Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ayy canım Allah gönlüne göre verdi benimde ablam var aramz 2.5 yaş iyikide ablam canım âblam derim hep sağlıkla gelsin cidden skull ne kadar belli kız ince narin buna göre benimki erkek kesin

Benimkini evde aldı hemşir, bir önceki gebeliğimde de eve gelmişlerdi. Hiç aklıma öyle bir şey gelmedi benim. Form doldurdu dediğin gibi ama tüpün üstünde adım yazıyor mu bilmiyorum.

Vallahi de bildin, tebrikler iki kız anası

Anneler hisseder diye boşuna dememişler o kadar emindin ki sağlıkla gelsin prensesss

Hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin

Tebrik ederim canım ah senin bu tahminler sağlıkla gelsin prenses

Kızlar doktor bana detaylı ultrason falan hiçbir şey söylemedi temmuz 2sine randevu verdi Fetal dna verdim diye detaylı istemedi acaba ben de bilmiyorum sormadım sizi çağırdı mı bu haftalarda detaylı ultrasona doktorcuklar

oy masalllaahhhh , beklenen haber geldi cok sevindim canim saglikla buyusun vaktinde gelsin insallah sana iki kiz annesi olmak cok yakışacak

Canim bu haftalarda yapilana galiba detayli ultrason degil de ilk tarama diyorlar, beni onun icin perinatologa yonlendirdi. Fetal de vermemi onermisti zaten

Ya çok ilginç ben de devlet takipliyim normalde şeker gibi doktorum. Bugün cinsiyet için özele gittim. Çok soğuk geldi bana doktor hiç sevemedim. Allah iyilerle karşılaştırsın ya. Çok üzüldüm bence devlette de olsa başka bir doktorla görüş olmazsa

Ay ne güzel iki prenses geliyor saglikla gelsinler inşallah
Sen bu tahmin işinde iyisin anlaşılan, ben bir sonraki ultrason kağidimi paylaşıp direk seni etiketlicemmmm

Canim bu haftalarda yapilana galiba detayli ultrason degil de ilk tarama diyorlar, beni onun icin perinatologa yonlendirdi. Fetal de vermemi onermisti zaten
Anladım canım perinatologa yönlendirmesinin bir sebebi var mı peki benim doktorum Fetal dna yeterli olur dedi o yüzden soruyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…