Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sana çinliler bile kız diyor burada da bir kişi bile erkek demedi sana. Erkek olursa hepimiz topluca bir bozulcaz bence

Gerçekten sanırım öyle olacak, rüyamda görmüştüm doktor kağıda kız yazıyordu ama ben ultrasonda bibi görüyordum doktor hayır yanlış gördün diyordu bana öyle uyandım

Ayy mesajımı yazdıktan sonra gördüm bunu, tek tuhaf rüya gören ben değilim demek ki

kız doktor sana daha bi tahminde bulunmadımı? baktım listede cinsiyet yazmıyor sende bide tahmini doğum benimkinden önce 4 aralık yazıyor merak ettim

Hepsi hurafe çünkü eğlendik güldük dağılabiliriz kız geliyor

kız doktor sana daha bi tahminde bulunmadımı? baktım listede cinsiyet yazmıyor sende bide tahmini doğum benimkinden önce 4 aralık yazıyor merak ettim
Valla ben doktora dedim ben tahmin istemiyorum ama isteseydim tahminde bulunurmuydunuz diye yok bulunmazdım şuanda çok erken zaten dedi bide benim normalde 22 şubat sat ama geç döllenme olduğu için 28 ine çektiler 4 aralıktı yavaş yavaş geriye gidiyo şimdide 9 aralık oldu şunun bi tipe bakarmısın bacağa bak nedense erkek gibi geliyor kız çıkartsa şoklara girerim yani

Eklentiler

• IMG_4755.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 27
bende erkek hissettim şuan birdeee benim doktorum banada 9.aralık dedii ayy şansa bak

Şu an nub da bacak da göremedim ama önceki attığın resimde erkek olduğuna emindim sen video çekerek iyi yapmışsın ben de bu kadar net gördüm bebeğimi sonra bir resim verdi doktor bu ne dedim

Halbuki herkes kız hissediyor ben de öyle hissediyordum aslında ama rüyalarım hep tam tersi. Gittikçe meraklanıyorım rüyalarım yüzünden
Benim de rüyalar çok fena yaaa sürekli kız hissediyorum diyorum bir gün rüyamda o kadar güzel bir erkek bebek gördüm kii hayran oldumm sonra dedim ki acaba oğlan da “anneee bana kız diyip durmaaa sürekliiii” diye sinyal mi verdi diye düşündüm sjsjsjs daha önce de 6 aylık bir kız bebek görmüştüm emziriyordum. Hangisi çıkacak bilmiyorum hayırlısı

Üff ben niye rüyamda sürekli canavarlar yaratıklar görüyorum dün gece de tehlikeli bir tarikattan kaçmaya çalışıyordum savaşıyordum falan annelik güdüsü 0

Kızlar kimseyi Allah kolaynkolay devlet doktorlarına düşürmesin geçen hafta ikili tarama yaptırdım daha önce bahsetmiştim önce kadın doğuma geleceksin demişti randevu bulamamıştım girdim sordum bugün 12. Hafta ultrasonun var önce buraya gelin demiştininz ama randevu bulmadım dedim sonucu onc rndevu alıp gel dedi sekreteri bugün de gittiğimde eee hani nerde km sonucu bu bir şey ifade etmez gibi tavırlar ben de sekreterinize söyledim randevu al gel dedi bana ben de buhğne buldum dedim sonuçta nurum kemiği pozitif ense jqlınlığı0.7 çıktı sırf yaşım 37 d ei ya fetal ya da amniyosentez diye dayattı ben de istemiyorum dedim ben yapmanı söylüyorum gibi sert bir ifade takındı sırf uzatmamak adına sevk yazmasını kabul ettim sinirlerim çok bozuldu

Çok heyecanlı ben de bazen çok net görüyorum ama uyanınca yüzünü hatırlayamıyorum bir türlü ama gerçek mi merak ediyorum

Şu an nub da bacak da göremedim ama önceki attığın resimde erkek olduğuna emindim sen video çekerek iyi yapmışsın ben de bu kadar net gördüm bebeğimi sonra bir resim verdi doktor bu ne dedim
senin doktorun ultrason ya ondan olabilir verdiği resimde ense kalınlığını bulmaya çalıştığı resim senin erkek dediğin öyle olunca iyi ki video çekmişim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…