- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.301
Yok canım kötğ tecrüben olmaa bile insan merak ediyor görmek istiyor. Sonuna kadar haklısınAynen canım değiştireceğim kesinlikle .çünkü eskiden farklı doktor deneyimlerim oldu yani böylesini ilk kez gördüm . Öyle çok yoğun bir doktor da değil canım .Tamam çok lüks bir hastane de değil ama 1500 lira muayne ücreti veriyorum yaşadığımız ilçeye göre iyi bir fiyat sonuçta 10 sn için mi yani çok sinir oldum sabah .Bir de geçmişte böyle kötü tecrübelerim olmasa bu kadar önemsemem belki elini kolunu ama benim durumumu da biliyor yani 2 tane anomalili bebek kaybım oldu .
Ben pek bilmiyorum ama doktor kullan dediyse de kullanmak lazim heralde. Bende unutmazsam sorarim doktora gittigimde canimYa bana da yazdı doktorum. Kızımda 20. Haftayı bulmuştu demire başlamam
imkanın varsa bence degistir kuzum doktorunu yani iki kaybın olmasına ragmen seni böyle strese sokmasına gerek yok, ayrıca ikiliyi zorunlu tutması falan da tuhaf geldi benim doktorum ikili testi anlatıp yaptırıp yaptırmamak sana kalmıs ben bununla alakalı fikir beyan etmiyorum detaylı usg ve seker yüklemesini zorunlu kılıyorum amaa falan demisti. senin doktorunun tavrı da degisikmis ne kadar basarılı bi dr olursa olsun muayeneden sonra senin icini ferahlatmıyorsa bırak benceYani canım bence de 2 li yaptırmasam da burun ense ölçmesi gerekiyordu söylememe rağmen ölçmedi 2 li tarama yaptırman gerekiyor dedi
Bi tercüman koysunlar doktorun yaninaBaşlayabilirsin dedi ama başta bi sonrakine dedi sonra başlayabilirsin dedi bir garip ilişkimiz var doktorlatatile gidicem denize girmemde sorun var mı dedim mesela bana cık dedi gir demek mi girme demek mi
Canim fetal dna doktorumun bana soyledigini soyluyorum bir cok rahatsizlik belirlenebiliyormus ve anne karninda cok mudahale edip ameliyat ettigimz bebegimiz oldu dediKızlar ikili taramada risk çıkmadığı halde fetal yapılmalı mı? Bu konuda düşünceniz nedir?
Maşallah canım sağlıkla gelsinAnnelik delilik dedikleri ne kadar doğruymuş. Sabah ikili test sonucu çıktı ben kendimce yanlış yorumlayıp boş boşuna ağladım stresten. Çok şükür düşük riskmiş her şey yolunda hatta gelişimi önden gidiyornormalde 12+4 doktora göre 13+2. Ben netleşmeden yorum yapmasını istemedim doktorumun ama sizden bir cinsiyet yorumu alırız
Canim senin bebegin haftasi degismisBaktım ama çok küçüklerdi canım o yüzden yanlış yönlendirmemek adına yorum dahi edemedimAma merak ettim ikisinin arası nasıl 4 hafta fark olabiliyor. Öyleydi galiba değil mi Biri 6 haftalık biri 10 haftalık yazmıştın :)
Evet dr satı bir hafta geri çekti cnm , bayram dönüşü hemen önce 2 li yaptırcam risk fazla olursa Eskişehire gtcz canım risk yoksa yaptırmayalım dedik.Canim senin bebegin haftasi degismis
naptin fetal dna ya gittin mi
Cıkk sorun yok demek istemiş herhalde :)))Başlayabilirsin dedi ama başta bi sonrakine dedi sonra başlayabilirsin dedi bir garip ilişkimiz var doktorlatatile gidicem denize girmemde sorun var mı dedim mesela bana cık dedi gir demek mi girme demek mi
Ben anlamadım ikili taramayı zaten kendi doktorlarımız yapıyor Seninki sanki Başkasına mı yönlendirdiYani canım bence de 2 li yaptırmasam da burun ense ölçmesi gerekiyordu söylememe rağmen ölçmedi 2 li tarama yaptırman gerekiyor dedi
Hazımsızlık yapıyor maalesef. Benim de yiyemediğim şeyler var et tavuk sıfır mesela. Normalde severek yerdim. Onun yerine alternatif bulmaya çalışıyorum. Yiyebildiğin şeyler varsa zaten besinsiz kalmıyorsundur ama kusma çoksa serum desteği alınabilirDaha iyiyim ben canım ama bitmedi hala zorluyor beni. Mayalı seyleri asla yiyemiyorum onlar mahvediyor beni
Canım onlar formalite gereği bu bilgilendirmeyi yapıyorlar.Düşük risk olunca ben gerek olmadığını düşünüyorumŞuan bendede öyle çıktı sonuç doktor bir kafamı karıştırmadı değil ama sanırım bende yaptırmayacağım
Sanırım ücretli mi özellerde bu ? Benim anladığım buBen anlamadım ikili taramayı zaten kendi doktorlarımız yapıyor Seninki sanki Başkasına mı yönlendirdi
Kız gibi düşünüyorum canımAnnelik delilik dedikleri ne kadar doğruymuş. Sabah ikili test sonucu çıktı ben kendimce yanlış yorumlayıp boş boşuna ağladım stresten. Çok şükür düşük riskmiş her şey yolunda hatta gelişimi önden gidiyornormalde 12+4 doktora göre 13+2. Ben netleşmeden yorum yapmasını istemedim doktorumun ama sizden bir cinsiyet yorumu alırız
Bugün 11+6 olduSen kaçıncı haftadasın canım
Tabi canım kullanıcam ben de ama yine de erken geldi. Benim de demirim iyi ama ferritinim düşük onu yükseltirim artıkBen pek bilmiyorum ama doktor kullan dediyse de kullanmak lazim heralde. Bende unutmazsam sorarim doktora gittigimde canim
Hımm şimdi anladım bende paket içinde var diye sorgulamamıştım tmm cnmSanırım ücretli mi özellerde bu ? Benim anladığım bu
Aynen öyle canım içerde durma sürem zaten 5 dk bile sürmüyor.ben kendim hep bir şeyler soruyorum bebekle ilgili hiç bir şey söylemiyor zaten benim stresim var aynı şeyler var mı yok mu en azından ufak bir şey duymak istiyorum çünkü bu haftada bacağını ayağını filan kemiklerini görüyorlar ben internetten kendi haftamın ultrasonlarına baktığımda .eli kolu daha oluşmadı demesi beni şok etti zaten .imkanın varsa bence degistir kuzum doktorunu yani iki kaybın olmasına ragmen seni böyle strese sokmasına gerek yok, ayrıca ikiliyi zorunlu tutması falan da tuhaf geldi benim doktorum ikili testi anlatıp yaptırıp yaptırmamak sana kalmıs ben bununla alakalı fikir beyan etmiyorum detaylı usg ve seker yüklemesini zorunlu kılıyorum amaa falan demisti. senin doktorunun tavrı da degisikmis ne kadar basarılı bi dr olursa olsun muayeneden sonra senin icini ferahlatmıyorsa bırak bence
Kıza benzettimAnnelik delilik dedikleri ne kadar doğruymuş. Sabah ikili test sonucu çıktı ben kendimce yanlış yorumlayıp boş boşuna ağladım stresten. Çok şükür düşük riskmiş her şey yolunda hatta gelişimi önden gidiyornormalde 12+4 doktora göre 13+2. Ben netleşmeden yorum yapmasını istemedim doktorumun ama sizden bir cinsiyet yorumu alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?