• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
Hareketleri hissedene kadar böyle 😂 o gün tam hareketlerine bakarken elini kaldırdı ben burdayım der gibi anneeeeemmmm 😂😂😂
hahaha diyor kii anneee beni merak etme sürekli gelmene gerek yok, sonra bak neden tekme atıyorsun deme 😂😂 ben hareketli hallerini hiç görmedim haftaya inşallah ben de görcem 😂
Ama iyiki gitmişim enfeksiyon oluşmuş onu öğrendim yarın kadin doğuma gidip enfeksiyon icn antibiyotik yazdircam bide kendi doktorumu görmeyeli 3hafta oldu bı bakalim ne dicek

Şaka bir yana iyi yapıyorsun tabi yaa fazla kontrolden zarar gelmez heralde, git de bak bakalm bebişin napıyormuşş :nazar:

Ay bu bebeğin de açar gösterir inşallah merakta bırakmasın annesini 🤣 senin için hissiyatim erkek ama fotoğraf atarsan bakalım yarın 😍
Bende erkek hissediyorum 😅kız olursa şoka girerim o kadar erkek hissediyorum yani
saglikli olsunlarda 2 erkekle yola devam ederiz
yarın resim atarım beklerim yorumlarınızı

Kizlaaaar kayboldunuz babylovee babylovee Cherry Mom Cherry Mom @suuuduru68 uzun süre ses vermeyeni dürtüyorum🙈
Sellaaaamm canım geldimmm :))
Köydeydim bayramda o yüzden yazamadım çok dün akşam geldik.
Bugünde ayağımın tozuyla 2 li testi yaptırdım aynı senin gibi girerken o kadar stresliydim kii 😑 çok şükür sonuçlar iyi Rabbim üzmedi beni 🤲 1.3 ense kalınlğı burun kemiği var o kadar rahatladım ki ama ne cinsiyet sormak aklıma geldi ne başka bir şey 🙈🤣
Sen nasılsın canım azaldı mı bulantılar

Son düzenleme:
kız sen ne kadar pozitifsin maşallah sana ya polyanna 😂 içimizde belkide bulantılardan en canı çıkan sensin ama hala da pozitifsin 😂 :nazar: :KK200:

Kendime söz verdim, hep böyle olacağım diye şikayet etmek istiyorum tabi ama hemen diyorum ki “Bana bak difembahyaa, kafana silah mı dayadılar da sen böyle söyleniyorsun, bal gibi çok istiyordun bu bebeği, hemen sus”🙊 kendimi şamarladıktan sonra normal hayata dönüyorum 😂

Bir de canım, çok kötü tecrübelerim oldu ya bunu güzel geçireyim istiyorum, hissetmesin bebeğim yaşadıklarımı, analık işte 🥹

Benim hafif göbeğim de vardı önceki gebelikten, ondan erken çıktı galiba. Bir de sen zayıfladın canım ondan çıkmamıştır. İnşallah geçer senin de bulantıların. Vallahi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki. Yediğim içtiğim hiçbir şeyden keyif almıyordum. Market ayranından bile tiksiniyordum. Geçti hepsi, inş geri gelmez 🤣

Ayy inşallah canım, benim de 2 gün geçmişti sonra kötü oldum, bugün biraz iyi gibiyim, senin haftan daha ileri de o yüzden çıkmış olabilir göbüşün, ya çok tatlıdır o şimdi maşallah 🤩

Benim de önceki haftalarimda akıntım çok oluyordu ama hiç böyle iç camasirimin arası sirilsiklam olmamıştı islanmadik yer yoktu hatta başta ter mi dedim dayanamadm hastaneye gittim hemşireler bile görünce hemen çatala oturttular baktılar rahim ağzı kapalı dediler kadınlar bile oh çekti 😂 sonra bı test yaptılar şu değil akıntı dediler ben de oh çektim şimdi yine aynı şekilde devam akıntı. Kız ben nereden anlayayim akıntı mi Su mu daha önce bu haftalari hiç gorememistim 🥲

Ya ben de enfeksiyon var ama doktorum vermedi ilaç, akıntım hep var, mantar enfeksiyonu oluyorum bazen ama geçiyor 1 gün oluyor 2 gün yok mesela, ilaç veremem bol su iç dedi 😒

Kendime söz verdim, hep böyle olacağım diye şikayet etmek istiyorum tabi ama hemen diyorum ki “Bana bak difembahyaa, kafana silah mı dayadılar da sen böyle söyleniyorsun, bal gibi çok istiyordun bu bebeği, hemen sus”🙊 kendimi şamarladıktan sonra normal hayata dönüyorum 😂

