Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merhaba, bizler daha 12-16. Haftalardayız bu konuda hiç bilgim de yok yanlış bir şey söylemek istemem. Bence ekim ya da kasım anneleri daha iyi yardımcı olabilir size

Kızlarr bebişinin cinsiyetini öğrenenler var mı 15-16 haftalarda ögrenebilirmiyiz
birde bu yıl kız senesi mi erkek senesimi bu söylemler doğrumu hepimiz çok heyecanlıyız merak ediyoruz

Arkadaşlar 12 haftanın içindeyim.Bugün ayağa kalkınca birden kan geldi.Hemen hazırlandım acile gittim bebek iyi kalp atışı herşey normal iki hafta dikkat et düşük riskin var dedi progestoron 200 verdi sabah akşam bir tane.Ama artık kanama olmadı tek bir seferlik oldu.Bu durumu yaşayan oldumu aranızda

Kanama alanı falan oluşmuş mu canm olabildiğince istiraat et tuvalete kalk sadece arada ayaklarını yukarı kaldır bende 8 haftayı geçerken yaşadım öyle

Acilde kanama alanı felan birşey demedi ama doktoru tanıyorum nöbetçi doktor en iyi hocalardan biriydi şansıma.Benim doktorum bayram tatilinde çarşamba gününe randevu aldım oda baksın bi özel muayenesi var oraya gidecem bakalım o ne diyecek.Artık olmadı kanama ama.Yinede insan tedirgin oluyo acaba bu ilaç ne kadar etkili faydasını gören çok ama bilemedim

Canım bende aynıyım bazen diyorum Allaha isyan etmek istemiyorum ama çok zor. Gerçekten çok zor ağzımın tadı yok. Üstüne bide plasenta sorunu çıktı benim rahmime yakınmış ilaç verdi rapor verdi . Bikaç gündür de kasık karın ağrısı var
Geçecek inşallan canım, zor oluyor evet başka sorunlarda eklenince, sabırlı olalım inşallah
Amin canım inşallah
Senin kaç hafta oldu ? Fetal DNA yaptıracak mısınız ?

Kızlar merhabalar. Ben 12 haftadır yoğurt yiyemiyorum tiksindim. Hatta peynir süt falan da minimum yani aşırı vicdan azabı çekiyorum ama midem kalkıyo denediğimde. Az önce yemeyi denedim yine ve afedersiniz kustum

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar. Ben 12 haftadır yoğurt yiyemiyorum tiksindim. Hatta peynir süt falan da minimum yani aşırı vicdan azabı çekiyorum ama midem kalkıyo denediğimde
Bende tam tersi yemek yiyemiyorum.Peynir,yoğurt, süt hep bu tarz ve meyve.Yemek yiyemiyorum bende

Cnm endişe etme aynı ben de 12.haftama girdiğim gün yoğun kanama ile acile gittim kalp atışı var diye gönderdiler herhangi bir şey yapmadılar söylemediler ertesi gün kendi doktoruma gittim kese arkası kanama alanını gösterdi büyüktü progestan iğne ve ilaç başladı 10 gün rapor verdi dinlendim zamanla emilir dedi günden güne azaldı kanama ama bildiğin ped kullandım sonra kahve lekelere döndü bebek sağlıklı
Böyle şeyler olabiliyormuş rahim içi kan dolu bir duvarmış bazen bi hapşurma bile orda bi çatlaklık oluşturabilir ağır kaldırma iş yapma vs dinlenince geçiyo bol bol uzan yat kalkma

En azından besin değeri baya yüksek şeyleri yiyosun ne mutlu ben ilk gebeliğimde her gece bir kase yoğurt yerdim. Şeker problemim de var tüketmem gerekiyor aslında yogurt falan
Olsun canım üzülme böyle düşünüp.Güzel Allahım onu sizlere vermiş biz ne yapsak ne desek boş o herşeyi bizden çok düşünüyor.Her dönem gibi buda geçer meyve ye bol bol tiksinmen geçer.

Çok teşekkür ederim canım güzel açıklaman için kızımda böyle şeyler yaşamadım korktum tabi bende çarşamba günü doktorum yurt dışından gelsin ona gidecem.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım zorlama kendini içinin almadigi birşey için. Bebeğin her türlü besleniyor. Neyi canın çekiyorsa onu ye enerjin düşmesin yeter

Gecmis olsun canım tek seferlik ve ağrılı değilse korkma bence. İlacını kullan dinlen. Bebeğinin kalbi de atıyormuş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…