- 18 Temmuz 2022
- 4.609
- 7.573
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #9.121
Bugün girmişim evet ya chat gptye sordum tebrikleri alabilirimGirmişsin girmişsin artık 2. trimestersin hayrını görrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün girmişim evet ya chat gptye sordum tebrikleri alabilirimGirmişsin girmişsin artık 2. trimestersin hayrını görrr![]()
Novaart'tan ayrı bir de gebelik takibi yaptığı ayrı muayenehanesi var. Doğumları da TOBB hastanesinde yaptırıyormuş. Biz şu an onunla devam etmiyoruz amaBen de Ahmet hocanın hastasıyım doğumlara da girdiğini bilmiyordum novaartta mı kontrolleri yapıyor doğumu nerede gerçekleştiriyormuş acaba
Bence çok güzel bir karar almışsınız canım hem kesin öğrenirsiniz aklında soru işareti de kalmazAy kızlarrr arkadaşım dün doğum yaptı hemen bebişe bişeyler almaya çıktım bi girişim oldu çıkışım 2 saat sürdü resmenkendi bebişime olsa herhalde saatlerce cıkamıcam
bu arada eşimle karar aldık cinsiyeti evlilik yıl dönümümüzde öğrenmek istedik
o şekilde bi kutlama yapıcaz 24 ünde tam 16+2 olmuş olcak o tarihe kadar nası dayanıcam bilmiyorum
kesin belli olmuş olur diye düşünüyorum birde 1 haftadır ne bulantım ne koku hassasiyeti hepsi bitti ama bu seferde karın boşluğumda batma oluyo yoğun bi şekilde hissediyorum sanki içimde hareket ediyo gibi ama bu haftada hissetme olmuyor diye biliyorum var mı böyle bi durum yaşayan var mı
Ben 15.haftanın içindeyim. İkiz olduğu için galiba karnım çıktı biraz. Hatta bugün okulda öğrencilerim utana sıkıla hocam siz hamile misiniz diye sordularbugün uzun aradan sonra ilk defa pantolon giydim tabii ki geniş bir pantolon, çıktığını bugün net fark ettimkilo da olunca daha çok belli oluyor sanki
kız bencedeKızlar bu arada son 4-5 gündür çok şükür bulantılarım azaldı kendimi tekrar insan gibi hissetmeye başladım darısı size kızlar @difembahyaaannabelica @ahsennayaz
Geçen hafta fetal verdim bir kaç güne sonuç çıkacakbu arada nub dan anlayan tatlı anneler son ultrason fotomuzu yorumlar mısınız size güveniyorum
![]()
Yaaaaa süper bir haber canım sağlıkla gelsinKızlar ben bugün hastahaneye gittim ikinci kızım oluyorrrrrrrr :)
erkek diye gördümEki Görüntüle 3603607 Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı cinsiyet tahmini yapar mısınız![]()
Ay Allah'ım o günlere ulaştırsin hepimizi hastane çantasını hazırlayalim yataklarını hazırlayalım dolapları yerleştirelim çok tatlı telaşlarBenim unisex çok var ama çoğu erkek, kız olursa kız eşyası çok alacağım, erkek olursa da hepsi hazır, bir heves aldığım eşyaları kullanacağım hepsi askılarında katlayıp annem kaldırmıştı, dolapları annem boşalttı, şimdi ben tekrar yerleştiririrm diyorum, zaten yaşadığım onca şeyden sonra yepyeni bir hayata başladım, taşındım, yeni ev, yeni çocuk odası, sil baştan bende baştan kuracağım odayı nasipse![]()
Ya bizim haftamiz aynı senle. Ben de gitsem belli olcak demekki. Çok kız hissediyorum ben ya sen hissetmiş miydinBugün 13 haftalık
Yok kuzum senin öyle olmayacak Allah'ın izniyle bitecek çok yakında. Ben sadece 9 ay böyle yaşayıp da bebeği sağlıkla doğanlar da var diye o anlamda dedim. Stres yapma da diyemiyorum cok haklisin. Bir de gebelik kaybı geçmişimiz olunca illaki evhamlaniyoruz. Benim kaybım 8 haftalık olmasına rağmen aklımın bi köşesinden çıkmıyor hiç. Ne kadar unutalım takmayalim da desek geçmiş hep takılıyor aklımıza. Ama öyle böyle derken bebekler doğup gidecek onu da biliyorumAmin canim aminn Allahım saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi insallahhh
Ayy benim öyle olmasin yaa. Sürekli yatmakta kolay birsey degil hicdaha hic kimseye soylemedik birde biz bebisimizi, simdi yaz sezonu da açıldı hadi suraya gidelim planlari baslar yakinda onlara da bir bahane bulmak her defasinda zor olacak
Dedigin gibi ben 9 dogurcam bu gidisle psikolojik olarak
Bayram boyu surekli wc de kontrollerdeydim, eşim surekli her wc sonrasi soruyor falan. Gerçekten ikimizde aşırı düşünceler stresler altinda kaliyoruz
O zaman belki de görünür haftaya cinsiyet ama değişme riski de var. O insanı korkutuyorYok canım özele gidiyorum aslında ama randevuya kadar sabredemeyip arada devlete de gittim![]()
Ev yoğurdu yiyebiliyor musun diye sor o da yeni yeni dahaEv yoğurdundan olanı içebiliyordum sadece, ya da şu ekşi maya ayranlar var ya onlardan denesene. Vallahi çok zoruma gitmişti ayran içememek![]()
Nub kız, alın yapısı erkek gibi geldi ama nub daha güvenilir bence o yüzden kız dicemKızlar bu arada son 4-5 gündür çok şükür bulantılarım azaldı kendimi tekrar insan gibi hissetmeye başladım darısı size kızlar @difembahyaaannabelica @ahsennayaz
Geçen hafta fetal verdim bir kaç güne sonuç çıkacakbu arada nub dan anlayan tatlı anneler son ultrason fotomuzu yorumlar mısınız size güveniyorum
![]()
ErkekEki Görüntüle 3603607 Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı cinsiyet tahmini yapar mısınız![]()
Ya parvana hanım kıza benziyor demişti geçen hafta, bugün perinatolog erkeğe benziyor dedi kafamız karıştı eşimle kız olursa ismi bile hazır gibiydiiiBence net kiz![]()
Çok teşekkür ederim kuzum yaAyy inşallah canım, azalır bizimki de inşallah
Bu bebiş kıza benziyor gibiSağlıkla gelsin sonuçların inşallah
![]()
![]()
Oy masallahBen 15.haftanın içindeyim. İkiz olduğu için galiba karnım çıktı biraz. Hatta bugün okulda öğrencilerim utana sıkıla hocam siz hamile misiniz diye sordular![]()
erkek diye gördüm
![]()
Kuzum sen çok güven veriyosun yaaNub kız, alın yapısı erkek gibi geldi ama nub daha güvenilir bence o yüzden kız dicem![]()
Ya gerçekten mi inşallah yanılırsınız oğlum var kız olursa çok iyi olur