- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.361
Canım direk ultrasonHayırlı uğurlu olsun Sağlıkla gelsin inşallah
Vallahi hiç bilmiyorum canım ama bacak arasında falan da bakmadı Yani hep yan pozisyonunda yani çocuk
Fark etmiyor canım sağlıklı neticeler al inşallah çıkışta yaz bize de
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın İnşallah. insanı korkutuyor böyle şeyler ama tedbiri de alınmış bundan sonra rahatlamışsındır inşallah
Canım normal ultrasonda mı belli oldu cinsiyeti yoksa Fetal mı yaptırmıştın
Bana kız gibi geldi sağlıklı doğumlar dilerim
Vallahi bana da dünkü muayenede D vitamini ve kan ilacı başlattı ben de şaşırdım ilk gebeliğimde bu kadar erken başlamamıştım prosedürler değişti demek ki. Ama şöyle de bir şey var ilk doğumumdan sonra çok kansızlık çektim hatta hastaneden çıkarken baygınlık falan geçiriyordum o kadar düşüktü demirim demek ki erken başlamalarının da bir sebebi var
Yaaaaaa çok sevindim doktorlar yaş tahtaya basmazlar bence kızdır o.
Çok geçmiş olsun Progestan Hap verdiler mi ya da kullanıyor muydun
Canım güzel neticeler al inşallah dualarımız seninle
Nasil ölçtü canim rahim agzi uzunlugunu ? Karindan mi vajinal miRahim ağzı uzunluğuna baktı 53 mm çıktı enfeksiyon için de fitil ve krem yazdı
Karından ölçtü kuzumNasil ölçtü canim rahim agzi uzunlugunu ? Karindan mi vajinal mi
Bende unutmazsam gittigimde söylemeyi düşünüyorum olcsun diye. Kendisi mi olcmustu sen mi istedin bakmasini canimKarından ölçtü kuzum
Haydi söyle söyleeee erkek mi yoksaaaaKızlar hiç beklemediğiniz bir haberle geldim arkadaş gazıyla doktora gittim az önceartık bebeğimin cinsiyetini biliyorum
Ben istedim kuzum söyle muhakkakBende unutmazsam gittigimde söylemeyi düşünüyorum olcsun diye. Kendisi mi olcmustu sen mi istedin bakmasini canim
Kız dmi kızKızlar hiç beklemediğiniz bir haberle geldim arkadaş gazıyla doktora gittim az önceartık bebeğimin cinsiyetini biliyorum
Tamam canim çok teşekkür ederim. Unutmustum bu konuyu gercekten önemli bir konu.Ben istedim kuzum söyle muhakkak
Aynen bence de önemli eşime de tembihledim unutursam hatrlat diye hatta tlfa not al istersenTamam canim çok teşekkür ederim. Unutmustum bu konuyu gercekten önemli bir konu.
Ay söyle hadiiiiiiiiiiKızlar hiç beklemediğiniz bir haberle geldim arkadaş gazıyla doktora gittim az önceartık bebeğimin cinsiyetini biliyorum
yoksaaa erkek miiiiKızlar hiç beklemediğiniz bir haberle geldim arkadaş gazıyla doktora gittim az önceartık bebeğimin cinsiyetini biliyorum
makinesini görseydin cok kaliteliydi oyüzden erken tehşis koyduBu nasıl doktor muş deha olmalı bacım buinşallah yanılmaz lar yakasını tutacak artık
söyle hemennnn ayyy cok merak ettimKızlar hiç beklemediğiniz bir haberle geldim arkadaş gazıyla doktora gittim az önceartık bebeğimin cinsiyetini biliyorum
Ayyy kesin miii gördü müüü o zaman erkek miiiiiKızlar hiç beklemediğiniz bir haberle geldim arkadaş gazıyla doktora gittim az önceartık bebeğimin cinsiyetini biliyorum
Evet gördük çok iyidi ultrasonmakinesini görseydin cok kaliteliydi oyüzden erken tehşis koydu
söyle hemennnn ayyy cok merak ettim
Ay ay ay ne çabuk söyle çabukKızlar hiç beklemediğiniz bir haberle geldim arkadaş gazıyla doktora gittim az önceartık bebeğimin cinsiyetini biliyorum
kaçırmışım dur baksın teyzesiBana kimse yorum yapmadı
Canım bunu buradaki kimse bilemez sankiBana kimse yorum yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?