- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.721
Nub arafta kalmış gibi ama erkeğe daha çok benziyor sankiKızlar iyi bayramlar bize de yorum yapar mısınız ? Ne tamamen dik ne yatay arada gibi kararsız kaldım ben sizce ne ?
Ben direkt kız dedim ona ya nub eğik duruyor aslında farklı yere mi bakiyoruz acabaBen buna erkek derdim mesela o çıkıntı yukarı doğru tamamen demek ki bazen Nub diye gördüğümüz şey Nub değil belki de
Neyse hala kız da olabilir erkek de sanırımNub arafta kalmış gibi ama erkeğe daha çok benziyor sanki
yaaa evetBen direkt kız dedim ona ya nub eğik duruyor aslında farklı yere mi bakiyoruz acabaalın yapısı da tam bir kız bebek
Evet aslında 2 tane yer görünüyor birine göre kız birine göre erkek demek ki nub üstte kalan yerBen direkt kız dedim ona ya nub eğik duruyor aslında farklı yere mi bakiyoruz acabaalın yapısı da tam bir kız bebek
Hepsinin neredeyse tam tersini yaşıyorum sadece mide bulantısı bende de var içlerinde ama o da yoğun değil zaten ilk gündem beri hissiyatım da erkekbende eminim
vardı tabi
• Yoğun miğde bulantısı 7/24 aralıksız
• 3 bucuk aylık olcam hala devam ediyor bulantım
• ekşi ve tuzlu şeyler aşermem
• tatlı seven ben tatlı ağzıma alamıyorum
• baş dönmesi tansiyon düşüklüğü
• uyku hali
• yoğun saç dökülmesi
• sivilce
• mutfağıma giremiyorum 3 aydır dışardan yiyorum
veee bunların hiçbirini oğlumda yaşamadım
Merhaba bana doktor yasaklamadı ama sizin durumunuz farklı tabi bilemiyorum .Fakat ben de enfeksiyon riski vs den korkuyorum nedense giremem sanırım girmeyeceğim gibi geliyor içime sinemiyor hiç çünküKızlar günaydın ıyı bayramlar... Denize gırmekte sakınca var mı sızce. İçim bir türlu rahat etmiyor... Yarım rahımlı olduğum için riskli grubundayım. Dr a sormadım. Keşke bayramdan önce sorsaydım
Günaydın iyi bayramlar cnm normalde hamileler için en güvenli denizdir ama senin durumun farklı risk grubundasın bence Dr sormadan kesinlikle girme numarası varsa msj atKızlar günaydın ıyı bayramlar... Denize gırmekte sakınca var mı sızce. İçim bir türlu rahat etmiyor... Yarım rahımlı olduğum için riskli grubundayım. Dr a sormadım. Keşke bayramdan önce sorsaydım
Bu değerler bir anlam ifade etmiyor, doktorunuza bir grafik gidiyor o grafiğe göre yorumluyorlarMerhaba kızlar 12 +3 gebeliğim var İkili tarama yaptırdım Bayram dolayısıyla doktora gösteremiyorum acaba değerlerden anlayan var mı aşırı gerginimEki Görüntüle 3602119
Merhaba Hangi firmaydı sizinkiBen bölge sorumlusunu aradım kan verdikten sonra iki gün içinde ibana transfer yapmanızı rica ediyoruz dedi, bide 14bin dedi
Tuhaf normal de çirkinlrşince kız oluyordu :)Hanimlar hayirli bayramlar herkesenasıl gidiyor bayram beni gören cinsiyet yorumluyor dün eşimin anneanezine gittik diyor ki siz hiç erkek beklemeyin bu kız kız diyor dedim nerden anliyosun, güzelleşmişsin kalçan genişlemiş diyor hey Allahım
Saç dökülmesi varbende eminim
vardı tabi
• Yoğun miğde bulantısı 7/24 aralıksız
• 3 bucuk aylık olcam hala devam ediyor bulantım
• ekşi ve tuzlu şeyler aşermem
• tatlı seven ben tatlı ağzıma alamıyorum
• baş dönmesi tansiyon düşüklüğü
• uyku hali
• yoğun saç dökülmesi
• sivilce
• mutfağıma giremiyorum 3 aydır dışardan yiyorum
veee bunların hiçbirini oğlumda yaşamadım
Kızlar bende temmuzda 34 yaşımda olacağım ve ilk gebeliğim. 2li testte ultrasonum çok iyiydi kan sonuçlarım çok kötü çıkmış. Arefe günü gittim dr. Aynı gün perinatoloğa gönderdi. %80 riskli dedi. Hemen fetal dna yaptır dedi.arefe olduğu için labatuar yer yok ayın 10unda olur ancak dedi. 2 gündür ağlamaktan karnımın içi acıyorCanım En güzelini yapmışsın ben çok pişmanım ikili test yaptırdığım için tüm dengem ve moralim Altüst oldu Yaşım genç olmasına rağmen risk çıkmaz diye düşünerek ikili test yaptırdım ense kalınlığı 2. 7 dediler Fetal DNA yaptırdım sonucunu bekliyorum Bir hafta sonra Hastaneye gittiğimde ikiye düştü dediler Şu an normal dediler ama o bir hafta neler yaşadığımı Bir Ben Bir Allah Biliyor Umarım her şey yolundadır bizim için sizin adınıza da çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin en güzelini yapmışsınız
Canm cinsiyet bellimi kaç haftalık bunların hepsi bendede vardı sadece sol tarafda çekilme sancı daha yoğundu birde uyku halii ilk zamanlar aşırıydıı şuan bnde cin gibii 12 haftayı bitirdikten sonraa bana güncelleme geldi sanki hamile değilim okadar normale söndümkii sizler nasılsınızzSaç dökülmesi var
Tuzlu aşerme var
Tatlıdan tiksinme var
Uyku hali hiç yok cin gibi
Sivilce çenemde vardı ve ±kıllanma
Bulantı 2 hafta sürdü yogun değildi
Kilo aldım
Bebek sağda bence orası ağrıyor hep ilk günden
Hahahhahaha aynı sebeplerle bana da erkek yorumu yapılıyorHanimlar hayirli bayramlar herkesenasıl gidiyor bayram beni gören cinsiyet yorumluyor dün eşimin anneanezine gittik diyor ki siz hiç erkek beklemeyin bu kız kız diyor dedim nerden anliyosun, güzelleşmişsin kalçan genişlemiş diyor hey Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?