• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
Günaydın kızlar :KK36:
Ben hala aynı durumdayım birden bulantım kesildi ve hamilelik belirtilerinin hicbirisi yok cok iyi oldum birden anlamadım hala tedirginim ama
yarın 2 li tarama var cuma da nasipse fetal Dna vericem
ve bir sorum var fetal dna verenler kac gun once kan sulandiriciyi kestiniz
Bu haftalarda normal ama belirti kalmaması ben çok sıkıldım bulantidan. Yarın bebeğinle görüşeceksin ne mutlu sana. Hayırlı haberlerini bekliyoruz 🥰🙏🏼

hanımlarr Kasım anneleri grubunda bir sürü cinsiyet ileri haftalarda patır patır değişti, Ali'ler Aliye'lere ,, Selime'ler Selim'lere dönüştü. Aman dikkatli olalım 😂😂 umarım öyle bişey yaşamayız 😂
Hadi ya hiç okumuyorum. Fetal öğrenenler rahat da ultrasonda öğrenenler için biraz stresli bir durum 🤣 ben de iki hafta sonra öğrenmeyi bekliyorum ama 15. Haftada değişmez herhalde 🤣

hanımlarr Kasım anneleri grubunda bir sürü cinsiyet ileri haftalarda patır patır değişti, Ali'ler Aliye'lere ,, Selime'ler Selim'lere dönüştü. Aman dikkatli olalım 😂😂 umarım öyle bişey yaşamayız 😂
Ahahha ben neyseki kanla öğrendim 🤣 geçen buradan bir arkadaş fetal DNA’da cinsiyet yanıldı galiba demişti ya, onu eşime anlattım içini bir umut kapladı belki kızdır bizimki de yanılmıştır diye 🤣

Benim hafif göbeğim de vardı önceki gebelikten, ondan erken çıktı galiba. Bir de sen zayıfladın canım ondan çıkmamıştır. İnşallah geçer senin de bulantıların. Vallahi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki. Yediğim içtiğim hiçbir şeyden keyif almıyordum. Market ayranından bile tiksiniyordum. Geçti hepsi, inş geri gelmez 🤣
Ya sen de mi ayrandan tiksinmiştin ben de dün aylar sonra ilk defa bir ayran içtim o da belli bir marka sadece diğerlerinden hala tiksiniyorum 🤣

Ahahha ben neyseki kanla öğrendim 🤣 geçen buradan bir arkadaş fetal DNA’da cinsiyet yanıldı galiba demişti ya, onu eşime anlattım içini bir umut kapladı belki kızdır bizimki de yanılmıştır diye 🤣
hahah 😂 kanla çok küçük ihtimal var yanılması için ama olsun üzülmesin kocalarımız da 😂😂

Kardeşlerin aynı cinsiyet olması daha iyi bence. Ben çok sevindim sizin adınıza 🥰 kaç kişide denk gelir böyle birşey eşin çok heveslenmesin bence 🤣🤣

Bilemiyorum okuduklarımdan sonra değişmez diyemiyorum ya 20. haftada değişikliği öğrenmişti biri 😂😂
O nasıldır biliyor musun atıyorum 12. Haftada doktor söyler. 16. Haftada bebeğin arkası dönük yada bacagi kapalı olur görünmez. 20de bir gider cinsiyet değişmis olur 🤣Yoksa bebek 15-16da pozisyonu uygunsa kesin görür doktor artık. 12-13 haftalar biraz bana da riskli geliyor sanki sabretmek daha iyi gibi cinsiyet konusunda ☺️

ögrendigim de baya açmıştı ama🤣
doktor tam orayi cekip oyle ultrason kagidi vermisti bize😅
ben ikisini de baya geç ögrenmiş oldum yani
şuan ki bebegime doktorum yorum yaparmi cinsiyet icin bilmiyorum
Ay bu bebeğin de açar gösterir inşallah merakta bırakmasın annesini 🤣 senin için hissiyatim erkek ama fotoğraf atarsan bakalım yarın 😍

Bende çok var akıntı. Ama su gelmesi öyle bişey değil anlarsın onu 🤣
Benim de önceki haftalarimda akıntım çok oluyordu ama hiç böyle iç camasirimin arası sirilsiklam olmamıştı islanmadik yer yoktu hatta başta ter mi dedim dayanamadm hastaneye gittim hemşireler bile görünce hemen çatala oturttular baktılar rahim ağzı kapalı dediler kadınlar bile oh çekti 😂 sonra bı test yaptılar şu değil akıntı dediler ben de oh çektim şimdi yine aynı şekilde devam akıntı. Kız ben nereden anlayayim akıntı mi Su mu daha önce bu haftalari hiç gorememistim 🥲

O nasıldır biliyor musun atıyorum 12. Haftada doktor söyler. 16. Haftada bebeğin arkası dönük yada bacagi kapalı olur görünmez. 20de bir gider cinsiyet değişmis olur 🤣Yoksa bebek 15-16da pozisyonu uygunsa kesin görür doktor artık. 12-13 haftalar biraz bana da riskli geliyor sanki sabretmek daha iyi gibi cinsiyet konusunda ☺️
Aynen dün Kağan Kocatepe yi dinledim o da aynısını dedi erken dönemde zorluyosunuz doktoru tahminen bseler soyluyo bı DHA bakilmiyo sonra bı bakmışsın farklı cinsiyet diyor sasiriyorsunuz yapmayın felan diyordu 😁

Haklısın bence de öyle olmuştur , sabretmek gerekir tabi de dayanamıyoruz ki 😂😂 çok fenayız yaa

Benim de önceki haftalarimda akıntım çok oluyordu ama hiç böyle iç camasirimin arası sirilsiklam olmamıştı islanmadik yer yoktu hatta başta ter mi dedim dayanamadm hastaneye gittim hemşireler bile görünce hemen çatala oturttular baktılar rahim ağzı kapalı dediler kadınlar bile oh çekti 😂 sonra bı test yaptılar şu değil akıntı dediler ben de oh çektim şimdi yine aynı şekilde devam akıntı. Kız ben nereden anlayayim akıntı mi Su mu daha önce bu haftalari hiç gorememistim 🥲
Senin bu dayanamayıp hastanelere gitmelerin ne olacak 😂😂

Back
X