o hal biliyorum ve cok tehlikeli düşersin falan dikkat et canim..
Canim maden suyu tansiyon yükseltiyor zaten dogru biliyorsun. Ozellikle beypazari mesela sodyumu baya yüksek aklinda olsun. Benimde en sevdigim markadir. Ama gebelikte tansiyonu yukseltir diye sodyum orani en düşük olanlardan tercih etmek gerekiyormus.. esin olmadan sokaklara cikmak yasak

Vallahi bilemedim kızlar ben hep düşürür diye biliyorum İnternettede öyle okudum şimdi ama yanlış yönlendirmeyyim ben su tuzlu ayrandan devam

Hastanesine ve doktoruna göre değişiyor aslında, ben istanbul avrupa yakasındayım 1835 tl benm muayene ücreti

Amin canim benim aminn inşallah. Hala yatmaya devam..

Canim dualarım seninle saglik haberleri ile gel. Muayene öncesi bu stresler yasaniyor. Bende de oluyor hep. Heyecan ve stres birbirine giriyor. Guzel güzel pozlar versin sana bebisin
kızz hafta sonu yazamadım pek ama okudum yazdıklarınızı, geçmiş olsun, bol bol dinlen ama telaş da yapma hiç. Çoğu kişide lekelenme çok normal artık. kendini strese sokma ki bebiş de streslenmesin

Arkadaşlar 3 ayı geçip folik asit kullanan var mı?bazı arkadaşların folik asidini kesmişti sanki doktor ama başka takviyeler başlamıştı.Bende hiçbişey yapmadı folik asidi bırakta demedi

Arkadaşlar 3 ayı geçip folik asit kullanan var mı?bazı arkadaşların folik asidini kesmişti sanki doktor ama başka takviyeler başlamıştı.Bende hiçbişey yapmadı folik asidi bırakta demedi
Ben devam ediyorum OMEGA 3 ağırlıklı olduğu icn devam et dedi

12 hafta sonrasında multivitaminlere geçiliyor Ama onun içine de folik asit oluyor.

Vallahi bilemedim kızlar ben hep düşürür diye biliyorum İnternettede öyle okudum şimdi ama yanlış yönlendirmeyyim ben su tuzlu ayrandan devam
Yok kuzum yukseltir her zaman. Doktorlar tansiyon hastalarina ekstra dikkat etmelerini soyler hatta icmemeye calisin yada sodyumu düşük olani tercih edin derler. Ailemde tansiyon hastalari var mesela tansiyon dengesizse o esnada soda maden suyu teklifini reddederler hep.
Bende bayılırım sade sodaya/maden suyuna.. kontrole gittigimde tekrar tekrar soracagim hatta iceyim mi nooolur diye çünkü dr asitli içme dedi. Onu da biraktim☹

kızz hafta sonu yazamadım pek ama okudum yazdıklarınızı, geçmiş olsun, bol bol dinlen ama telaş da yapma hiç. Çoğu kişide lekelenme çok normal artık. kendini strese sokma ki bebiş de streslenmesin
Sagol canim. İnşallah gecip gitsin tamamen gelmesin bir daha.. dedigin gibi cok kiside var lekelenmeler ama iste o an yasatinca dünya duruyor korkuyor insan.. bir daha olmaz bana da İnşallah sen nasilsin canim.
Doguma kadar folik asit alacagiz galiba. 2.trimester de de multivitamin icinde var folik asit yine kullanmaya devam edecegiz yani. Doktorun multivitamine gecmedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…