- 16 Eylül 2024
- 5.618
- 5.007
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.341
Canımsın cok sagol amin amin aminnÇok haklısın çok üzülüyorum sana gerçekten, Allah’ım bir daha göstermesin ve sen hiç korkmaCanını hiç sıkma bak o kanamalara rağmen bebeğin seninle çok şükür
Bu nasıl doktor muş deha olmalı bacım bukız banada doktorum 12.haftamda 90% kız dedi bidaki kontrolümde erkek diyebilirmi yane
Kız bize dava açsa yeri baya sağlam yanlış yönlendirmiş oluruzSana çinliler bile kız diyorburada da bir kişi bile erkek demedi sana. Erkek olursa hepimiz topluca bir bozulcaz bence
OhaArkadaşımın da öyle oldu ama ona 14 de erkek 16 da kız dediler ahahaa
Bak gol attı bu bacımızHepsi hurafe çünkü eğlendik güldük dağılabiliriz kız geliyor
Rüyalarımız hep böyle karışık galibaAy hadi bakalım gerçekten hepinizi ben de çok merak ediyorumHamilelik rüyaları çok iyi yalnız ben neler görüyorum geçen ingilizce sınavına giriyorum sonucuna göre bebeğimin cinsiyetini söyleyeceklermis bana. Listening kısmı için CDye ihtiyacım var sürekli onu arıyorum kitapçılarda. Bulamıyorum sinir oluyorum öğrenemiycem cinsiyeti diye bir panik bir koşturmaca Ben beyni iyice yaktım
Benimkide erken gelmesin bende akrep olmasını istemiyorumhadi diyelim bir hafta erken gelse aralığın ilk günlerine denk geliyor ama daha da erken gelmesin
Çoğunlukla benimde rüyalar öyle yalnız değilsinÜff ben niye rüyamda sürekli canavarlar yaratıklar görüyorumdün gece de tehlikeli bir tarikattan kaçmaya çalışıyordum savaşıyordum falan annelik güdüsü 0
Evet ya yüzünü gördüğüm benimde ilk oldu ve çok başka bir histiÇok heyecanlıben de bazen çok net görüyorum ama uyanınca yüzünü hatırlayamıyorum bir türlü ama gerçek mi merak ediyorum
Aa nasil degisti o kadar. Ne zamana dogacakmis peki minikBen Kasım annesi olacakmisim
Kasım sonu dedi az önce bebiş 15+5 çıktıAa nasil degisti o kadar. Ne zamana dogacakmis peki minik
aa nedenBen Kasım annesi olacakmisim
canim benim oglum hep 2 hafta onden gitti ama asla satı ileri almadi d.tarihimide degistirmedi yani simdi yine onde gitse degistirmez heralde hangisi iyi bilemedimKasım sonu dedi az önce bebiş 15+5 çıktı
Sağol canım ben de öyle okumuştum önden gitse bile bı anlam ifade etmez diye doktor ilk defa Kasım sonu dedi organları net gösterdi hatta bacak arası bile çok netti hayırlısı artık ne diyim hepimizinki sağlıkla gelsincanim benim oglum hep 2 hafta onden gitti ama asla satı ileri almadi d.tarihimide degistirmedi yani simdi yine onde gitse degistirmez heralde hangisi iyi bilemedim
hayirlisi olsun tabi saglikla gelsin insallah
Normalde kac haftalik olmasi gerekiyordu canim. Bazen bebislerim surusundan haftaları degisiyor sankiKasım sonu dedi az önce bebiş 15+5 çıktı
Sen hastanede mi kan verdin evde mi ?Bende sonuç bekliyorum canım 2 gün oldu vereli. Rabbim inşallah hayırlı haberler almamızı nasip etsin
Sata göre 14+3tu bugün. Neyse ya ultrason cihazına göre de değişiklik gösteriyor crl zatenNormalde kac haftalik olmasi gerekiyordu canim. Bazen bebislerim surusundan haftaları degisiyor sanki
Ben Kasım annesi olacakmisim
Amin canım teşekkürler hepimizinki inşaallahFolik asit bebeleri önden gidiyorlarHayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?