Kizlar selam bu haftasonu başımdan geceni anlatıyım, cumartesi akşamüstü akıntı geliyor zannettim iki kere bole akıyor gibi geldi, wcye gittim bir günlük ped dolduracak kadar regl gibi kirmizi kanama oldu, hic agri olmadi ama cok korktum bi an görünce hemen acil'e gittik. kan , idrar tahlilleri ve ultrasondan baktilar, cok sukur bebegim saglikli kalbi vs her sey yolundaydı. subkoryonik hematom var dedi doktor minimal düzeyde, plesanta ve rahim duvarı arasında dedi, şimdilik ilac vs gerek yok takip gerekiyor önümüzdeki hafta tekrar ultrasondan bakariz dedi. bir daha o sekilde kanama ve ya agri olursa acil'e gelirsin yine bakariz dedi. Kahverengi ve kirmizi lekelenme, kucuk pihtilar devam etti. Ben yurtdisindayim sonrasında emin olmak icin TR'deki dr'uma da yazdim o da %80 hamileliklerde bu oluyor , lekelenmelerin bi onemi yok regl gibi kanama olursa tekrar konuşalım bu haftadan sonra düşük olabilmesi için şiddetli ağrının da eşlik etmesi gerekir dedi. Icim biraz rahatladı ama yine de tabi kaygılarıma kaygı ekledim. Kendimden cok bebeğime güveniyorum, onu orada görmek, 10 gundeki degisimi beni cok etkiledi. Allah hepsine sağlık versin, vaktinde gelsinler kucaklarımıza insallah.