Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
Canım ben böyle konularda hiç akıl vermek istemem doktorluk bir konu tamamen. Şimdi saglik söz konusuyken şunu yap bunu yap diyip vebal almak da istemiyorum. Cevapsiz bırakmak da istemedim o yüzden yazdım çok geçmiş olsun

Cinsiyetle o kadar alakası yok ki bu belirtilerin. Eğlencesine burada da yorumluyoruz da aslında tamamen hurafe ama şansıma ben de güzel hamiş oldum. Bunda da iyi gidiyorum umarım sonradan tipi dağıtmam kız bebegim var bunu da kız hissediyorum. Bakalım senin de kız mı olacak heyecanla bekliyorum

Canım bence ultrason bulgulari daha önemli. Kan sonuçlari bazen anlamsız yere risk çıkarıyor. Ama fetal sonucun iyi gelecek bence. Sonucta 1/105 yüksek risk deniyor ama sağlıklı olma iktimali 104 kat daha yüksek demek bu. O yüzden sonucun güzel gelecek inanıyorum

Bebeğin vitaminsiz kalmaz o senden alır canım. O yüzden bayram sonrası başlamanda sakınca yok bence. Ama bayramdan sonra ihmal etmeden ilaca başla hemen

Amniyosentezin ne zaman yapilacak canım 16. Haftada mi

Bende böyle bir ihtimali bilseydim direk DNA yaptırırdım. Kendimi öyle güçsüz hissediyorum ki anlatamam

Ultrasonda herşey çok iyiydi. Hatta 13+6 da yaptırdım 1,5 ense çıktı burun kemiği var. Dr dediki ölçümlerin çok iyi beklediğimiz aralıkta. Doktorun söylediklerinden sonra kötü br sonuç beklemediğim için kadın Doğumdan bunların duyar duymaz yıkıldımbide bana diyor ki ağlaman sonucu değiştirmicek.

Amin canım ikimize ve bebişlerimizede sağlıklı uzun ömürler versin rabbim rabbim seninde yanında olsun inşallah Allahım hiç birimizi evladıyla sınamasın ne zormuş bu anne olmak

Amin canım inşallah iyi olacak ya işte öyle bi anda böyle bişey duyunca o olumlu tarafı düşünemiyorsun ki rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bilseydim bu testin böyle olduğunu hiç yaptırmazdım direk DNA yaptırırdım bende ama cahillik işte

Aşırı duyarsız biriymiş sinir oldum
Bence önemli olan ultrason canım kan testi eklenince devreye direk ihtimaller tahminler giriyor.maddi durumunz varsa fetal yaptır için rahat etsin

Selam kızlarr nasılsınızz
Belirtiniz şikayetlernizz nelerdir yazar mısınızzz?

Ben 17 haftaya yaklaşıyorum iki üç haftadır sanki hamile bile değil öyle bi rahatlama geldi böyle olan oldumuuu
Kız böyle yazıp durma nazar değecek ben iyiyim miyim diyordum bel ağrısından kıpırdayamaz oldum, onun dışında bir şeyim yok ama bel ağrısı da bana yetti. Doktora gidiyorum bu hafta inşallah bir çözüm üretir ikinci trimester gezme tozma günleri, şöyle güzel böyle güzel diyenlere inanmıştım oysa

Teşekkür ederim canım sağol yazacam bugün

Kızz ne biliyimm yaa bi tedirginimkii yanii ilk üç ayda pkadar çok şikayetim vardıki hamilelikmi ilaçlarmı çözemedimm yaniii şimdi bu rahatlıkta beni rahatsız ediyor

Kızlar selamm 12+4 haftalığım sabah başlayan karnımda yoğun kramplar var gaz sancısı gibi ara ara şiddetli bir şekilde oluyor ilk gebeliğim o yüzden çok tedirgin oldum aranızda da yaşayan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…