Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben de kovayımmm

canim benim oglum hep 2 hafta onden gitti ama asla satı ileri almadi d.tarihimide degistirmedi yani simdi yine onde gitse degistirmez heralde hangisi iyi bilemedim
hayirlisi olsun tabi saglikla gelsin insallah
Bugün benim bebeğim de büyük çıktı ama geri almayalım adet gününü dedi. Bazen büyük bazen gününde çıkıyor zaten

Kızlar merhabalar bende Aralık annesi olacağım nasip kısmetse 11+3 haftaligim su an , 1. Fotoğraf da 10 haftalık 2. Fotoğraf ise bu güne ait tahminde bulunabilecek olan var mıdır acaba ?
Maalesef anlayamadım bebeğin karşıdan duruşu çekilmiş şöyle yandan görseydik bi

Aralıktan çıkmasın kimse aman diyim
Benim de tahmini doğum tarihş 8 Aralık ama ikiz olduğu için yüksek ihtimal Kasım annesi olacağım ama o zamana kadar süreçlerimiz aynı olacak. İkili taramalar aynı haftalarda oldu, detaylı ultrasonlar da öyle olacak. Aynı zamanlarda alışverişe başlayacağız. Sadece bebeklerimize kavuşmamız bizim biraz daha erken olacak o kadar. O yüzden bu grupta olmak bana da daha mantıklı geliyor

Ben hiç bilmiyorum canım ama çok büyük skandal olur firma için. Hiç sanmıyorum bir sorun olacağını

Canim tebrik ediyorumm sağlıkla gelsin kızın inşallah gönlünden geçen oldu ne güzel. Minnoş nasil da ters durmus yaa hareketli bir cimcime geliyor hazirlan

Ayy canım Allah gönlüne göre verdi benimde ablam var aramz 2.5 yaş iyikide ablam canım âblam derim hep sağlıkla gelsin cidden skull ne kadar belli kız ince narin buna göre benimki erkek kesin
Benim de ablam var. Gerçekten kız kardeşlik dünyanın en mükemmel işbirliği olabilir Yaş farkınız da azmış benim kuzularımın arası da 23 ay olacak gerçekten pek ince pek güzel poz vermiş kızım benim ama seninki de kız bence. Ultrasona bakma benim geçenki ultrasonu da gördünüz hiçbirseye benzemiyordu

Anneler hisseder diye boşuna dememişler o kadar emindin ki sağlıkla gelsin prensesss
Sağol canım Sebahattin beye gittim sevgide duymuşsundur. Çok iyi doktor diyorlardi ama ben pek ısınamadim nedense ya. Ama cihaz canavar gibi tabi o ayrı Şans hanima bayılıyorum onun enerjisi bambaşka. Ben onunla kaldığım yerden devam artık

Bana erkek gibi geliyor çok toparlak
Bir bak bakalım teyzesi

oy masalllaahhhh , beklenen haber geldi cok sevindim canim saglikla buyusun vaktinde gelsin insallah sana iki kiz annesi olmak cok yakışacak
Sağol kuzum ben de kendime yakıştırıyorum kız annesi olmayı Tüm oyuncak bütçem Barbiede artık çocukluk hayalim gerçek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…