Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Canım sen 65 kilo yüzünden mi strese girdin ben hiç kilomu söylemeyeyim o zaman
Vallahi haklısın çok aşırı kilo değil bencede ama 2 yıl önce isteyerek olmasada 46 kilolara düşmüştüm yani 2 yıl içinde 20 kg almış oldum. 46 lar asla normal değildi ama 55 ler güzeldi. İnsanın alıştığı bir beden oluyor muhtemelen onun dışına çıkınca takmaya başlıyor. Kıyafetlerim falan olmadıkca çok geriliyorum, birde bacak bacak üstüne atarken yada eğilip kalkarken zorlanıyorum böyle böyle takıntı oldu bende

Haklısın canım eskiye göre Tabii sana fazla geliyor bu Ama dikkat edersen Fazlada kilo alınmıyor yani hareketliysen de hiçbir sıkıntı olmaz doğumla birlikte fazlasıyla gider.

Görmedim canım geçmiş olsun. Kahverengiyse sorun yoktur bazı kişilerde hamilelikler böyle lekelenmeyle geçiyormuş sen de güzelce yat dinlen ayaklarını yukarı uzat. Benim birkaç gündür tansiyon sıkıntım var birdenbire 8 4 oluyor dışarı çıkmaya korkar oldum

Evet ağır kaldırmamak lazım özellikle yerden bir şey alırken belden eğilmemeye çalışıyorum

Benim 9'a 7'ye kadar düştü onda bile Doktor tek başına kalmanı tavsiye etmem falan dedi Sen de dikkat et canım. Senin de tansiyon düştüğü anlarda miden bulanıyor mu

Benim 9'a 7'ye kadar düştü onda bile Doktor tek başına kalmanı tavsiye etmem falan dedi Sen de dikkat et canım. Senin de tansiyon düştüğü anlarda miden bulanıyor mu
Benim normal tansiyonum 9a 6 10a 7 civarında oluyordu canım o yüzden alışkınım aslında bi de mecbur yalnız kalıyorum ailemden uzaktayım eşim çalışıyor. Yanımda hep tuz bulunduruyorum o yüzden. Evet çok kötü midem bulanıyor 8 4 e düşünce geçen öteki tarafa gittim geldim çok fenaydı yer ayaklarımın altından kayıp gitti sanki bilincim kapanmak üzereydi. Hemen uzanıp ayaklarımı yukarı kaldırmam gerekiyor bi de tuzlu maden suyu içiyorum

Maden suyu aslında tansiyonu düşürür ama tuzlu olduğu için dengeliyordur herhalde. dikkat et canım bayağı düşüyormuş çok geçmiş olsun

Maden suyu aslında tansiyonu düşürür ama tuzlu olduğu için dengeliyordur herhalde. dikkat et canım bayağı düşüyormuş çok geçmiş olsun
Yanında 1 çay kaşığı kadar tuz yiyorum 10 dakikaya toparlıyor. O zaman maden suyu yerine normal suya tuz atıp öyle içeyim en iyisi. Ben sodyum var diye yükselteceğini düşünmüştüm. Sağ ol canım. Evde kolay oluyor ama dışarıda ne yaparım bilmiyorum bi de havalar da ısındı

Ikili test gerginliği o zaman normal canım ya anneyiz annelikle birlikte kaygı da yükleniyor bize. Dua et güzel düşün eminim güzel bir muayene olacak hiç merak etme
Ay inşallah boş bir kuruntudur ikinci çocuk rahatlığı vardı bende ama zaman gectikce daha da bağlandım korku yüklendi

Ekstra yazdı gyno ferro sanol diye bir demir ilacı. Doktorla konuşucam çünkü ciddi yan etkilerini yaşıyorum. Mide bulantılarım tam bitti şükür derken bu ilaç tekrar başlattı.
Benim de seninle aynı şekilde folik bitti, demir, D vitamini, multivitamin ve magnezyum başladık. Bu Ferro beni bitirdi ya. 3 aydır tek kötü bir şeyim yoktu şimdi tansiyon düşüklüğü bugün de mide bulantısı oldu

Meraba kizlar, pek yazamadan takip ediyorum duzenli burayi. 12+1 kontrolumuz vardi bugun, doktorun tahmini var gibiydi ama soylemek istemedi 2 hafta sonra soyleyelim cinsiyeti dedi. Kemik yapisindan bile tahminleri olabiliyormus. Ayni haftada oglumun ultrason fotografini da ekliyorum kiyas icin. Ilk fotograf oglum, ikinci fotograf simdiki minik.

Eklentiler

• 1000234872.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 1000236738.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…