Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Aslında ben de Ocak annesi gibi sayılıyorum, grubun en geriden gelen annesiyim arkadaşlarım ilerledi bayağı, çok seviyorum buranın enerjisini Ne güzel sen de sevmişsin

Hoşgeldin tatlımm

Hoşgeldin canımmm bu işler hiç belli olmaz erkenden ben geliyorumm anne diyebilirler hepsi gününde sağlıkla gelsin tabi işin şakası
Hoşbulduuuum canım amin inşallah yeterki sağlıkla kucağımıza alalım şimden kendimi 4 aydır hamile gibi hissediyorum günler geçmek bilmiyor

Ah sorma kuzum.. bu kanama lekelenme konusunda çok çektim malesef inşallah bundan sonrasi güzel olur. Olmaz bir daha leke meke birseyler.
Çünkü hep diyorum yine diycem diğer tüm belirtiler bir sekilde gecebiliyor ama söz konusu camasirda,pecetede bir damla kan veya leke görmek olunca emin olun hepsinden beter birsey oluyor. İnsanin icine korkular giriyor ne yazik ki
Allahim uzak etsin bir daha ben de dahil kimselere olmasin cok zor yasayan biliyor.
Amin canim benim aminn Allahım bizi de bebislerimizi de korusun iiinsallah saglikla vakti dolunca kucagimiza alalim..

Hoşgeldin canım boşver sen bizimle kal biz yavaşdan doğurarak sana ilham veririz sende aralık annişi olursun

Çok haklısın çok üzülüyorum sana gerçekten, Allah’ım bir daha göstermesin ve sen hiç korkma Canını hiç sıkma bak o kanamalara rağmen bebeğin seninle çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…