Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
bergdorf güzelim içini rahat tut 65 kilo ne sanki ben 110 doğurmuşum bedenine gore evet sana fazla gelmiş olabilir ama önemli olan ikinizin sağlığı kilo alinirda verilirde sağlık yerinde olsun yeterki sen tedbirli ilerle ama hamilelikte insanin basina kac kez geliyor ömründe tadını çıkar kilo aldim die üzülme

Ben devlete gidiyorum 10 sn den daha fazla bakiyorlar tabiki hatta dün bana idrarin olmadığı icin net seyler göremiyorum sakatlık vs dedi 10 haftalik bebegin neyi görünür ki dedim bugun perinatologa gittim o doktorda ben gibi düşündü sadece kalbine bakilir 2 li teste gelince görünür eli kolu dedi ultrasona gore 9 haftalik bide benimki 2 hafta sonra test icin gel dedi dr sonuclarin riskine gore tekrar perinatologa devam edersin dedi
Doktorunu değiştir bencede zaten ozele gidiyormussun. Haftana gore yorum yapabilirdi
Evet dr satı bir hafta geri çekti cnm , bayram dönüşü hemen önce 2 li yaptırcam risk fazla olursa Eskişehire gtcz canım risk yoksa yaptırmayalım dedik.
Bende 2 hafta sonra 2 li yaptircam eskisehiri aradim bugün fetal icin 1100 lira fiyat verdiler sonucu sadece bize ve ya esimize teslim ediyorlarmis sehir disindan geliyorum sonucu mail atamazmisiniz dedim malesef dedi bide 12. Haftada gelin dedi bazi günler yapiliyormus test bilgi alin ona gore gelin dedi

Eskişehirden nasıl randevu alınıyor canım ? Hangi numarayı aradın hastanenin tam adı nedir

Kız bence :)

Canım birşey yoktur muhtemelen ama ben muayene olmanı tavsiye ederim yine de. Ya da gittin mi bilemiyorum bizi de haberdar et
Teşekkür ederim ilgin için kuzum, doktorumla mesajlaştik devamı olmadığı için sıkıntı yok dedi ama ben çok yoruluyorum oğlumla bütün gün koşuşturmaca içindeyim bir de Bayram temizliği vs derken yordum kendimi sanırım umarım bir daha olmaz korktum çünkü

Kızlar ikili taramada risk çıkmadığı halde fetal yapılmalı mı? Bu konuda düşünceniz nedir?
Yani bence ikili tarama testinde sorun yoksa neden bir daha test yaptırmak gerekirki bence gerek yok. Ben ikili tarama testi bile yaptırmadım oğlumda da yaptırmadım sadece detayliya girmiştim benim doktorlarım.gerek görmüyor sonuç senin için değişmicekse gerek yok diyorlar. Ama detaylı bence olmalı

Ben Sultangazi medigold gül hanıma gidiyorum canım bir sorun olduğunda arıyorum ya da mesaj atıyorum gayet ilgili bir doktor

Ben Sultangazi medigold gül hanıma gidiyorum canım bir sorun olduğunda arıyorum ya da mesaj atıyorum gayet ilgili bir doktor
Bende medigolde gidiyorm remzi hocaya ilk doğumumu da ona yapmıştım bu gebeliğimde gül hanımı çok övüyolar diye ona gittim 2-3 kere sonra remzi beye geçtm

Kızlar teyzeler minnoşlar görüş gününden selamlar cinsiyet tahmini alalım doktorumuz bir şeyler tahmin etti ama söyleyin bakalım neymiş
Bu bebe ters mi duruyor şimdi Bir de sen de neredeyse bir hafta ileridesin doktorun son adet tarihini değiştirmeyi düşündü mü benimki niye değiştirdi ya bütün hesaplarımı karıştırdı çok kötü oldu soruna gelecek olursam Vallahi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…