- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.741
Doktorum bana yaştan dolayı zaten risk yüksek çıkacak ben 2 li testler falan uzun süredir yapmıyorum dedi. Gerekirse çocuğa kıyafet almayın Fetal DNA yaptırın içimiz rahat devam edelim dedi. Çünkü tarama testleri bize bir istatistik veriyor ve biz o ihtimal üzerinden devam etmek zorunda kalıyoruz dedi. Açıkçası ben de zaten düşünüyordum fetal Dna yaptırmayı böylece tarama testleri ile de uğraşmadım hiç. Bu gece de rüyamda çocuk doğuyordu ve kıyafeti yoktuKızlar bende temmuzda 34 yaşımda olacağım ve ilk gebeliğim. 2li testte ultrasonum çok iyiydi kan sonuçlarım çok kötü çıkmış. Arefe günü gittim dr. Aynı gün perinatoloğa gönderdi. %80 riskli dedi. Hemen fetal dna yaptır dedi.arefe olduğu için labatuar yer yok ayın 10unda olur ancak dedi. 2 gündür ağlamaktan karnımın içi acıyorbide dr yanında da ağladım kendimi tutamadım bana diyor ki ağlaman sonucu değiştirmicek. Allah herkeze vicdan versin . Herkezde testte riskli çıkıyormuş sanırım ama DNA analizi temiz çıkıyormuş neden böyle oluyorki. Birde sizin riskleriniz kaç çıktı. Benimki 1:105
İşte bende bu halsizlik yok diye kendimi çok yoruyorum sonra geliyor kasol ağrısı bilmem ne ağrısı ben bu çarşamba 2 li test için Gdcm cinsiyet te belli olur yüksel ihtimalCanm cinsiyet bellimi kaç haftalık bunların hepsi bendede vardı sadece sol tarafda çekilme sancı daha yoğundu birde uyku halii ilk zamanlar aşırıydıı şuan bnde cin gibii 12 haftayı bitirdikten sonraa bana güncelleme geldi sanki hamile değilim okadar normale söndümkii sizler nasılsınızz
Selam canim, evet dusuk. Benimki 19du doktor takviye verdi ama endise edecek bir sey degil bayramdan sonra da baslayabilirsinkızlar herkese iyi bayramlar .Benim en son yakın tarihte ölçtürdüğüm D vitamini değerim 7.9 çıkmış .Çevremdekiler aşırı düşük olduğunu söyleyip beni korkuttular .Çok mu düşük gebelikte ya da normalde ne olmalı ? Doktor da hiç bir şey demedi bayram diye de ulaşamıyorum
Düşük canım d vitamini takviyesi kullanman gerek benimki de 4un altındaydı baştan beri kullanıyorumkızlar herkese iyi bayramlar .Benim en son yakın tarihte ölçtürdüğüm D vitamini değerim 7.9 çıkmış .Çevremdekiler aşırı düşük olduğunu söyleyip beni korkuttular .Çok mu düşük gebelikte ya da normalde ne olmalı ? Doktor da hiç bir şey demedi bayram diye de ulaşamıyorum
Canım yaştan dolayı evet risk göstermesi normal fetal dna yaptır kafan rahatlasın ben de 34 yaşındayım yaştan dolayı direkt fetal yaptırdım temiz geldi endişelenme inşaallah bseyi yok çocuğunKızlar bende temmuzda 34 yaşımda olacağım ve ilk gebeliğim. 2li testte ultrasonum çok iyiydi kan sonuçlarım çok kötü çıkmış. Arefe günü gittim dr. Aynı gün perinatoloğa gönderdi. %80 riskli dedi. Hemen fetal dna yaptır dedi.arefe olduğu için labatuar yer yok ayın 10unda olur ancak dedi. 2 gündür ağlamaktan karnımın içi acıyorbide dr yanında da ağladım kendimi tutamadım bana diyor ki ağlaman sonucu değiştirmicek. Allah herkeze vicdan versin . Herkezde testte riskli çıkıyormuş sanırım ama DNA analizi temiz çıkıyormuş neden böyle oluyorki. Birde sizin riskleriniz kaç çıktı. Benimki 1:105
erkek diyorum ozaman bende sana canımHepsinin neredeyse tam tersini yaşıyorum sadece mide bulantısı bende de var içlerinde ama o da yoğun değil zaten ilk gündem beri hissiyatım da erkek
kız sende bilemedim fifty fifty sende herşeySaç dökülmesi var
Tuzlu aşerme var
Tatlıdan tiksinme var
Uyku hali hiç yok cin gibi
Sivilce çenemde vardı ve ±kıllanma
Bulantı 2 hafta sürdü yogun değildi
Kilo aldım
Bebek sağda bence orası ağrıyor hep ilk günden
Ayy hadi hayırlısı canımmİşte bende bu halsizlik yok diye kendimi çok yoruyorum sonra geliyor kasol ağrısı bilmem ne ağrısı ben bu çarşamba 2 li test için Gdcm cinsiyet te belli olur yüksel ihtimal
Erkekkız sende bilemedim fifty fifty sende herşeypeki anneler hisseder tahminin ney?
