• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    33
Canım zorlama kendini içinin almadigi birşey için. Bebeğin her türlü besleniyor. Neyi canın çekiyorsa onu ye enerjin düşmesin yeter
Ay şekerim de varya ytmadan yogurt yiyince dengeliyo o sebepten eşim de ye ye diye zorluyor. Kızımızda yiyodun bunun suçu ne diyo da isteyerek yaptıgım bir şey değil kiiii

Canım bende aynıyım bazen diyorum Allaha isyan etmek istemiyorum ama çok zor. Gerçekten çok zor ağzımın tadı yok. Üstüne bide plasenta sorunu çıktı benim rahmime yakınmış ilaç verdi rapor verdi . Bikaç gündür de kasık karın ağrısı var

Amin canım inşallah 🙏
Senin kaç hafta oldu ? Fetal DNA yaptıracak mısınız ?

Canım 11+2 bugün benim, ben yaptırmayacağım, ikili test de yaptırmayacağım ama 20. hafta muhakkak ki detaylı ultrasona gireceğim önümü görmek için, sen kaçınca haftadasın canım, yaptıracak mısın canım Fetal?

Ay şekerim de varya ytmadan yogurt yiyince dengeliyo o sebepten eşim de ye ye diye zorluyor. Kızımızda yiyodun bunun suçu ne diyo da isteyerek yaptıgım bir şey değil kiiii

Ben son 3 akşamdır akşam yemeği olarak hep yoğurt ve meyve yiyorum. Eşim getiriyor, hiç yemek yemiyorum akşamları dokunuyor çünkü 😔 Allah’tan akşamları çoğalıyor, sabah iyiyim yoksa işe gelemezdim

Günaydın anneler🌸 ben 2026 ocak anneleri grubundayım, bir sorum olacak sizlere.

Sizler bebeğinizin kalp atışını duyduktan sonra tekrar ne zaman ultrasona girdiniz? Kaç hafta sonra? Ultrasona sık girmek iyi değilmiş diye duydum (karından da olsa).

Ben kalp atışını 7+3 haftasında duydum, doktor bir ay sonra kontrole gelmemi söyledi. Normal mi sizce? Daha erken gitsem ne olur? Bu arada doktorumda değişti.

Sizler bebeğinizin kalp atışını duyduktan sonra tekrar ne zaman ultrasona girdiniz? Kaç hafta sonra? Ultrasona sık girmek iyi değilmiş diye duydum (karından da olsa).

Ben kalp atışını 7+3 haftasında duydum, doktor bir ay sonra kontrole gelmemi söyledi. Normal mi sizce? Daha erken gitsem ne olur? Bu arada doktorumda değişti.
Ayda bir normal

Canm benm doktorum üç ayı geçene kdar 15 günde öneriyor birde tüp bebek ve kanama olduğu içinde daha yakın olmuş olabilir ama zaten o 3 hafta dediğindede ben iki haftada gittim duramadım

Günaydın kızlar. Bayram bitti kimler doktora gidiyor bu hafta güzel haberler alalım 🥰🥰
Günaydın canim 💙 cuma günü detaylı ultrason gidecem tahmini 12+2 olacam cinsiyet de öğrenmek istiyorum ama erken mi acaba 1 hafta daha bekleyip mi gitsem bilemedim 🤨

6+2de duydum iki haftaya bir gittim ben bir ay kim bekleyecek 😋 bebeğin hareketlerini hissedene kadar da böyle devam ederim diyorum

Erkekse gösteriyor erkenden benim 12+5te net bacak arası görünmüştü
Erkek olduğunu düşünmeye başladım artık en son ultrason fotosu görenler erkeğe benziyor diyor belirtilerimde sizin gibiydi. Sizin hissiniz nedir su cinsiyet bı ogrensemde rahatlasam artık 😅😃

Eklentiler

• IMG_20250603_220238.webp
    IMG_20250603_220238.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 22
Canım 11+2 bugün benim, ben yaptırmayacağım, ikili test de yaptırmayacağım ama 20. hafta muhakkak ki detaylı ultrasona gireceğim önümü görmek için, sen kaçınca haftadasın canım, yaptıracak mısın canım Fetal?
Canım ben 11+5 deyim bilmiyorum doktorum öneriyor bana 35 yaşındayım

Günaydın hamişler, napıyorsunuz çok yediniz mi bayramda :anneadayı: bayram dönüşü işte uyukluyorum resmen, hamişlere her gün tatil olsun:KK70: :dua:
Günaydınnnn ben de aynı şekildeyimmm işe geldim uyukluyorum,burayı okuyorum zaman geçsin diye 😂 keşkeeeee tatil olsa valla 😂 yokk kızz ne yemesi midem hep karma karışıktı durdu durdu ilk trimesterin son haftalarında mide karışmaları başladı. sende durumlar nasıl 😂

Günaydın canim 💙 cuma günü detaylı ultrason gidecem tahmini 12+2 olacam cinsiyet de öğrenmek istiyorum ama erken mi acaba 1 hafta daha bekleyip mi gitsem bilemedim 🤨
Günaydınnn, bilmediğim için soruyorum detaylı ultrasona kendi tercihinle mi gireceksin yoksa doktor mu söyledi bu haftada gir falan diye normalde 18-22 haftalarda biliyordum ben de düşünüyorm da ondan sordum. Yada bebişi daha iyi görebilmek için mi giriyorsun

Canım ben 11+5 deyim bilmiyorum doktorum öneriyor bana 35 yaşındayım

Ben 30 yaşındayım , hatta bir önceki oğlumu organ anomalisi yüzünden kaybettim, böyle olmasına rağmen yaptırmayacağım, her şey Allah’ tan, elimden hiçbir şey gelmedi, anne karnında hiçbir müdahale edilmedi, biri demişti burada sanırım ama sormadım tartışmaya mahal vermemek için, anne karnında nasıl bir müdahale yapılıyor acaba organ anomalisi yahut genetik hastalıklara, ilginç çok doktora gittim, toplam 6 farklı hastanenin 6 farklı doktoruna gittim ama hiçbiri anne karnında müdahale edilemez, doğduktan sonra ameliyat olacak dediler( ama bu doktorlardan yarısından fazlası sonlandır dedi gebeliği) bütün gebeliğimi zehir olmuş biçim de geçirdim, sürekli doktora gidiyordum, stres oluyordum; şimdi bunları yaşamamak adına yaptırmak istemiyorum canım ama yaptıranlar bunları yaşayacak diye bir şey yok, sağlıklıdır ve için rahat eder şüphesiz bir hamilelik geçirirsin tabi yaptır, için rahat olsun, diğer türlüsü Allah korusun bir şey yoktur inşallah da olursa da bilmiş olursun, ben tekrar baş etmek istemediğim için yaptırmayacağım. Detaylıya gireceğim ama bir şey varsa da geç öğrenmek istiyorum. Şu an kaldıracak psikolojim yok çünkü maalesef ki. Benim böyle işte. Bundan yaptırmak istemiyorum erkenden detaylı 💕

Back
X