- 15 Mayıs 2025
- 136
- 149
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.321
Ben devlete gidiyorum 10 sn den daha fazla bakiyorlar tabiki hatta dün bana idrarin olmadığı icin net seyler göremiyorum sakatlık vs dedi 10 haftalik bebegin neyi görünür ki dedim bugun perinatologa gittim o doktorda ben gibi düşündü sadece kalbine bakilir 2 li teste gelince görünür eli kolu dedi ultrasona gore 9 haftalik bide benimki 2 hafta sonra test icin gel dedi dr sonuclarin riskine gore tekrar perinatologa devam edersin dediKızlar merhaba herkese .bir şey soracağım özel hastanede doktora gidenler doktor ne kadar ultrasonda tutuyor .Yani benim doktor 10 sn belki sadece kalbini dinletiyor .Bugun gittim mesela toplasanız 10 sn sürdü .hiç hareket ettiğini bile göremedim bebeğin ki benim geçmişte sorunlu gebeliklerim oldu .Sonra burnunu ensesini ne zaman ölçeceksiniz dedim onun için 2 li taramaya yönlendirmem yaptırmanız lazım dedi .Ama ben onu yaptırmak istemiyorum genel olarak ölçmesi gerekmiyor mu 11+4 teyim .Bir de benim diğer bebeklerimin ikisinde de ayakları içe dönüktü ellerini hareket ettiremiyordu onu görüp görmediğini sorduğumda bu haftada daha eller kollar olmadığını daha çıkıntı halinde olduğunu söyledi .Şaka mı bu ya ben ultrasonlara bakıyorum bu haftada çocuğun her şeyi var cinsiyetini bile söylüyorlar yani nerdeyse tahmini
Bende 2 hafta sonra 2 li yaptircam eskisehiri aradim bugün fetal icin 1100 lira fiyat verdiler sonucu sadece bize ve ya esimize teslim ediyorlarmis sehir disindan geliyorum sonucu mail atamazmisiniz dedim malesef dedi bide 12. Haftada gelin dedi bazi günler yapiliyormus test bilgi alin ona gore gelin dediEvet dr satı bir hafta geri çekti cnm , bayram dönüşü hemen önce 2 li yaptırcam risk fazla olursa Eskişehire gtcz canım risk yoksa yaptırmayalım dedik.
Gidene kadar 14’ü doldurcaz işte canım bi sorarım gittiğimde inşallahMaşallah büyümüş. Doktoruna probiyotik takviyesini danış canım gaz ve sindirim problemin için. Ben sormuştum ilk trimester için vermedi ama senin büyümüş belki verir
Eskişehirden nasıl randevu alınıyor canım ? Hangi numarayı aradın hastanenin tam adı nedirbergdorf güzelim içini rahat tut 65 kilo ne sanki ben 110 doğurmuşum bedenine gore evet sana fazla gelmiş olabilir ama önemli olan ikinizin sağlığı kilo alinirda verilirde sağlık yerinde olsun yeterki sen tedbirli ilerle ama hamilelikte insanin basina kac kez geliyor ömründe tadını çıkar kilo aldim die üzülme
Ben devlete gidiyorum 10 sn den daha fazla bakiyorlar tabiki hatta dün bana idrarin olmadığı icin net seyler göremiyorum sakatlık vs dedi 10 haftalik bebegin neyi görünür ki dedim bugun perinatologa gittim o doktorda ben gibi düşündü sadece kalbine bakilir 2 li teste gelince görünür eli kolu dedi ultrasona gore 9 haftalik bide benimki 2 hafta sonra test icin gel dedi dr sonuclarin riskine gore tekrar perinatologa devam edersin dedi
Doktorunu değiştir bencede zaten ozele gidiyormussun. Haftana gore yorum yapabilirdi
Bende 2 hafta sonra 2 li yaptircam eskisehiri aradim bugün fetal icin 1100 lira fiyat verdiler sonucu sadece bize ve ya esimize teslim ediyorlarmis sehir disindan geliyorum sonucu mail atamazmisiniz dedim malesef dedi bide 12. Haftada gelin dedi bazi günler yapiliyormus test bilgi alin ona gore gelin dedi
Dimi ya kafa karıştırmaya gerek yokCanım onlar formalite gereği bu bilgilendirmeyi yapıyorlar.Düşük risk olunca ben gerek olmadığını düşünüyorum
Oy maşallah benimde 13+4Bugün 11+6 oldu
ben hiç ikili üçlü bilmem kacli ugrasmiyim diye nipt yaptırdım sonuçlarımz temiz cinsiyet de kesinleşti şimdi 20.hafta detayliya kadar kafam rahat bekleyeceğim. Alışverişe de başlayacağım bı yandan
Kız bence :)Annelik delilik dedikleri ne kadar doğruymuş. Sabah ikili test sonucu çıktı ben kendimce yanlış yorumlayıp boş boşuna ağladım stresten. Çok şükür düşük riskmiş her şey yolunda hatta gelişimi önden gidiyornormalde 12+4 doktora göre 13+2. Ben netleşmeden yorum yapmasını istemedim doktorumun ama sizden bir cinsiyet yorumu alırız
Teşekkür ederim ilgin için kuzum, doktorumla mesajlaştik devamı olmadığı için sıkıntı yok dedi ama ben çok yoruluyorum oğlumla bütün gün koşuşturmaca içindeyim bir de Bayram temizliği vs derken yordum kendimi sanırım umarım bir daha olmaz korktum çünküCanım birşey yoktur muhtemelen ama ben muayene olmanı tavsiye ederim yine de. Ya da gittin mi bilemiyorum bizi de haberdar et
Yani bence ikili tarama testinde sorun yoksa neden bir daha test yaptırmak gerekirki bence gerek yok. Ben ikili tarama testi bile yaptırmadım oğlumda da yaptırmadım sadece detayliya girmiştim benim doktorlarım.gerek görmüyor sonuç senin için değişmicekse gerek yok diyorlar. Ama detaylı bence olmalıKızlar ikili taramada risk çıkmadığı halde fetal yapılmalı mı? Bu konuda düşünceniz nedir?
Ben Sultangazi medigold gül hanıma gidiyorum canım bir sorun olduğunda arıyorum ya da mesaj atıyorum gayet ilgili bir doktorSelam kızlar ist avrupada özele gidip memnun olup önerebilecek varmı? Acıbadem’e fiyat sordum sormaz olaydımsadece doğum için 90bin dediler gebelik takibi hariç şok oldum acaba şöyle 50-60 bine takip yapan hastane var mıdır?
Bende medigolde gidiyormBen Sultangazi medigold gül hanıma gidiyorum canım bir sorun olduğunda arıyorum ya da mesaj atıyorum gayet ilgili bir doktor
Aaa ne güzelBende medigolde gidiyormremzi hocaya ilk doğumumu da ona yapmıştım bu gebeliğimde gül hanımı çok övüyolar diye ona gittim 2-3 kere sonra remzi beye geçtm
ErkekKızlar teyzeler minnoşlargörüş gününden selamlar cinsiyet tahmini alalım doktorumuz bir şeyler tahmin etti ama söyleyin bakalım neymiş
Ahahaha yok yaaa aslında hiç anlamadığım şeyler ama burda yorum yapa yapa uzmanlaştik galibaKız nerden gördünsende mi profsun teyzesi
Bu bebe ters mi duruyor şimdiKızlar teyzeler minnoşlargörüş gününden selamlar cinsiyet tahmini alalım doktorumuz bir şeyler tahmin etti ama söyleyin bakalım neymiş
Doktor da mı erkek dedi :))Kız nerden gördünsende mi profsun teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?