• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
Ben kesmedim canım yani normal kontrole gitmiştim bir anda veriverdim kanı o gün de hem ilacı hem iğneyi vurmustum ama sonuç çıktı
doktorum 1 gun once igneyi de ilacı da kullanmıycaksın dedi
bir kac yazıda da 2 gun once bırakılması gerekiyor diye okudum
kafam karaştı diye sizlere de yazayım dedim

son cümlene güldüm🤣
mide yanması da çok kötü ya ilaç kullanıyormusun canım
kullanıyorsan o şifa olsun inşallah
gaviscon verdi ilaç olarak ama o daha fazla yakıyor sanki içince çıkarasım geliyor içmiyorum, afedersiniz kötü kadınlar gibi sürekli sakız çiğniyorum yangınımı az da olsa o alıyor 😂 yine de saol canım inşallah bu şifa olur 😂

Günaydın 🌞
Böyle şeyler okuyunca çok mutlu oluyorum 😻 iyi ki yazıyorsunuz çok huzur veriyor bana, ben 11. Haftadayım ve bekliyorum, bugün biraz iyi gibiyim, karnım da hiç yok ikinci gebeliğim aslında ama henüz çıkmadı akşamları gazdan çıkıyor sanırım
kız sen ne kadar pozitifsin maşallah sana ya polyanna 😂 içimizde belkide bulantılardan en canı çıkan sensin ama hala da pozitifsin 😂 :nazar: :KK200:

doktorum 1 gun once igneyi de ilacı da kullanmıycaksın dedi
bir kac yazıda da 2 gun once bırakılması gerekiyor diye okudum
kafam karaştı diye sizlere de yazayım dedim
Ben de okudum bı yerlerde de sorun çıkmadı ya ama doktor 1gun önce dediyse onu uygula canım bence 2gun bebeği etkiler belki Allahım esirgesin

hanımlarr Kasım anneleri grubunda bir sürü cinsiyet ileri haftalarda patır patır değişti, Ali'ler Aliye'lere ,, Selime'ler Selim'lere dönüştü. Aman dikkatli olalım 😂😂 umarım öyle bişey yaşamayız 😂
Bizim grupta geneli fetal dna dan ogrendi galiba en azindan garantili😅

Ben de okudum bı yerlerde de sorun çıkmadı ya ama doktor 1gun önce dediyse onu uygula canım bence 2gun bebeği etkiler belki Allahım esirgesin
inan ki 1 gun icmemek bile beni düşündürüyor
hayırlısı olsun Allaha emanet artık

Günaydın 🌞
Böyle şeyler okuyunca çok mutlu oluyorum 😻 iyi ki yazıyorsunuz çok huzur veriyor bana, ben 11. Haftadayım ve bekliyorum, bugün biraz iyi gibiyim, karnım da hiç yok ikinci gebeliğim aslında ama henüz çıkmadı akşamları gazdan çıkıyor sanırım
Benim hafif göbeğim de vardı önceki gebelikten, ondan erken çıktı galiba. Bir de sen zayıfladın canım ondan çıkmamıştır. İnşallah geçer senin de bulantıların. Vallahi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki. Yediğim içtiğim hiçbir şeyden keyif almıyordum. Market ayranından bile tiksiniyordum. Geçti hepsi, inş geri gelmez 🤣

Günaydın kızlar :KK36:
Ben hala aynı durumdayım birden bulantım kesildi ve hamilelik belirtilerinin hicbirisi yok cok iyi oldum birden anlamadım hala tedirginim ama
yarın 2 li tarama var cuma da nasipse fetal Dna vericem
ve bir sorum var fetal dna verenler kac gun once kan sulandiriciyi kestiniz
ben fetal için kan sulandırıcıyı kesmedim, bir gün önce akşam 7 de vurmuştum iğneyi, ertesi sabah da asprin aldım aynı sabah fetal için kan verdim, doktorlar bunun sorun olmayacağını söyledi.

ben fetal için kan sulandırıcıyı kesmedim, bir gün önce akşam 7 de vurmuştum iğneyi, ertesi sabah da asprin aldım aynı sabah fetal için kan verdim, doktorlar bunun sorun olmayacağını söyledi.
Aa neye göre karar veriyolar boyle birsey icin acaba ya bende hic kesmek istemiyorum en azindan ecopirini içeyim bari

Canımm 😊 buralardayim arada okuyorum yazılanları. Cok fazla aktif degilim bu sıralar 🌸 sen nasilsin Canım
İyi olmana sevindim canım ben de iyiyim😍 zaman gecmiyor bu muayene aralarında ya. Haftalar gecmis gibi geliyor daha 9 gün olmuş sadece 😀 lekelenmen devam ediyor mu bayramda yormadin kendini dimi

Günaydın kızlar, 5 gibi uyandım sabah uyku tutmadı. Umarım herkes iyidir. Tatilde bulantılarımın geçtiğini fark ettim, 15. Haftanın içindeyim, yaklaşık olarak 13-14. Haftada geçmiş oldu yani. Karnım çıkmaya başladı, göbek değil sadece komple genişledi gibi.
Ya maşallah darısı başımıza. 13 oldum ben de bugün tam. Hala bitmiyor. Bakalım birkaç haftaya ben de rahatlarım inşallah 🥰🙏🏼 benim zaten göbeğim vardı sertleşti sadece baya dolu dolu oldu alt kısım özellikle. Bebişler ele geliyor artık 🤣

Ya maşallah darısı başımıza. 13 oldum ben de bugün tam. Hala bitmiyor. Bakalım birkaç haftaya ben de rahatlarım inşallah 🥰🙏🏼 benim zaten göbeğim vardı sertleşti sadece baya dolu dolu oldu alt kısım özellikle. Bebişler ele geliyor artık 🤣
Ay hadi inşallah çok kötü bir his, umarım geçer hemen senin de 🙏

Back
X