Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay ne güzel iki prenses geliyor saglikla gelsinler inşallah
Sen bu tahmin işinde iyisin anlaşılan, ben bir sonraki ultrason kağidimi paylaşıp direk seni etiketlicemmmm
Ya ikiz sanmışım ne alaka açlık bu kadar beynime vurmuş olamazhenüz akşam yemeği yemedim düzeltemiyorumda asgddghs annabelica

Anneler hisseder gerçekten kız diyordun, kızın oluyor Sağlıkla gelsin inşallah canımmm

Ay ne güzel iki prenses geliyor saglikla gelsinler inşallah
Sen bu tahmin işinde iyisin anlaşılan, ben bir sonraki ultrason kağidimi paylaşıp direk seni etiketlicemmmm
Yok kuzum ya şans eseri tutturuyorum bazen Nuba falan bakıyorum da bazen nub da belirsiz oluyor anlayamıyorum. Zaten kendiminki tamamen hissiyattı. Kendi bebegimdeki tahminim sayılmaz

Kız ben varım Şaka bir yana onlar ne zaman isterse o zaman geliyorlar ben ilkinde Nisan annesi olmayı beklerken Şubat annesi olmuştum, sağlıkla ve zamanında gelsinler inşallah
Yok tabi şakasına diyorum 3 5 tane varız işte Aralık dediğin gibi sağlıkla gelsinler de şekli şuklu zamanı önemli değil

Sebahattim izmir yolundakimiydi yoksa paşaalanındaki mi benim arkadaşım sebahattin beyde doğum yaptı bana git dedi memnun kalmış ama ben tipine ısınamadım nedense bide kötü yorumlarda görmüştüm ondan mahmut serkan beye gidiyorum süper bi doktor adam a dan z ye herşeyi ben sormadan söyledi baya menimnun kaldım 24 ündede ona gidicem cinsiyeti öğrenmek için

Aynen öyle canım kimse Kasım'da dogurcam diyip bizi bırakmasın

ikisininde denk gelişi en azından ikiside aynı burç olcak farklı burçlarla uyum zor oluyor belki iyi anlaşırlar
Pekte denk değil planlıydı rabbim de nasip etti oldu oğlumda çok rahat etmiştim yine çocuk düşünürsem bu aylara denk getiririm diyordum :) Artık bilmiyorum karşılıklı zıtlaşırlar mı yoksa anlaşırlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…