Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Doktorum bana yaştan dolayı zaten risk yüksek çıkacak ben 2 li testler falan uzun süredir yapmıyorum dedi. Gerekirse çocuğa kıyafet almayın Fetal DNA yaptırın içimiz rahat devam edelim dedi. Çünkü tarama testleri bize bir istatistik veriyor ve biz o ihtimal üzerinden devam etmek zorunda kalıyoruz dedi. Açıkçası ben de zaten düşünüyordum fetal Dna yaptırmayı böylece tarama testleri ile de uğraşmadım hiç. Bu gece de rüyamda çocuk doğuyordu ve kıyafeti yoktu

İşte bende bu halsizlik yok diye kendimi çok yoruyorum sonra geliyor kasol ağrısı bilmem ne ağrısı ben bu çarşamba 2 li test için Gdcm cinsiyet te belli olur yüksel ihtimal

kızlar herkese iyi bayramlar .Benim en son yakın tarihte ölçtürdüğüm D vitamini değerim 7.9 çıkmış .Çevremdekiler aşırı düşük olduğunu söyleyip beni korkuttular .Çok mu düşük gebelikte ya da normalde ne olmalı ? Doktor da hiç bir şey demedi bayram diye de ulaşamıyorum

Selam canim, evet dusuk. Benimki 19du doktor takviye verdi ama endise edecek bir sey degil bayramdan sonra da baslayabilirsin gunese cikmaya calis bence oglene kadar

Düşük canım d vitamini takviyesi kullanman gerek benimki de 4un altındaydı baştan beri kullanıyorum

Canım yaştan dolayı evet risk göstermesi normal fetal dna yaptır kafan rahatlasın ben de 34 yaşındayım yaştan dolayı direkt fetal yaptırdım temiz geldi endişelenme inşaallah bseyi yok çocuğun

kız sende bilemedim fifty fifty sende herşey peki anneler hisseder tahminin ney?

Selam kızlarr nasılsınızz
Belirtiniz şikayetlernizz nelerdir yazar mısınızzz?

Ben 17 haftaya yaklaşıyorum iki üç haftadır sanki hamile bile değil öyle bi rahatlama geldi böyle olan oldumuuu
Selam canım
Bende 14.haftamdayim hala aynı bulantı hiç azalma yok peki senin varmıydı bulantıların varsa nezaman geçti?

ozamannn erkekkk

Merhaba,ultrasonda nasıldı ? Ense kalınlığı kaç çıktı burun kemiği var mıydı? Eğer sadece kandan sonraki veriler kötü ise çokta takılmayın gençsiniZ tabi ama 35 sonrası otomatik risk çıkıyor ya sizde yakınınız belki o etkiledi sonucu.

Selam canım
Bende 14.haftamdayim hala aynı bulantı hiç azalma yok peki senin varmıydı bulantıların varsa nezaman geçti?

ozamannn erkekkk
Canm bende bulantıı bir iki gün oldu hemen doktora aöledim ilaç yazdıı onuda bi hafta falan içtim bıraktımm başkada bulantım olmadı ara ara olup geçti ama çok yoğun rahatsız edicek gibi değildi

Canm bende bulantıı bir iki gün oldu hemen doktora aöledim ilaç yazdıı onuda bi hafta falan içtim bıraktımm başkada bulantım olmadı ara ara olup geçti ama çok yoğun rahatsız edicek gibi değildi
kız seninkinin cinsiyeti belli değilmi daha? böyle gectiyse erkekdir diyorum net

Lutfen ağlama ikili testi kotu olup fetal dna sı temız cıkan bır cok anne var benim ultrason ensesı kalın cıktmıstı. Dr rısklı diyerek fetal dna onermıstı. Fetal dna da Trizomi 10 hasarlı cıktı. Anomali dediler. Zaten doğuma kadar yasayan nadirmiş. Günlerim zehir oldu brnimde ağlıyorum sürekli. Amniyosentez yapmamız gereklı dediler. Bayrama denk geldi Salıyı bekliyorum detaylı ultrason a gırıcem ardından amniyosentez. Senin daha fetal dna yapılacak arkadasım lutfen kendini üzme aglama suan ıkılı test hatalı çıkan cok duydum Allahım saglıklı uzun omurler versin hem sana hrö bebeğine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…