Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yok canım kötğ tecrüben olmaa bile insan merak ediyor görmek istiyor. Sonuna kadar haklısın

Yani canım bence de 2 li yaptırmasam da burun ense ölçmesi gerekiyordu söylememe rağmen ölçmedi 2 li tarama yaptırman gerekiyor dedi
imkanın varsa bence degistir kuzum doktorunu yani iki kaybın olmasına ragmen seni böyle strese sokmasına gerek yok, ayrıca ikiliyi zorunlu tutması falan da tuhaf geldi benim doktorum ikili testi anlatıp yaptırıp yaptırmamak sana kalmıs ben bununla alakalı fikir beyan etmiyorum detaylı usg ve seker yüklemesini zorunlu kılıyorum amaa falan demisti. senin doktorunun tavrı da degisikmis ne kadar basarılı bi dr olursa olsun muayeneden sonra senin icini ferahlatmıyorsa bırak bence

Başlayabilirsin dedi ama başta bi sonrakine dedi sonra başlayabilirsin dedi bir garip ilişkimiz var doktorlatatile gidicem denize girmemde sorun var mı dedim mesela bana cık dedi gir demek mi girme demek mi
Bi tercüman koysunlar doktorun yanina hic bisey anlamadim sana ne demis

Kızlar ikili taramada risk çıkmadığı halde fetal yapılmalı mı? Bu konuda düşünceniz nedir?
Canim fetal dna doktorumun bana soyledigini soyluyorum bir cok rahatsizlik belirlenebiliyormus ve anne karninda cok mudahale edip ameliyat ettigimz bebegimiz oldu dedi
yada dogumdan hemen sonra mudahale edilebilecek bir durum varsa doktor hastane ona gore ayarlaniyor annenin piskolojisi ona gore hazirlaniyor gibi bir suru mantikli olaylar anlatti bana cinsiyet cok merak etmiyorum dogumda ogrensem bile olabilir benim icin
amacim hamileyken yapilabilecek mudahaleler onemli
benimde gecmiste kotu tecrubelerim oldugu icin fetal dna ya onem veriyorum herkezin gorusu farkli maddi durumu el verirse de yaptırmak mantikli geliyor bana

Maşallah canım sağlıkla gelsin bana kız gibi geldi

Canim senin bebegin haftasi degismis
naptin fetal dna ya gittin mi

Daha iyiyim ben canım ama bitmedi hala zorluyor beni. Mayalı seyleri asla yiyemiyorum onlar mahvediyor beni
Hazımsızlık yapıyor maalesef. Benim de yiyemediğim şeyler var et tavuk sıfır mesela. Normalde severek yerdim. Onun yerine alternatif bulmaya çalışıyorum. Yiyebildiğin şeyler varsa zaten besinsiz kalmıyorsundur ama kusma çoksa serum desteği alınabilir

Kız gibi düşünüyorum canım

Aynen öyle canım içerde durma sürem zaten 5 dk bile sürmüyor.ben kendim hep bir şeyler soruyorum bebekle ilgili hiç bir şey söylemiyor zaten benim stresim var aynı şeyler var mı yok mu en azından ufak bir şey duymak istiyorum çünkü bu haftada bacağını ayağını filan kemiklerini görüyorlar ben internetten kendi haftamın ultrasonlarına baktığımda .eli kolu daha oluşmadı demesi beni şok etti zaten .

Kıza benzettim hayırlısı olsun İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…