- 1 Aralık 2022
- 2.438
- 3.772
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.321
Sana çinliler bile kız diyorburada da bir kişi bile erkek demedi sana. Erkek olursa hepimiz topluca bir bozulcaz bence
Ay hadi bakalım gerçekten hepinizi ben de çok merak ediyorumHamilelik rüyaları çok iyi yalnız ben neler görüyorum geçen ingilizce sınavına giriyorum sonucuna göre bebeğimin cinsiyetini söyleyeceklermis bana. Listening kısmı için CDye ihtiyacım var sürekli onu arıyorum kitapçılarda. Bulamıyorum sinir oluyorum öğrenemiycem cinsiyeti diye bir panik bir koşturmaca Ben beyni iyice yaktım
Canim ramze teorisi 6-8 arası oluyor ya oyuzden sormak istedimkız nasıl tahmin yapalım çok küçük bişey görünmüyor canım
kız doktor sana daha bi tahminde bulunmadımı? baktım listede cinsiyet yazmıyor sende bide tahmini doğum benimkinden önce 4 aralık yazıyor merak ettimBende geçen video çekmiştim gittiğimde orda baya net pozisyonları vardı full videoyu attım kız dedi geçende içinden bi ss aldım başka pozisyon attım erkek dedi kafası karışık galibademekki kafadan sallıyor
Arkadaşımın da öyle oldu ama ona 14 de erkek 16 da kız dediler ahahaaKısmet benim emin olamama sebebim aynı doktorum oğlumdada 12 hafta kız demişti sonra 16 haftada kesin erkek dedi
Canım benim ikiz. İkisini de ilk haftalarda itibaren doğru bildiCinsiyeti öğrenen anneler size bi sorum varcinsiyeti öğrenmeden önce chatgpt ye sormuşmuydunuz doğru bilmişmiydi beni aydınlatırmısınız rica etsem
Hepsi hurafe çünkü eğlendik güldük dağılabiliriz kız geliyoryani şimdi banada çin erkek diyor bulantı iki hafta tek oldu hafif ti bebek sag tarafta yumurtlama günü oldu ama tam o gün mü bilmiyorum test çift çizgi ydi ekşi tuzlu aşeriyorum skull teori erkek yüzük testi erkek ta tersi olur mu acaba
Valla ben doktora dedim ben tahmin istemiyorum ama isteseydim tahminde bulunurmuydunuz diye yok bulunmazdım şuanda çok erken zaten dedi bide benim normalde 22 şubat sat ama geç döllenme olduğu için 28 ine çektiler 4 aralıktı yavaş yavaş geriye gidiyo şimdide 9 aralık oldukız doktor sana daha bi tahminde bulunmadımı? baktım listede cinsiyet yazmıyor sende bide tahmini doğum benimkinden önce 4 aralık yazıyor merak ettim
Ay iki hafta önce atmışsın o mesajı çok güldüm yaHepsi hurafe çünkü eğlendik güldük dağılabiliriz kız geliyor
bende erkek hissettim şuanValla ben doktora dedim ben tahmin istemiyorum ama isteseydim tahminde bulunurmuydunuz diye yok bulunmazdım şuanda çok erken zaten dedi bide benim normalde 22 şubat sat ama geç döllenme olduğu için 28 ine çektiler 4 aralıktı yavaş yavaş geriye gidiyo şimdide 9 aralık olduşunun bi tipe bakarmısın bacağa bak nedense erkek gibi geliyor kız çıkartsa şoklara girerim yani
Yok yok topluca delirdik yalnız degilsinAyy mesajımı yazdıktan sonra gördüm bunu, tek tuhaf rüya gören ben değilim demek ki
Şu an nub da bacak da göremedim ama önceki attığın resimde erkek olduğuna emindimValla ben doktora dedim ben tahmin istemiyorum ama isteseydim tahminde bulunurmuydunuz diye yok bulunmazdım şuanda çok erken zaten dedi bide benim normalde 22 şubat sat ama geç döllenme olduğu için 28 ine çektiler 4 aralıktı yavaş yavaş geriye gidiyo şimdide 9 aralık olduşunun bi tipe bakarmısın bacağa bak nedense erkek gibi geliyor kız çıkartsa şoklara girerim yani
Benim de rüyalar çok fena yaaaHalbuki herkes kız hissediyor ben de öyle hissediyordum aslında ama rüyalarım hep tam tersi. Gittikçe meraklanıyorım rüyalarım yüzünden
Bide aynı gün doğuruyomuşuz ama kızlar genel olarak erken gelebiliyorbende erkek hissettim şuanbirdeee benim doktorum banada 9.aralık dedii ayy şansa bak
Üff ben niye rüyamda sürekli canavarlar yaratıklar görüyorumBenim de rüyalar çok fena yaaasürekli kız hissediyorum diyorum bir gün rüyamda o kadar güzel bir erkek bebek gördüm kii hayran oldumm sonra dedim ki acaba oğlan da “anneee bana kız diyip durmaaa sürekliiii” diye sinyal mi verdi diye düşündüm sjsjsjs daha önce de 6 aylık bir kız bebek görmüştüm emziriyordum. Hangisi çıkacak bilmiyorum hayırlısı
hadi diyelim bir hafta erken gelse aralığın ilk günlerine denk geliyor ama daha da erken gelmesinBide aynı gün doğuruyomuşuz ama kızlar genel olarak erken gelebiliyor
Çok heyecanlıBenim de rüyalar çok fena yaaasürekli kız hissediyorum diyorum bir gün rüyamda o kadar güzel bir erkek bebek gördüm kii hayran oldumm sonra dedim ki acaba oğlan da “anneee bana kız diyip durmaaa sürekliiii” diye sinyal mi verdi diye düşündüm sjsjsjs daha önce de 6 aylık bir kız bebek görmüştüm emziriyordum. Hangisi çıkacak bilmiyorum hayırlısı
Şu an nub da bacak da göremedim ama önceki attığın resimde erkek olduğuna emindimsen video çekerek iyi yapmışsın ben de bu kadar net gördüm bebeğimi sonra bir resim verdi doktor bu ne dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?