- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.401
Ayy canım Allah gönlüne göre verdi benimde ablam var aramz 2.5 yaş iyikide ablam canım âblam derim hepBeklettim kızlar kusura bakmayınÇok da büyük bir sürpriz yok. İki kız annesi olacağım Bi öleceğim günü bilmiyorum ya bebeğim ters duruyordu hoplayıp duruyordu bu kez çok hareketli gördüm Allah'tan doktor emin olarak bacak arası boş dedi. Fotoğrafını ters çevirip de atıcam size çünkü yüz üstü duruyordu hem nub hem skull tam bir kız bebek zaten güzeller güzelim benim çok mutluyum şükürler olsun ayak topuklarına kadar gördüm çok sağlıklıydı. Allah herkese nasip etsin
Benimkini evde aldı hemşir, bir önceki gebeliğimde de eve gelmişlerdi. Hiç aklıma öyle bir şey gelmedi benim. Form doldurdu dediğin gibi ama tüpün üstünde adım yazıyor mu bilmiyorum.Kızlar kan verdim 2 kişi geldiler birisi kimliğimi istedi form doldurdu diğeri de kan aldı. Neyse sonradan kafama takıldı ya karışıklık olursa diye ismimi yazdılar mı yazmadılar mı yada başkasının kanı ile karışırsa diye kafama takıldıbu hamilelik beni takıntılı birisi de yaptı karışıklık olmaz demi kızlar dikkat ediyorlardır demi beni rahatlatın lütfen walla kafayı yedim
Vallahi de bildin, tebrikler iki kız anasıBeklettim kızlar kusura bakmayınÇok da büyük bir sürpriz yok. İki kız annesi olacağım Bi öleceğim günü bilmiyorum ya bebeğim ters duruyordu hoplayıp duruyordu bu kez çok hareketli gördüm Allah'tan doktor emin olarak bacak arası boş dedi. Fotoğrafını ters çevirip de atıcam size çünkü yüz üstü duruyordu hem nub hem skull tam bir kız bebek zaten güzeller güzelim benim çok mutluyum şükürler olsun ayak topuklarına kadar gördüm çok sağlıklıydı. Allah herkese nasip etsin
Anneler hisseder diye boşuna dememişlerBeklettim kızlar kusura bakmayınÇok da büyük bir sürpriz yok. İki kız annesi olacağım Bi öleceğim günü bilmiyorum ya bebeğim ters duruyordu hoplayıp duruyordu bu kez çok hareketli gördüm Allah'tan doktor emin olarak bacak arası boş dedi. Fotoğrafını ters çevirip de atıcam size çünkü yüz üstü duruyordu hem nub hem skull tam bir kız bebek zaten güzeller güzelim benim çok mutluyum şükürler olsun ayak topuklarına kadar gördüm çok sağlıklıydı. Allah herkese nasip etsin
Canım kaç sene geçti üstünden benim ilki sezeryandı ikinciyi normal yaptımTabi, ben kesin Aralık annesiyim ama çünkü ikinci doğumum ve ilki sezaryen olmuştum, zaten doğum tarihi de Aralık görünüyor belki de senin de öyledirHoş geldin
Hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinBeklettim kızlar kusura bakmayınÇok da büyük bir sürpriz yok. İki kız annesi olacağım Bi öleceğim günü bilmiyorum ya bebeğim ters duruyordu hoplayıp duruyordu bu kez çok hareketli gördüm Allah'tan doktor emin olarak bacak arası boş dedi. Fotoğrafını ters çevirip de atıcam size çünkü yüz üstü duruyordu hem nub hem skull tam bir kız bebek zaten güzeller güzelim benim çok mutluyum şükürler olsun ayak topuklarına kadar gördüm çok sağlıklıydı. Allah herkese nasip etsin
Tebrik ederim canım ah senin bu tahminlerBeklettim kızlar kusura bakmayınÇok da büyük bir sürpriz yok. İki kız annesi olacağım Bi öleceğim günü bilmiyorum ya bebeğim ters duruyordu hoplayıp duruyordu bu kez çok hareketli gördüm Allah'tan doktor emin olarak bacak arası boş dedi. Fotoğrafını ters çevirip de atıcam size çünkü yüz üstü duruyordu hem nub hem skull tam bir kız bebek zaten güzeller güzelim benim çok mutluyum şükürler olsun ayak topuklarına kadar gördüm çok sağlıklıydı. Allah herkese nasip etsin
Detaylı ultrason 22.haftada falan yapılmıyor mu bana hiçbir şey demediKızlar doktor bana detaylı ultrason falan hiçbir şey söylemedi temmuz 2sine randevu verdi Fetal dna verdim diye detaylı istemedi acaba ben de bilmiyorum sormadım sizi çağırdı mı bu haftalarda detaylı ultrasona doktorcuklar