Selam canımSelam kızlarr nasılsınızz
Belirtiniz şikayetlernizz nelerdir yazar mısınızzz?
Ben 17 haftaya yaklaşıyorum iki üç haftadır sanki hamile bile değil öyle bi rahatlama geldi böyle olan oldumuuu
ozamannn erkekkk
Merhaba,ultrasonda nasıldı ? Ense kalınlığı kaç çıktı burun kemiği var mıydı? Eğer sadece kandan sonraki veriler kötü ise çokta takılmayın gençsiniZ tabi ama 35 sonrası otomatik risk çıkıyor ya sizde yakınınız belki o etkiledi sonucu.Kızlar bende temmuzda 34 yaşımda olacağım ve ilk gebeliğim. 2li testte ultrasonum çok iyiydi kan sonuçlarım çok kötü çıkmış. Arefe günü gittim dr. Aynı gün perinatoloğa gönderdi. %80 riskli dedi. Hemen fetal dna yaptır dedi.arefe olduğu için labatuar yer yok ayın 10unda olur ancak dedi. 2 gündür ağlamaktan karnımın içi acıyorbide dr yanında da ağladım kendimi tutamadım bana diyor ki ağlaman sonucu değiştirmicek. Allah herkeze vicdan versin . Herkezde testte riskli çıkıyormuş sanırım ama DNA analizi temiz çıkıyormuş neden böyle oluyorki. Birde sizin riskleriniz kaç çıktı. Benimki 1:105
Canm bende bulantıı bir iki gün oldu hemen doktora aöledim ilaç yazdıı onuda bi hafta falan içtim bıraktımm başkada bulantım olmadı ara ara olup geçti ama çok yoğun rahatsız edicek gibi değildiSelam canım
Bende 14.haftamdayim hala aynı bulantı hiç azalma yok peki senin varmıydı bulantıların varsa nezaman geçti?
ozamannn erkekkk
Ben oğlumda ciddi çok çirkinleşmiştim ama burnum falan büyümüştü yüzümde lekeler tüyler falan bence hormonlarla alakalı yaaaTuhaf normal de çirkinlrşince kız oluyordu :)
kız seninkinin cinsiyeti belli değilmi daha? böyle gectiyse erkekdir diyorum netCanm bende bulantıı bir iki gün oldu hemen doktora aöledim ilaç yazdıı onuda bi hafta falan içtim bıraktımm başkada bulantım olmadı ara ara olup geçti ama çok yoğun rahatsız edicek gibi değildi
Lutfen ağlama ikili testi kotu olup fetal dna sı temız cıkan bır cok anne varKızlar bende temmuzda 34 yaşımda olacağım ve ilk gebeliğim. 2li testte ultrasonum çok iyiydi kan sonuçlarım çok kötü çıkmış. Arefe günü gittim dr. Aynı gün perinatoloğa gönderdi. %80 riskli dedi. Hemen fetal dna yaptır dedi.arefe olduğu için labatuar yer yok ayın 10unda olur ancak dedi. 2 gündür ağlamaktan karnımın içi acıyorbide dr yanında da ağladım kendimi tutamadım bana diyor ki ağlaman sonucu değiştirmicek. Allah herkeze vicdan versin . Herkezde testte riskli çıkıyormuş sanırım ama DNA analizi temiz çıkıyormuş neden böyle oluyorki. Birde sizin riskleriniz kaç çıktı. Benimki 1:105
asdaf
Rabbım yardımcın olsun anne karnında nasıl bu kesin tespitler yapılıyor sakın morelini bozma amiyontes sıvı alındığında sonuçları buraya at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?