Bir de canım, çok kötü tecrübelerim oldu ya bunu güzel geçireyim istiyorum, hissetmesin bebeğim yaşadıklarımı, analık işte 🥹
Oyy inşallah canım çok güzel geçsin valla en iyisini yapıyorsun :KK200: :nazar:

İyi olmana sevindim canım ben de iyiyim😍 zaman gecmiyor bu muayene aralarında ya. Haftalar gecmis gibi geliyor daha 9 gün olmuş sadece 😀 lekelenmen devam ediyor mu bayramda yormadin kendini dimi
Ay gerçekten zaman geçmiyor o kadar haklisin kii randevu günü gelene kadar.. 🤤
Insan sabırsızlanıyor. Benimde randevuma az kaldi inşallah sağlıklı güzel haberlerle gelirim hem ikili tarama hem detayli usg yapcak doktorumuz. İnşallah hersey yolundadır güzel haberler verir bize doktorcugumuz 🙏🙏
Canim bayramda olabildigince yorulmamaya çalıştım çünkü en ufak bir yorulmada lekelenme miktarinda artış oldu. Bolca yatiyorum hep. Biraz aktif olunca hemen lekelenme yeniden beni bir dürtüyor.. haftalarimiz biraz daha ilerlesin de inşallah biraz daha rahat ederim bende 🙏
Senin kontrolün ne zaman kuzum

Kızlar geçen gün e-bebek’ e kapıdan geçerken uğradım böyle askılarda yenidoğan kıyafetleri vardı, Vadistanbul’ da gördüm, fiyatları da epey indirimliydi, almamak için çok zor tuttum kendimi, bekliyorum şöyle biraz daha ilerlesin, aslında her şeyimiz var ama yeni şeyler almak istiyorum yine de sizler aldınız mı hiç? 🥳

Sabır Canım bu sefer güzel olacak her şey. Çok şükür şu an yaşadığın şey sadece hamileliğin rutin bir belirtisi başka sıkıntın yok Daha ne olsun

Kızlar geçen gün e-bebek’ e kapıdan geçerken uğradım böyle askılarda yenidoğan kıyafetleri vardı, Vadistanbul’ da gördüm, fiyatları da epey indirimliydi, almamak için çok zor tuttum kendimi, bekliyorum şöyle biraz daha ilerlesin, aslında her şeyimiz var ama yeni şeyler almak istiyorum yine de sizler aldınız mı hiç? 🥳
Ay ben de Çıldırıyorum alışveriş yapmamak için 😍😍😍

Kızlar benim kontrol tarihim yaklaştı. Cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum sat a göre 12+3 en sonki ultrason ölçümüne göreyse 11+4 oluyor. Sizce cumartesi gitmeyip önümüzdeki hafta içini beklesem cinsiyet öğrenebilir miyim ? Yoksa boşuna mı beklemiş olurum ? Eğer bu gidişimde öğrenemezsem ancak 15-16. Haftalarda tekrar giderim o zamana kadar meraktan çatlar mıyım

Erken olduğunu düşündüğüm için almak istemiyordum canım ama kayınvalidem çok hevesli o yüzden bir şeyler aldırmak istedi ben de kıramadım birkaç şey aldım. Unisex seçtim hepsini. Görünce çok hoşuma gittiler hepsi minicik. Arada ben de telefondan bakıyorum e bebeğe neler var diye ama özellikle cinsiyetten emin olmadıkça alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Ayy bu alışveriş heyecanımız ne olacak böyle 😍 bende o kadar hevesleniyorum heyecanlaniyorum ki alışveriş aşamasına gecmek icin.. ama henuz baslamadim birsey almaya. Biraz daha haftamiz ilerlesin oyle alalim diyorum.

Kızlar benim kontrol tarihim yaklaştı. Cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum sat a göre 12+3 en sonki ultrason ölçümüne göreyse 11+4 oluyor. Sizce cumartesi gitmeyip önümüzdeki hafta içini beklesem cinsiyet öğrenebilir miyim ? Yoksa boşuna mı beklemiş olurum ? Eğer bu gidişimde öğrenemezsem ancak 15-16. Haftalarda tekrar giderim o zamana kadar meraktan çatlar mıyım
Canim bebislerin keyfine kaliyo aslinda pozisyonu uygun olursa doktor söyler ama uygun degilse bosa ertelemene de gerek yok. Önemli olan usg ölçümü haftasi bu arada sen satı unut. Istersen 3 4 gün daha erteleyio hafta ici gorebilirsin gidip belki gosterir bebişin.

Back
X