- 10 Haziran 2024
- 1.612
- 1.959
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.701
Ben buna erkek derdim mesela o çıkıntı yukarı doğru tamamen demek ki bazen Nub diye gördüğümüz şey Nub değil belki debuyur canım
doktorum yüzde 90% eminim dediBen buna erkek derdim mesela o çıkıntı yukarı doğru tamamen demek ki bazen Nub diye gördüğümüz şey Nub değil belki de
erkekkkKızlar iyi bayramlar bize de yorum yapar mısınız ? Ne tamamen dik ne yatay arada gibi kararsız kaldım ben sizce ne ?
Valla bence de kız çıkarsa şokerkekkk
O görünen Nub mu acabaerkekkk
ilk bebeğin mi?Valla bence de kız çıkarsa şok
Bu arada ben senin bebeğin nubunu yapay zekaya sordum erkek dedi bana göre de erkek gibiydi neye göre oluyor bu anlamadım Nub diye gördüğümüz nub olmayabiliyor demek kierkekkk
3. Bebeğim .Yoğun bulantılı kusmalıilk bebeğin mi?birde bana belirtilerinden bahs et biraz daha net tahmin ediymm
sordunmu gercektenBu arada ben senin bebeğin nubunu yapay zekaya sordum erkek dedi bana göre de erkek gibiydi neye göre oluyor bu anlamadım Nub diye gördüğümüz nub olmayabiliyor demek ki
Erkek hissediyorum ben valla ama eşime göre kesin kızsordunmu gercektenbende sormuştum erkek demişti ve asla inanmamıştım bence sende inanma anneler hem hissedermiş sen hissetmiyonmu ne olabilir
bu saydıkların benim belirtilerim ve kııızzz3. Bebeğim .Yoğun bulantılı kusmalıhalsiz geçen bir 12.hafta içindeyim .tatlıdan tiksinme .ekşi ve tuzlu yeme isteği .iştahsızlık
Valla erkek dedi dedim yanıldıysa benimkinde de yanılabilirsordunmu gercektenbende sormuştum erkek demişti ve asla inanmamıştım bence sende inanma anneler hem hissedermiş sen hissetmiyonmu ne olabilir
ben ozaman fikrimden vazgecip bende kıızzz diyorum sana canım belirtilerin bunu gösteriyor eşin haklıErkek hissediyorum ben valla ama eşime göre kesin kızsağlıklı olsun da .Tabi kız çocuk farklı olur
chatgbtye asla inanmam hisslerime inandım doğru çıktıValla erkek dedi dedim yanıldıysa benimkinde de yanılabilir
En sevdiğim şey
Erkeğe benzettim cnmKızlar iyi bayramlar bize de yorum yapar mısınız ? Ne tamamen dik ne yatay arada gibi kararsız kaldım ben sizce ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?