- 14 Eylül 2024
- 445
- 388
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.441
Ya ikiz sanmışım ne alaka açlık bu kadar beynime vurmuş olamazAy ne güzel iki prenses geliyorsaglikla gelsinler inşallah
Sen bu tahmin işinde iyisin anlaşılan, ben bir sonraki ultrason kağidimi paylaşıp direk seni etiketlicemmmm
Bu gruptan çıkmamak şartıyla Kasım'da veya ocakta da doğurabilir herkes kabul edilmiştirbenim de yuksek ihtimal kasim sonu olacak sezeryandan oturu, ama yine de bu grup ilk goz agrimiz burada kalalım
İnşallah bende doğurabilirim ya çok isterim sağlıklı doğsunda erken geç sezeryan normal hiç farketmiyor40+1de suni sancıyla doğurdum ben hiç gelme niyeti yoktu
Beklettim kızlar kusura bakmayınÇok da büyük bir sürpriz yok. İki kız annesi olacağım Bi öleceğim günü bilmiyorum ya bebeğim ters duruyordu hoplayıp duruyordu bu kez çok hareketli gördüm Allah'tan doktor emin olarak bacak arası boş dedi. Fotoğrafını ters çevirip de atıcam size çünkü yüz üstü duruyordu hem nub hem skull tam bir kız bebek zaten güzeller güzelim benim çok mutluyum şükürler olsun ayak topuklarına kadar gördüm çok sağlıklıydı. Allah herkese nasip etsin
Grupta aralıkta doğurcak olan yok galibaBanada en son gittiğim dr kasım sonu alırım dedi büyük ihtimal bende Kasım annesi olacağım
Yok kuzum ya şans eseri tutturuyorum bazenAy ne güzel iki prenses geliyorsaglikla gelsinler inşallah
Sen bu tahmin işinde iyisin anlaşılan, ben bir sonraki ultrason kağidimi paylaşıp direk seni etiketlicemmmm
Grupta aralıkta doğurcak olan yok galiba
Yok tabi şakasına diyorum 3 5 tane varız işte AralıkKız ben varımŞaka bir yana onlar ne zaman isterse o zaman geliyorlar ben ilkinde Nisan annesi olmayı beklerken Şubat annesi olmuştum, sağlıkla ve zamanında gelsinler inşallah
YaaBen de kovayımmm
Tabi onunda etkisi vardır canım belki ama benim arasında 11 ay vardıCanım iki doğum arası neredeyse 2 yıl olacak, şu an oğlum yaşasaydı 16 aylık olacaktı, senin ne kadar geçti, sezeryan sonrası normal iyi yapmışsın valla ufak hafta diye mi
Oğlum yay burcu bazen acayip gergin ve stresli olur buda yay olacakYaakaçı senin benim 1 i sen yaylarla anlaşıyormusun ben çok severim yayları yay,oğlak kova üçünden biri inşallah olur dedim Nasip yay olcak gibi
Sebahattim izmir yolundakimiydi yoksa paşaalanındaki mi benim arkadaşım sebahattin beyde doğum yaptı bana git dedi memnun kalmış ama ben tipine ısınamadım nedenseSağol canım Sebahattin beye gittim sevgide duymuşsundur. Çok iyi doktor diyorlardi ama ben pek ısınamadim nedense ya. Ama cihaz canavar gibi tabi o ayrıŞans hanima bayılıyorum onun enerjisi bambaşka. Ben onunla kaldığım yerden devam artık
Aynen öyle canım kimse Kasım'da dogurcam diyip bizi bırakmasınBenim de tahmini doğum tarihş 8 Aralık ama ikiz olduğu için yüksek ihtimal Kasım annesi olacağım ama o zamana kadar süreçlerimiz aynı olacak. İkili taramalar aynı haftalarda oldu, detaylı ultrasonlar da öyle olacak. Aynı zamanlarda alışverişe başlayacağız. Sadece bebeklerimize kavuşmamız bizim biraz daha erken olacak o kadar. O yüzden bu grupta olmak bana da daha mantıklı geliyor
ikisininde denk gelişiOğlum yay burcu bazen acayip gergin ve stresli olur buda yay olacak
Boylu poslu olacak maşallahEvet bebeğim 29kasim görünüyormus düzeltme yaptı yaklaşık 2aydir bir hafta önden gidiyordum zaten hala aynı sıpa
Yok tabi şakasına diyorum 3 5 tane varız işte Aralıkdediğin gibi sağlıkla gelsinler de şekli şuklu zamanı önemli değil
Tabi onunda etkisi vardır canım belki ama benim arasında 11 ay vardı
Pekte denk değil planlıydı rabbim de nasip etti olduikisininde denk gelişien azından ikiside aynı burç olcak farklı burçlarla uyum zor oluyor belki iyi anlaşırlar
Sanirim ellerine ayaklarina yuz kemiklerine vs bakiyorlar bu donemde olusmasi gerektigi gibi olusmus mu diyeAnladım canım perinatologa yönlendirmesinin bir sebebi var mı peki benim doktorum Fetal dna yeterli olur dedi o yüzden soruyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?