Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Çok haklısın çok üzülüyorum sana gerçekten, Allah’ım bir daha göstermesin ve sen hiç korkma Canını hiç sıkma bak o kanamalara rağmen bebeğin seninle çok şükür
Canımsın cok sagol amin amin aminn bebegim saglikla gelecek sonsuz inanıyorum
Seninde bulantilar tamamen gecer inşallah rahatca beslenirsin

Rüyalarımız hep böyle karışık galiba benim rüyalarım da macera dolu. Valla uyandigimda hepsini not alsam güzel senaryo cikaririm dogurana kadar

hadi diyelim bir hafta erken gelse aralığın ilk günlerine denk geliyor ama daha da erken gelmesin
Benimkide erken gelmesin bende akrep olmasını istemiyorumakrepler kızmayın lütfen ben kovayım annem babam akrep ve hiç anlaşamıyoruz o yüzden inşallah kasım sonu aralık başı doğar diye dua ediyorum yay olsun çamurdan olsun

Üff ben niye rüyamda sürekli canavarlar yaratıklar görüyorum dün gece de tehlikeli bir tarikattan kaçmaya çalışıyordum savaşıyordum falan annelik güdüsü 0
Çoğunlukla benimde rüyalar öyle yalnız değilsin ama işte 2 kere bebekli bişeyley gördüm şansa
Çok heyecanlı ben de bazen çok net görüyorum ama uyanınca yüzünü hatırlayamıyorum bir türlü ama gerçek mi merak ediyorum
Evet ya yüzünü gördüğüm benimde ilk oldu ve çok başka bir histi

Kasım sonu dedi az önce bebiş 15+5 çıktı
canim benim oglum hep 2 hafta onden gitti ama asla satı ileri almadi d.tarihimide degistirmedi yani simdi yine onde gitse degistirmez heralde hangisi iyi bilemedim
hayirlisi olsun tabi saglikla gelsin insallah

Kızlar merhabalar bende Aralık annesi olacağım nasip kısmetse 11+3 haftaligim su an , 1. Fotoğraf da 10 haftalık 2. Fotoğraf ise bu güne ait tahminde bulunabilecek olan var mıdır acaba ?

Eklentiler

• IMG-20250604-WA0050.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20250612_142033.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 31
canim benim oglum hep 2 hafta onden gitti ama asla satı ileri almadi d.tarihimide degistirmedi yani simdi yine onde gitse degistirmez heralde hangisi iyi bilemedim
hayirlisi olsun tabi saglikla gelsin insallah
Sağol canım ben de öyle okumuştum önden gitse bile bı anlam ifade etmez diye doktor ilk defa Kasım sonu dedi organları net gösterdi hatta bacak arası bile çok netti hayırlısı artık ne diyim hepimizinki sağlıkla gelsin

Kızlar kan verdim 2 kişi geldiler birisi kimliğimi istedi form doldurdu diğeri de kan aldı. Neyse sonradan kafama takıldı ya karışıklık olursa diye ismimi yazdılar mı yazmadılar mı yada başkasının kanı ile karışırsa diye kafama takıldı bu hamilelik beni takıntılı birisi de yaptı karışıklık olmaz demi kızlar dikkat ediyorlardır demi beni rahatlatın lütfen walla kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…