Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Evet başladım en sonki kontrolden beri içiyorum bi dün içmedim denemek için bakalım geççek mi diye biraz içmeyince rahatladım ama mecbur bugün içerim
Ay çok erken başlattılar bize ya gebelik başlı başına zaten kabız yapıyor bir de demir ilacı içiyoruz. Bari bir 16 haftalık falan olsaydı vücut gebeliğe alışınca ilaç çok yan etki yapmıyor aslında. Neyse vardır bildikleri içmek gerekiyorsa içeriz

Canım derin bir oh çektim bebeğin iyi olduğu için. Ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. İnşallah olmasın bir daha sağlıkla kavuş bebeğine

Kıza benzettim yada kız olabilir falan dememis doktor direkt kız demiş. Değişmez bence. Listeye ekleyelim mi

Benzettim dememiş canım, değişmez inşallah bir kızçe daha ekleniyor aramıza desenize

Arkadaşlar 11+5 im dün birden vajinama sızı girdi otururken filan batma oldu ben de uzandım sonra ayağa kalkınca biraz kırmızıyla kahverengi arasi lekelenme oldu tabi doktora gittim her şey yolunda kalp atışı filan dinledik yine de doktor serum iğne filan yapti bunu yaşayan var mi simdi de biraz sol kasığım ağrıyor

Basima gelmişti canım ama ben çok kusmuyorum zaten bulantima rağmen. 3-4 kez kusmam oldu birinde çok zorlandım beynimde basınç olana kadar. O zaman idrarımı da kaçırmıştım
İnsanın başına gelmeden bilemiyor işte korkuyor. Yaşayanlar olunca rahatladım burası iyiki var dün gece kafayı yerdim yoksa şimdi Fetal DNA için bekliyorum kan almaya gelecekler . Dualarınızı bekliyorum canlar difembahyaa suuuduru68 babylovee

Hep duymak istediğiniz şeyleri duyalım inşallah canım, dualarımız seninle

Kızlar ben bugün hastahaneye gittim ikinci kızım oluyorrrrrrrr :)
Hayırlı uğurlu olsun Sağlıkla gelsin inşallah
Sen bir de özele gidiyorsun aslinda kız mı acaba o yüzden mi demedi doktor yoksa sormadin diye mi
Vallahi hiç bilmiyorum canım ama bacak arasında falan da bakmadı Yani hep yan pozisyonunda yani çocuk
Benim de bugun randevum var
2 li tarama testi icin gidicem
aç tok fark ediyormuydu inşallah etmiyordur suan yiyorum cunku
Fark etmiyor canım sağlıklı neticeler al inşallah çıkışta yaz bize de
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın İnşallah. insanı korkutuyor böyle şeyler ama tedbiri de alınmış bundan sonra rahatlamışsındır inşallah
Canım normal ultrasonda mı belli oldu cinsiyeti yoksa Fetal mı yaptırmıştın
Burada güzel tahminlerde bulunan teyzeler var acaba bizede bi tahminde bulunabilirlermi
Bana kız gibi geldi sağlıklı doğumlar dilerim
Vallahi bana da dünkü muayenede D vitamini ve kan ilacı başlattı ben de şaşırdım ilk gebeliğimde bu kadar erken başlamamıştım prosedürler değişti demek ki. Ama şöyle de bir şey var ilk doğumumdan sonra çok kansızlık çektim hatta hastaneden çıkarken baygınlık falan geçiriyordum o kadar düşüktü demirim demek ki erken başlamalarının da bir sebebi var
Yaaaaaa çok sevindim doktorlar yaş tahtaya basmazlar bence kızdır o.
Çok geçmiş olsun Progestan Hap verdiler mi ya da kullanıyor muydun
Canım güzel neticeler al inşallah dualarımız seninle

Merhaba acaba banada tahminde bulunur musunuz:)abdominal(karından)çekildi:)

Eklentiler

• 20250612_000601.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 20250610_092021.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…