- 18 Temmuz 2022
- 6.337
- 10.652
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.421
Ben de kovayımmmBenimkide erken gelmesin bende akrep olmasını istemiyorumakrepler kızmayın lütfen ben kovayım annem babam akrep ve hiç anlaşamıyoruz o yüzden inşallah kasım sonu aralık başı doğar diye dua ediyorum yay olsun çamurdan olsun
Bugün benim bebeğim de büyük çıktı ama geri almayalım adet gününü dedi. Bazen büyük bazen gününde çıkıyor zatencanim benim oglum hep 2 hafta onden gitti ama asla satı ileri almadi d.tarihimide degistirmedi yani simdi yine onde gitse degistirmez heralde hangisi iyi bilemedim
hayirlisi olsun tabi saglikla gelsin insallah
Maalesef anlayamadım bebeğin karşıdan duruşu çekilmiş şöyle yandan görseydik biKızlar merhabalar bende Aralık annesi olacağım nasip kısmetse 11+3 haftaligim su an , 1. Fotoğraf da 10 haftalık 2. Fotoğraf ise bu güne ait tahminde bulunabilecek olan var mıdır acaba ?
Benim de tahmini doğum tarihş 8 Aralık ama ikiz olduğu için yüksek ihtimal Kasım annesi olacağım ama o zamana kadar süreçlerimiz aynı olacak. İkili taramalar aynı haftalarda oldu, detaylı ultrasonlar da öyle olacak. Aynı zamanlarda alışverişe başlayacağız. Sadece bebeklerimize kavuşmamız bizim biraz daha erken olacak o kadar. O yüzden bu grupta olmak bana da daha mantıklı geliyorAralıktan çıkmasın kimse aman diyim
Canım fetal DNA kromozom ile alakalı hastalıkları tarıyor. Perinatolog organların gelişimine bakıyor daha çok.Anladım canım perinatologa yönlendirmesinin bir sebebi var mı peki benim doktorum Fetal dna yeterli olur dedi o yüzden soruyorum canım
Ben hiç bilmiyorum canım ama çok büyük skandal olur firma için. Hiç sanmıyorum bir sorun olacağınıKızlar kan verdim 2 kişi geldiler birisi kimliğimi istedi form doldurdu diğeri de kan aldı. Neyse sonradan kafama takıldı ya karışıklık olursa diye ismimi yazdılar mı yazmadılar mı yada başkasının kanı ile karışırsa diye kafama takıldıbu hamilelik beni takıntılı birisi de yaptı karışıklık olmaz demi kızlar dikkat ediyorlardır demi beni rahatlatın lütfen walla kafayı yedim
Aa aşkolsun neler demişsin
Burdayiiiiiizbenim de yuksek ihtimal kasim sonu olacak sezeryandan oturu, ama yine de bu grup ilk goz agrimiz burada kalalım
Anladım canım bakıyım bir gittiğim zaman sormaya çalışayım belki beni de yönlendirirCanım fetal DNA kromozom ile alakalı hastalıkları tarıyor. Perinatolog organların gelişimine bakıyor daha çok.
Evet bebeğim 29kasim görünüyormus düzeltme yaptı yaklaşık 2aydir bir hafta önden gidiyordum zaten hala aynı sıpaYaa niye ki doktorun mu dedi
Canim tebrik ediyorummBeklettim kızlar kusura bakmayınÇok da büyük bir sürpriz yok. İki kız annesi olacağım Bi öleceğim günü bilmiyorum ya bebeğim ters duruyordu hoplayıp duruyordu bu kez çok hareketli gördüm Allah'tan doktor emin olarak bacak arası boş dedi. Fotoğrafını ters çevirip de atıcam size çünkü yüz üstü duruyordu hem nub hem skull tam bir kız bebek zaten güzeller güzelim benim çok mutluyum şükürler olsun ayak topuklarına kadar gördüm çok sağlıklıydı. Allah herkese nasip etsin
Benim de ablam var. Gerçekten kız kardeşlik dünyanın en mükemmel işbirliği olabilirAyy canım Allah gönlüne göre verdi benimde ablam var aramz 2.5 yaş iyikide ablam canım âblam derim hepsağlıkla gelsin cidden skull ne kadar belli kız ince narin buna göre benimki erkek kesin
Sağol canım Sebahattin beye gittim sevgide duymuşsundur. Çok iyi doktor diyorlardi ama ben pek ısınamadim nedense ya. Ama cihaz canavar gibi tabi o ayrıAnneler hisseder diye boşuna dememişlero kadar emindin ki sağlıkla gelsin prensesss
Benim de ablam var. Gerçekten kız kardeşlik dünyanın en mükemmel işbirliği olabilirYaş farkınız da azmış benim kuzularımın arası da 23 ay olacak gerçekten pek ince pek güzel poz vermiş kızım benim ama seninki de kız bence. Ultrasona bakma benim geçenki ultrasonu da gördünüz hiçbirseye benzemiyordu
Hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim kızlar hepimizin yavrusu sağlıkla gelsinTebrik ederim canım ah senin bu tahminlersağlıkla gelsin prenses
Canım kaç sene geçti üstünden benim ilki sezeryandı ikinciyi normal yaptım
Sağol kuzum ben de kendime yakıştırıyorum kız annesi olmayıoy masalllaahhhh , beklenen haber geldi cok sevindim canim saglikla buyusun vaktinde gelsin insallah sana iki kiz annesi olmak cok yakışacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?