- 10 Şubat 2025
- 208
- 371
- 18
- 26
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.281
İyi canım bende 12+3 te yaptırdım ikili tarama ense kalınğılı 0.9 çıkmıştıikili taramaya girdim ense kalınlıgı 0.9 cikti iyimi sizce tam 12 hafta bugun
Evet evet bizimkiler çom hareketleydi nasılda elini kolunu oynatıyor duOyy minişko yaaabenimki çok hareketli böyle net çıkmıyor hiç durmadığı için
Amin kuzum inşallahYa çok minnış ama maşallah bebişimizeSağlıkla gelsin inşallah tatlım
Bebeğimin cinsiyeti belli olduu :) Kız olacakmış benim minik kelebeğim. Doktor 10 cm, 75 gram dedi ama bana kilosu biraz fazla geldi 13+0'a göre. Tombiş kızım benim :)
cevap verdigin icin cok sagol canımİyi canım bende 12+3 te yaptırdım ikili tarama ense kalınğılı 0.9 çıkmıştı
Boylu da masallah Allah nazardan saklasınBebeğimin cinsiyeti belli olduu :) Kız olacakmış benim minik kelebeğim. Doktor 10 cm, 75 gram dedi ama bana kilosu biraz fazla geldi 13+0'a göre. Tombiş kızım benim :)
Ne demekcevap verdigin icin cok sagol canım
acaba cokmu düşük cikti diye tedirgin oldum
Ultrasonda iyi görünüyor değil mi bebeğin. Bence bu daha önemli. Bir an evvel gelsin sonucun şöyle derin bir oh çekip tadını çıkar hamileliğinUltrasona girmiştim zaten canım kan verdim sadece
öğrenmeden önce sürekli sorduk erkek dedi ama kız çıktıCinsiyeti öğrenen anneler size bi sorum varcinsiyeti öğrenmeden önce chatgpt ye sormuşmuydunuz doğru bilmişmiydi beni aydınlatırmısınız rica etsem
Kız Allah iyiliğini versin ense inceliği diye bir sorun yok ki maşallah pek güzel çıkmışcevap verdigin icin cok sagol canım
acaba cokmu düşük cikti diye tedirgin oldum
Bana erkek demişti bildiCinsiyeti öğrenen anneler size bi sorum varcinsiyeti öğrenmeden önce chatgpt ye sormuşmuydunuz doğru bilmişmiydi beni aydınlatırmısınız rica etsem
Bugün arkadaşim anlattı pelvik röntgen resmini atmış. Akciğerde 1 cm nodül var demiş. Pelvik bölgede akciğerin işi ne gülmekten öldük. Yapay zekanın zekasına da güvenmeyin kızlaröğrenmeden önce sürekli sorduk erkek dedi ama kız çıktı
hahahahaha ayy ciddi misin yaBugün arkadaşim anlattı pelvik röntgen resmini atmış. Akciğerde 1 cm nodül var demiş. Pelvik bölgede akciğerin işi ne gülmekten öldük. Yapay zekanın zekasına da güvenmeyin kızlar
Ya saçmalıyor bazen. Yabancı kaynaklardan çeviri yapıyor bazen. Çeviri hatasından da oluyor öylehahahahaha ayy ciddi misin yabizde chatgbtnin her dediğine inanıyorduk ay hayal kırıklığı
Rüyamda hep erkek bebek görüyorum bakalım öyle mi olacak gerçektenO zaman belki de görünür haftaya cinsiyet ama değişme riski de var. O insanı korkutuyor
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin. Bakalim rüyalar gerçek olacak miRüyamda hep erkek bebek görüyorum bakalım öyle mi olacak gerçektenher gece farklı yaşındaki halini görüyorum bi de geçen gün 5-6 yaşlarındaydı bu gece bebekti emziriyordum
Bu haftalarda genelde net söylemiyorlar canım ancak tahmin düzeyinde kalıyor eğer çok belli bir şekilde gözükmüyorsa. Her halükarda 16.haftaya kadar sabredeceğiz galibaSunsun9 kuzum ben bugün 12+4 te perinatologa detaylı ultrasona gittim cihazı baya gelişmiş olmasına rağmen cinsiyet hakkında net konuşmadı
Daha önce konuşuldu mu kızlar çin takvimi ne diyordu sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?