Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Detaylı ultrasondan kastım ikili tarama yani kan vermeyecem tarama için sadece ense kalınlığı burun kemiği gibi şeylere bakacak doktorum. Bunuda doktor istedi tüp bebekle gebe kaldım embriyoda genetik taramalı olduğu için sadece detaylı ultrason yeterliymiş umarım anlatabildim canm

Heee anladım teşekkür ederim

kızzzlarrr daha şimdiden ayakları şişen ödem olan var mı ? şey ben varım da.karnım da büyüdü benim elbiseden,tişortlardan çok rahat belli oluyor, galiba 9 aya kadar patates çuvalı gibi olcam

kızzzlarrr daha şimdiden ayakları şişen ödem olan var mı ? şey ben varım da.karnım da büyüdü benim elbiseden,tişortlardan çok rahat belli oluyor, galiba 9 aya kadar patates çuvalı gibi olcam

Canım benim şişiyor, uzun süre ayakta kalınca karnım da sabahları hiç yok akşamları şişiyor çok darlık oluyor ben de

Bayramda 7aylik hamile eltimle gobeklerimiz aynıydı abla sen benden önce doğuracak gbi duruyor dedi hatta bu arada evet ödem olmaya başladı çorapların bilekleri sıkıyor artık bol su da iciyorum bilmiyorum ki neden

Ne gelirse Allah'tan canım veren O alan O inşaallah bu kez sağlıkla alırsın kucağına

Bayramda 7aylik hamile eltimle gobeklerimiz aynıydı abla sen benden önce doğuracak gbi duruyor dedi hatta bu arada evet ödem olmaya başladı çorapların bilekleri sıkıyor artık bol su da iciyorum bilmiyorum ki neden
iyi bari tek değilmişimm varmış benim gibi bir kaç kişi hahahaha doğrudur kız benim ki de öyle oluyor bazen utanıyorum ya

hahaha haklısın valla yaa , bu haftalarda bu kadar göbek mi büyür diyorlar kilo da almadım napıyım ama
Ya bu iç karın darsa bebek çok belli edermiş kendini benim eltinin diğer çocuklarında da karnı küçüktü mesela biz de anatomik yapıdan demekki diye düşündük seninki de öyle demekki bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…