• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    35
Kızlar selam. Ense kalınlıgımız yuksek olması sebebıyle fetal dna da trızomi 10 cıkması sebebıyle 25.06 amniyosentez gunu verildi. 16. Haftayı doldurmak gerekıyormus bu islem için. Hastanedekı tum kadın dogum asıstanları surscımı takıp etmek için odaya gırdıler. Dr lar dahıl herkes saskın. Trizomi 10 olan bebeği görmek için asıstanlar bile toplandı basıma. Cok zor surec. Evlatla sınanmak. Yasama ayak uyduramaz yasamla bagdasmaz diyerek DoktorlAr olumlu konusmuyor fakat ultrasonda bebeğim gayet iyi. Dualarınızı eksık etmeyın cok zor ..
İnşallah çok iyi geçer amniyosentez 🙏Kalbini ferah tut güçlü ol Allah yardımcın olsun canım benimmm dualarımız seninle 🤲🤲🙏🙏

Kızlar bende şimdi DNA testimi verdim dualarınızı bekliyorum 🤲 bu arada benimde hazımsızlığım vardı. Gebe değilken diyet yapmıştım kefirin içine keten tohumu koyduruyordu dr. Çok güzel wcye çıkartıyordu. Şuanda kefili hergün içmeye çalışıyorum ama keten tohumunu 2günde 1 çay kaşığı koyuyorum Allah’a şükür hazımsızlığım geçti. Tavsiye ederim
Güzel sonuclar alacaksın inşallah canım. Dualarımız hep seninle. Ultrasona da girdin mi kan mi verdin sadece

hanımlaaar, tecrübeli anneler, sizlere bir sorum var erken olabilir ama ben planlı programcı bir kişiliğim liste yapmadan duramam 😂😂 Allah izin verirse bebişimin cinsiyetini öğrendiğim zaman yavaştan bir iki kıyafet falan almaya başlamayı düşünüyorum. biranda yüklenmek istemiyorm. malum bizimkiler kış bebeği olacaklar, sizce ayaklı zıbınlar mı daha kullanışlı, yoksa alt üst takımlar mı. yada şunu al bunu alma dedğiniz bişey var mı tavsiyelerinize açığım 😂:KK200::anneadayı:
Benim kızım Ocak dogumlu canım. Ayaklı tulum çok kullandım alt üst takım da. En önemli tavsiyem 0-3 ay sadece 1-2 şey yetiyor. Kızım sadece bir kez giyebildi onları. 3-6 aydan başlayın 6-9 ay abartin 🤣 bir de kış bebeği olunca büyük gelmesi sorun olmuyor altına üstüne biseyler giyiyor sürekli. O yüzden kötü durmuyor. Bol bol giysinler en güzeli. Hareketleri kısıtlanmaz. Bir de ben hiç eldiven şapka kullanmadım. Hareketleri çok önden gitti kızımın. Buna bağlıyorum onu biraz da. Elbiseymis bandanaymis hiç giydirmedim bunları. Yazın da zaten tek body yeterli oluyor kışı atlatırsak 🤣

Kızlar uyuz kolay bulaşabilen bişey mi? Bayrama gittik geldik babamda uyuz çıktı. İçime şüphe düştü tabiki sonuçta sarıldık öptük aynı ortamda vakit geçirdik. Ne yapsam ki?

Kızlar selam. Ense kalınlıgımız yuksek olması sebebıyle fetal dna da trızomi 10 cıkması sebebıyle 25.06 amniyosentez gunu verildi. 16. Haftayı doldurmak gerekıyormus bu islem için. Hastanedekı tum kadın dogum asıstanları surscımı takıp etmek için odaya gırdıler. Dr lar dahıl herkes saskın. Trizomi 10 olan bebeği görmek için asıstanlar bile toplandı basıma. Cok zor surec. Evlatla sınanmak. Yasama ayak uyduramaz yasamla bagdasmaz diyerek DoktorlAr olumlu konusmuyor fakat ultrasonda bebeğim gayet iyi. Dualarınızı eksık etmeyın cok zor ..
Umarım test sonuçları yanlışmış biz çok iyiyiz haberleriyle geliceksin buraya olmayan bişey değil çok duyuyoruz inşallah hiçbir sorun yoktur dualarım seninle 🤲🏻

Benim kızım Ocak dogumlu canım. Ayaklı tulum çok kullandım alt üst takım da. En önemli tavsiyem 0-3 ay sadece 1-2 şey yetiyor. Kızım sadece bir kez giyebildi onları. 3-6 aydan başlayın 6-9 ay abartin 🤣 bir de kış bebeği olunca büyük gelmesi sorun olmuyor altına üstüne biseyler giyiyor sürekli. O yüzden kötü durmuyor. Bol bol giysinler en güzeli. Hareketleri kısıtlanmaz. Bir de ben hiç eldiven şapka kullanmadım. Hareketleri çok önden gitti kızımın. Buna bağlıyorum onu biraz da. Elbiseymis bandanaymis hiç giydirmedim bunları. Yazın da zaten tek body yeterli oluyor kışı atlatırsak 🤣
Yaaa teşekkür ederim ben de yenidoğan kıyafetleri baya lazım olur kusar kakiş falan yapar diye düşünüyordum evet büyük almak mantıklı 😂

Bu benim sana anlattığım diğer konudaki gibi çıkacak canım çok güçlü bir hissim var bu konuda. Trizomi 10da anomali olmamasını pek aklım kesmiyor. Sağlıklı gelecek sonucun inşallah ♥️♥️

Allah yardımcın olsun çok zor bı durum ne denir bilmiyorum rabbim imtihanını kolaylaştırsın inşallah 🤲 dua edicem senin için evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😔

Back
X