Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merhaba kızlar 12 +3 gebeliğim var İkili tarama yaptırdım Bayram dolayısıyla doktora gösteremiyorum acaba değerlerden anlayan var mı aşırı gerginim

Hepsinin neredeyse tam tersini yaşıyorum sadece mide bulantısı bende de var içlerinde ama o da yoğun değil zaten ilk gündem beri hissiyatım da erkek

Kızlar günaydın ıyı bayramlar... Denize gırmekte sakınca var mı sızce. İçim bir türlu rahat etmiyor... Yarım rahımlı olduğum için riskli grubundayım. Dr a sormadım. Keşke bayramdan önce sorsaydım

Merhaba bana doktor yasaklamadı ama sizin durumunuz farklı tabi bilemiyorum .Fakat ben de enfeksiyon riski vs den korkuyorum nedense giremem sanırım girmeyeceğim gibi geliyor içime sinemiyor hiç çünkü

Günaydın iyi bayramlar cnm normalde hamileler için en güvenli denizdir ama senin durumun farklı risk grubundasın bence Dr sormadan kesinlikle girme numarası varsa msj at

Günaydın kızlar hayırlı bayramlar hepinize bende hafif idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorum aksef 500 mg ilaç verdi yan etkisini yaşıyorum afedersiniz karın ağrısı ve ishalim günlerdir ilacı yarıda bıraksam sorun olur mu bayram bayramda doktora yazmak istemedim

Merhaba kızlar 12 +3 gebeliğim var İkili tarama yaptırdım Bayram dolayısıyla doktora gösteremiyorum acaba değerlerden anlayan var mı aşırı gerginimEki Görüntüle 3602119
Bu değerler bir anlam ifade etmiyor, doktorunuza bir grafik gidiyor o grafiğe göre yorumluyorlar
Bu sonucunuz çıkmış demek gidip sonuç gösterebilirsiniz

Hanimlar hayirli bayramlar herkese nasıl gidiyor bayram beni gören cinsiyet yorumluyor dün eşimin anneanezine gittik diyor ki siz hiç erkek beklemeyin bu kız kız diyor dedim nerden anliyosun, güzelleşmişsin kalçan genişlemiş diyor hey Allahım

Tuhaf normal de çirkinlrşince kız oluyordu :)

Saç dökülmesi var
Tuzlu aşerme var
Tatlıdan tiksinme var
Uyku hali hiç yok cin gibi
Sivilce çenemde vardı ve ±kıllanma
Bulantı 2 hafta sürdü yogun değildi
Kilo aldım
Bebek sağda bence orası ağrıyor hep ilk günden

asdaf
Rabbım yardımcın olsun anne karnında nasıl bu kesin tespitler yapılıyor sakın morelini bozma amiyontes sıvı alındığında sonuçları buraya at

Kızlar bende temmuzda 34 yaşımda olacağım ve ilk gebeliğim. 2li testte ultrasonum çok iyiydi kan sonuçlarım çok kötü çıkmış. Arefe günü gittim dr. Aynı gün perinatoloğa gönderdi. %80 riskli dedi. Hemen fetal dna yaptır dedi.arefe olduğu için labatuar yer yok ayın 10unda olur ancak dedi. 2 gündür ağlamaktan karnımın içi acıyor bide dr yanında da ağladım kendimi tutamadım bana diyor ki ağlaman sonucu değiştirmicek. Allah herkeze vicdan versin . Herkezde testte riskli çıkıyormuş sanırım ama DNA analizi temiz çıkıyormuş neden böyle oluyorki. Birde sizin riskleriniz kaç çıktı. Benimki 1:105

Canm cinsiyet bellimi kaç haftalık bunların hepsi bendede vardı sadece sol tarafda çekilme sancı daha yoğundu birde uyku halii ilk zamanlar aşırıydıı şuan bnde cin gibii 12 haftayı bitirdikten sonraa bana güncelleme geldi sanki hamile değilim okadar normale söndümkii sizler nasılsınızz

Hahahhahaha aynı sebeplerle bana da erkek yorumu yapılıyor bu yaşlılar efso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…