oy masalllaahhhh , beklenen haber geldi cok sevindim canim saglikla buyusun vaktinde gelsin insallah sana iki kiz annesi olmak cok yakışacakBeklettim kızlar kusura bakmayınÇok da büyük bir sürpriz yok. İki kız annesi olacağım Bi öleceğim günü bilmiyorum ya bebeğim ters duruyordu hoplayıp duruyordu bu kez çok hareketli gördüm Allah'tan doktor emin olarak bacak arası boş dedi. Fotoğrafını ters çevirip de atıcam size çünkü yüz üstü duruyordu hem nub hem skull tam bir kız bebek zaten güzeller güzelim benim çok mutluyum şükürler olsun ayak topuklarına kadar gördüm çok sağlıklıydı. Allah herkese nasip etsin
Ben de öyle biliyorum başka bir sayfada bir kadın anlattı Fetal dna verdiği hafta detaylı ultrasona çağırmış bende anlayamadım açıkçasıDetaylı ultrason 22.haftada falan yapılmıyor mu bana hiçbir şey demedi
benim de yuksek ihtimal kasim sonu olacak sezeryandan oturu, ama yine de bu grup ilk goz agrimiz burada kalalımBen Kasım annesi olacakmisim
40+1de suni sancıyla doğurdum ben hiç gelme niyeti yoktuBide aynı gün doğuruyomuşuz ama kızlar genel olarak erken gelebiliyor
Aralıktan çıkmasın kimse aman diyimhadi diyelim bir hafta erken gelse aralığın ilk günlerine denk geliyor ama daha da erken gelmesin
Canim bu haftalarda yapilana galiba detayli ultrason degil de ilk tarama diyorlar, beni onun icin perinatologa yonlendirdi. Fetal de vermemi onermisti zatenKızlar doktor bana detaylı ultrason falan hiçbir şey söylemedi temmuz 2sine randevu verdi Fetal dna verdim diye detaylı istemedi acaba ben de bilmiyorum sormadım sizi çağırdı mı bu haftalarda detaylı ultrasona doktorcuklar
Ya çok ilginç ben de devlet takipliyim normalde şeker gibi doktorum. Bugün cinsiyet için özele gittim. Çok soğuk geldi bana doktor hiç sevemedim. Allah iyilerle karşılaştırsın ya. Çok üzüldüm bence devlette de olsa başka bir doktorla görüş olmazsaKızlar kimseyi Allah kolaynkolay devlet doktorlarına düşürmesin geçen hafta ikili tarama yaptırdım daha önce bahsetmiştim önce kadın doğuma geleceksin demişti randevu bulamamıştım girdim sordum bugün 12. Hafta ultrasonun var önce buraya gelin demiştininz ama randevu bulmadım dedim sonucu onc rndevu alıp gel dedi sekreteri bugün de gittiğimde eee hani nerde km sonucu bu bir şey ifade etmez gibi tavırlar ben de sekreterinize söyledim randevu al gel dedi bana ben de buhğne buldum dedim sonuçta nurum kemiği pozitif ense jqlınlığı0.7 çıktı sırf yaşım 37 d ei ya fetal ya da amniyosentez diye dayattı ben de istemiyorum dedim ben yapmanı söylüyorum gibi sert bir ifade takındı sırf uzatmamak adına sevk yazmasını kabul ettim sinirlerim çok bozuldu
Yaa niye ki doktorun mu dediBen Kasım annesi olacakmisim
Evet ya nasıl da eminiz görmüş gibi kız diyoruzKız bize dava açsa yeri baya sağlam yanlış yönlendirmiş oluruz
Ay ne güzel iki prenses geliyorBeklettim kızlar kusura bakmayınÇok da büyük bir sürpriz yok. İki kız annesi olacağım Bi öleceğim günü bilmiyorum ya bebeğim ters duruyordu hoplayıp duruyordu bu kez çok hareketli gördüm Allah'tan doktor emin olarak bacak arası boş dedi. Fotoğrafını ters çevirip de atıcam size çünkü yüz üstü duruyordu hem nub hem skull tam bir kız bebek zaten güzeller güzelim benim çok mutluyum şükürler olsun ayak topuklarına kadar gördüm çok sağlıklıydı. Allah herkese nasip etsin
Anladım canım perinatologa yönlendirmesinin bir sebebi var mı peki benim doktorum Fetal dna yeterli olur dedi o yüzden soruyorum canımCanim bu haftalarda yapilana galiba detayli ultrason degil de ilk tarama diyorlar, beni onun icin perinatologa yonlendirdi. Fetal de vermemi onermisti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?