• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
Canim bebislerin keyfine kaliyo aslinda pozisyonu uygun olursa doktor söyler ama uygun degilse bosa ertelemene de gerek yok. Önemli olan usg ölçümü haftasi bu arada sen satı unut. Istersen 3 4 gün daha erteleyio hafta ici gorebilirsin gidip belki gosterir bebişin.
12 hafta civarında cinsiyet söylese de ikna olmam zaten çoğu kişinin 16dan sonra değişmiş 🤭 en azından tahmin yapar mı diye düşündüm

Son düzenleme:
Erken olduğunu düşündüğüm için almak istemiyordum canım ama kayınvalidem çok hevesli o yüzden bir şeyler aldırmak istedi ben de kıramadım birkaç şey aldım. Unisex seçtim hepsini. Görünce çok hoşuma gittiler hepsi minicik. Arada ben de telefondan bakıyorum e bebeğe neler var diye ama özellikle cinsiyetten emin olmadıkça alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Ayy ben de çok zor tutuyorum kendimi 🌝

Kızlar benim kontrol tarihim yaklaştı. Cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum sat a göre 12+3 en sonki ultrason ölçümüne göreyse 11+4 oluyor. Sizce cumartesi gitmeyip önümüzdeki hafta içini beklesem cinsiyet öğrenebilir miyim ? Yoksa boşuna mı beklemiş olurum ? Eğer bu gidişimde öğrenemezsem ancak 15-16. Haftalarda tekrar giderim o zamana kadar meraktan çatlar mıyım
Bugün 13 haftamdaydım kontrolde Cinsiyetin c'si geçmedi Ben de senin gibiyim haftaya son artık sonra İstanbul'a gideceğim En az 4 hafta kalırım😵

Ayy bu alışveriş heyecanımız ne olacak böyle 😍 bende o kadar hevesleniyorum heyecanlaniyorum ki alışveriş aşamasına gecmek icin.. ama henuz baslamadim birsey almaya. Biraz daha haftamiz ilerlesin oyle alalim diyorum.

Ne yapalım ama şekerim, insan istiyor hep en güzelini ona alayım, ben de eşyaları açacağım, hepsi paketli, streçli, çok heyecanlanıyorum o gün için 🧚🏻‍♀️

Devlette mi gitmiştin ? Onlar sormadan hiçbir şey söylemiyorlar. 13. Haftada en azından tahmin yapılabilir aslında
Yok özeldeyim canım ama ikili test yapıldı heyecandan ben de sormadım hiç belki sorsaydım alttan bakar mıydı Bilmiyorum hiç bakmadı yani alttan duruşuna falan

Bu sabah midem çok bulandı şimdiye kadar ara ara oluyordu ama hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım. Halbuki nerdeyse 1. Trimester bitecek. O kadar öğürdüm ki oturup ağladım sonrasında bana ne oluyor diye. Acaba bayramda enfeksiyon kapmış olabilir miyim ? Yarın tsh baktırmak için aile hekimliğine gideceğim. Başka hangi testi yaptırsam enfeksiyon olup olmadığını anlarım

Bu sabah midem çok bulandı şimdiye kadar ara ara oluyordu ama hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım. Halbuki nerdeyse 1. Trimester bitecek. O kadar öğürdüm ki oturup ağladım sonrasında bana ne oluyor diye. Acaba bayramda enfeksiyon kapmış olabilir miyim ? Yarın tsh baktırmak için aile hekimliğine gideceğim. Başka hangi testi yaptırsam enfeksiyon olup olmadığını anlarım
Geçmiş olsun canım olabilir idrar tahlili de ver

Geçmiş olsun canım, üşütmüş de olabilirsin mideyi üşütünce de bulantı oluyor dikkat et lütfen 🙏

Geçmiş olsun canım, üşütmüş de olabilirsin mideyi üşütünce de bulantı oluyor dikkat et lütfen 🙏
Sağ ol canım. Sabah midem kazındı açlıktan tiroid ilacımı yeni içtiğim için bir şey yiyememiştim bi de tam midemin olduğu tarafa yattım birden bulanmaya başladı belki ondandır. Bayramda biraz hava almak için dışardaydım mecbur tuvaletleri kullanmak zorunda kalıyoruz öyle olunca. Kalabalık olduğu için de tuvaletlerden çekindim bir şey kapmış mıyımdır diye 😔

12 hafta civarında cinsiyet söylese de ikna olmam zaten çoğu kişinin 16dan sonra değişmiş 🤭 en azından tahmin yapar mı diye düşündüm
Bazen cok cok net belli olabiliyor. Ben bazi doktorlarin videosuna denk geliyorum da ben bile anlıyorum yani bebegin cinsiyetini daha 12.haftalari oluyor halbuki😃 o zaman madem ikna olmayacaksin erteleme randevunu 🌸

Ne yapalım ama şekerim, insan istiyor hep en güzelini ona alayım, ben de eşyaları açacağım, hepsi paketli, streçli, çok heyecanlanıyorum o gün için 🧚🏻‍♀️
Oyy heyecanlanmaz mi insan hicc 😍🤤 totisini yerim ben bebisimin bide o küçük totisi ile o cicileri giyecek Allahımmm😍😍 insallah saglikla giyecekleri günleri görelim uzuun uzun ömürleri olsun yavrularımızın 🙏😍

İlk 3ayda vermiyorlar canım daha önceki gebeliklerimde aynı sıkıntıyı ben de yaşadım malesef.
Canim ben daha 6.haftamda doktor kullan dedi kullandim. Birde 10.haftaydi galiba tek kullanimlik antibiyotik kullandim. Aslinda veriyorlar antibiyotik.
Evet canım, maalesef ki vermedi 💁🏼‍♀️
Bana vermisti canim erken haftalarda. Daha ilk trimester deyim ama 2 defa kullandim antibiyotik. Gerek görmemiştir belki hafif birsey oldugu icin.

Canim ben daha 6.haftamda doktor kullan dedi kullandim. Birde 10.haftaydi galiba tek kullanimlik antibiyotik kullandim. Aslinda veriyorlar antibiyotik.

Bana vermisti canim erken haftalarda. Daha ilk trimester deyim ama 2 defa kullandim antibiyotik. Gerek görmemiştir belki hafif birsey oldugu icin.
Bana sirke sür demişti 😂

Back
X