- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.729
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.261
Ya ben bu grubu daha çok sevdim sanırımokuyorum mesajları, burda sessiz sessiz takılıyorum kaç gündür bizim 2026 ocak grubu o kadar sessiz ki, enerjisi uymadı bana… 9 ay boyunca burda olabilirim yani
Doktor bana tahmini doğum Ocak başı demişti ama sonradan netleşirmiş. Hepinize sağlıklı güzel günler dilerimmm
Hoşgeldin tatlımmYa ben bu grubu daha çok sevdim sanırımokuyorum mesajları, burda sessiz sessiz takılıyorum kaç gündür bizim 2026 ocak grubu o kadar sessiz ki, enerjisi uymadı bana… 9 ay boyunca burda olabilirim yani
Doktor bana tahmini doğum Ocak başı demişti ama sonradan netleşirmiş. Hepinize sağlıklı güzel günler dilerimmm
Oyy minişko yaaaResim atcm kızlar bir bakın bacakları kapalıydı bu şekil bağdaş yapmıştı
Eveeet günlerimiz yakınmışAslında ben de Ocak annesi gibi sayılıyorum, grubun en geriden gelen annesiyimarkadaşlarım ilerledi bayağı, çok seviyorum buranın enerjisini Ne güzel sen de sevmişsin
Hoşgeldin canımmm bu işler hiç belli olmaz erkenden ben geliyorumm anne diyebilirlerEveeet günlerimiz yakınmışbelkide aralık annesi olucam ondan buraya çekildim
Hoşbulduuuum canımHoşgeldin canımmm bu işler hiç belli olmaz erkenden ben geliyorumm anne diyebilirlerhepsi gününde sağlıkla gelsin tabi işin şakası
Eveeet günlerimiz yakınmışbelkide aralık annesi olucam ondan buraya çekildim
Resim atcm kızlar bir bakın bacakları kapalıydı bu şekil bağdaş yapmıştı
Hayırlısı olsunTabi, ben kesin Aralık annesiyim ama çünkü ikinci doğumum ve ilki sezaryen olmuştum, zaten doğum tarihi de Aralık görünüyor belki de senin de öyledirHoş geldin
Ah sorma kuzum.. bu kanama lekelenme konusunda çok çektim malesefCanım gerçekten her hamileliğin kendi içinde bir zorluğu var, sen de çok çektin bu kanama korkusundan, zor gerçekten kanama çok korkutuyor, Allah bizi de bebişlerimizi de korusun inşallah, sorunsuz bir hamilelik süreci geçirelim
Ultrasona girmiştim zaten canım kan verdim sadeceGüzel sonuclar alacaksın inşallah canım. Dualarımız hep seninle. Ultrasona da girdin mi kan mi verdin sadece
Hoşgeldin canımYa ben bu grubu daha çok sevdim sanırımokuyorum mesajları, burda sessiz sessiz takılıyorum kaç gündür bizim 2026 ocak grubu o kadar sessiz ki, enerjisi uymadı bana… 9 ay boyunca burda olabilirim yani
Ya gerçekten böyle diye diye aralık annesi olmam yok mu?Hoşgeldin canımboşver sen bizimle kal biz yavaşdan doğurarak sana ilham veririz sende aralık annişi olursun
hahahah biz sana o ilhamı vericez merak etme gitme kal bizimleYa gerçekten böyle diye diye aralık annesi olmam yok mu?hepinizin doğum stresine şahit olarak hemdeee hoşbuldum canım
Hadi bakalım, gidermiyim hiçhahahah biz sana o ilhamı vericez merak etme gitme kal bizimle
Bende sonuç bekliyorum canım 2 gün oldu vereli. Rabbim inşallah hayırlı haberler almamızı nasip etsinYarın sabah Fetal DNA için kan almaya gelecekler evime kızlar. Karar verdim yaptırıyorum. 10 gün içinde sonuç çıkıyormuş. Bizim için dua eder misiniz
Ah sorma kuzum.. bu kanama lekelenme konusunda çok çektim malesefinşallah bundan sonrasi güzel olur. Olmaz bir daha leke meke birseyler.
Çünkü hep diyorum yine diycem diğer tüm belirtiler bir sekilde gecebiliyor ama söz konusu camasirda,pecetede bir damla kan veya leke görmek olunca emin olun hepsinden beter birsey oluyor. İnsanin icine korkular giriyor ne yazik ki
Allahim uzak etsin bir daha ben de dahil kimselere olmasin cok zor yasayan biliyor.
Amin canim benim aminn Allahım bizi de bebislerimizi de korusun iiinsallah saglikla vakti dolunca kucagimiza alalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?