- 4 Ekim 2024
- 3.230
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.301
Halbuki herkes kız hissediyor ben de öyle hissediyordum aslında ama rüyalarım hep tam tersi. Gittikçe meraklanıyorım rüyalarım yüzündenHayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin. Bakalim rüyalar gerçek olacak mi
Sana çinliler bile kız diyorBen bakmıştım kız diyordu
Amin canım inşallahBende sonuç bekliyorum canım 2 gün oldu vereli. Rabbim inşallah hayırlı haberler almamızı nasip etsin
Ay hadi bakalım gerçekten hepinizi ben de çok merak ediyorumHalbuki herkes kız hissediyor ben de öyle hissediyordum aslında ama rüyalarım hep tam tersi. Gittikçe meraklanıyorım rüyalarım yüzünden
Ahahah bu çok komikmiş hiç güleceğim yoktu vallaAy hadi bakalım gerçekten hepinizi ben de çok merak ediyorumHamilelik rüyaları çok iyi yalnız ben neler görüyorum geçen ingilizce sınavına giriyorum sonucuna göre bebeğimin cinsiyetini söyleyeceklermis bana. Listening kısmı için CDye ihtiyacım var sürekli onu arıyorum kitapçılarda. Bulamıyorum sinir oluyorum öğrenemiycem cinsiyeti diye bir panik bir koşturmaca Ben beyni iyice yaktım
benimki doğru cıkıyor çin takvimine göreDaha önce konuşuldu mu kızlar çin takvimi ne diyordu sizlere
oglumda 1.7 cikmis bu sonucu gorunce Allah Allah cok mu ince diye düşündmKız Allah iyiliğini versin ense inceliği diye bir sorun yok ki maşallah pek güzel çıkmış
Evet ya gerçekten kafamız hep bebek olduAhahah bu çok komikmiş hiç güleceğim yoktu vallaher gece bebekli çocuklu rüya görüyorum ben de hepimiz böyleyiz galiba ilerledikçe doğum rüyalarına da geçeriz
Belki farklı haftada bakılmıştır bilemedim ki ikisinin de iyi çıkmış sonuçtaoglumda 1.7 cikmis bu sonucu gorunce Allah Allah cok mu ince diye düşündmeşime bebegmz ensesi cok ince heralde dedim
Bunlara rağmen bir kız mı geliyoryani şimdi banada çin erkek diyor bulantı iki hafta tek oldu hafif ti bebek sag tarafta yumurtlama günü oldu ama tam o gün mü bilmiyorum test çift çizgi ydi ekşi tuzlu aşeriyorum skull teori erkek yüzük testi erkek ta tersi olur mu acaba
Kaç haftalık ki bu çokkkk küçükkkkKızlar lütfen banada tahminde bulunurmusunuz size zahmet
Vallahi ben inanmıyorum galiba paranoyak oldum yada anne güdüsü resime bilr bakınca erkek diyorum hala ama doktor kesin konuşmadı onuda söylim bir dahaki sefere netleşirBunlara rağmen bir kız mı geliyoray benim de kız o zaman
Ayy sağlıkla gelsin deVallahi ben inanmıyorum galiba paranoyak oldum yada anne güdüsü resime bilr bakınca erkek diyorum hala ama doktor kesin konuşmadı onuda söylim bir dahaki sefere netleşir
Canim 6 haftalık.Ramzi teorisi 6-8 arası deniliyor ya oyuzden sordum.Bugun iki cinsiyet tahmincisine fotoları attim birisi kiz dedi biride sizin gibi daha erken haftaya bakalım dediKaç haftalık ki bu çokkkk küçükkkk
kız nasıl tahmin yapalım çok küçük bişey görünmüyor canımKızlar lütfen banada tahminde bulunurmusunuz size zahmet
Kısmet benim emin olamama sebebim aynı doktorum oğlumdada 12 hafta kız demişti sonra 16 haftada kesin erkek dediAyy sağlıkla gelsin deSendeki belirtiler bende de vardı tüm oklar erkek ama kız çıkacak gibi geliyor
kız banada doktorum 12.haftamda 90% kız dedi bidaki kontrolümde erkek diyebilirmi yaneKısmet benim emin olamama sebebim aynı doktorum oğlumdada 12 hafta kız demişti sonra 16 haftada kesin erkek dedi
Bende geçen video çekmiştim gittiğimde orda baya net pozisyonları vardı full videoyu attım kız dedi geçende içinden bi ss aldım başka pozisyon attım erkek dedi kafası karışık galibaöğrenmeden önce sürekli sorduk erkek dedi ama kız çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?