Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
öğrenmeden önce sürekli sorduk erkek dedi ama kız çıktı
Bugün arkadaşim anlattı pelvik röntgen resmini atmış. Akciğerde 1 cm nodül var demiş. Pelvik bölgede akciğerin işi ne gülmekten öldük. Yapay zekanın zekasına da güvenmeyin kızlar

Bugün arkadaşim anlattı pelvik röntgen resmini atmış. Akciğerde 1 cm nodül var demiş. Pelvik bölgede akciğerin işi ne gülmekten öldük. Yapay zekanın zekasına da güvenmeyin kızlar
hahahahaha ayy ciddi misin ya bizde chatgbtnin her dediğine inanıyorduk ay hayal kırıklığı

Rüyamda hep erkek bebek görüyorum bakalım öyle mi olacak gerçekten her gece farklı yaşındaki halini görüyorum bi de geçen gün 5-6 yaşlarındaydı bu gece bebekti emziriyordum
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin. Bakalim rüyalar gerçek olacak mi

Sunsun9 kuzum ben bugün 12+4 te perinatologa detaylı ultrasona gittim cihazı baya gelişmiş olmasına rağmen cinsiyet hakkında net konuşmadı
Bu haftalarda genelde net söylemiyorlar canım ancak tahmin düzeyinde kalıyor eğer çok belli bir şekilde gözükmüyorsa. Her halükarda 16.haftaya kadar sabredeceğiz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…