Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Canim tebrik ediyorumm 😍😍 sağlıkla gelsin kızın inşallah 😍 gönlünden geçen oldu ne güzel. Minnoş nasil da ters durmus yaa hareketli bir cimcime geliyor hazirlan 😅
Çok sağol kuzum inşallah pembe mavi kalpler dolsun tablomuzda bir an evvel 🥰🙏🏼 doğduktan sonra nasıl olacak bakalım yoracak mi beni çok 🤣

Pekte denk değil planlıydı rabbim de nasip etti oldu 🥰 oğlumda çok rahat etmiştim yine çocuk düşünürsem bu aylara denk getiririm diyordum :) Artık bilmiyorum karşılıklı zıtlaşırlar mı yoksa anlaşırlar mı 🤣
Aa ne güzel planlıysa bak Allah gönlüne göre vermiş 🥰 rahat etmişsin ne güzel 😍duyduğuma göre çok hareketli oluyorlarmıs bide konuşkan oluyolarmış bebekken gerçekten öyle mi

Beklettim kızlar kusura bakmayın 🙈 Çok da büyük bir sürpriz yok. İki kız annesi olacağım 🎊🎊🎊🎊 Bi öleceğim günü bilmiyorum ya 🤣 bebeğim ters duruyordu hoplayıp duruyordu bu kez çok hareketli gördüm Allah'tan 🤣 doktor emin olarak bacak arası boş dedi. Fotoğrafını ters çevirip de atıcam size çünkü yüz üstü duruyordu 🤣hem nub hem skull tam bir kız bebek zaten güzeller güzelim benim 🥹 çok mutluyum şükürler olsun ayak topuklarına kadar gördüm çok sağlıklıydı. Allah herkese nasip etsin ♥️🙏🏼
Ayyy maaşallah♥️ sağlıkla gelsin inşallah 😍

Bana erkek gibi geliyor çok toparlak 🤣🤣
Bir bak bakalım teyzesi 🥰Eki Görüntüle 3604135
Bu geçen attığın resim mi son gittiğin mi. Ben o zaman da erkek demiştim sana nub çok belirgin değil sanki ama şimdi bakınca eğik gibi geldi. Alın yapısı da çok yuvarlak o da kız gibi. Erkeklerde daha keskin duruyor. Toparlak olmasına bakma o duruşuyla ilgili bence çok güzel bir bebek 😍 Nubdan hiç emin olamadım ya kızlar daha iyi görür belki ☺️ şimdilik kız diyorum 🙂

Aa ne güzel planlıysa bak Allah gönlüne göre vermiş 🥰 rahat etmişsin ne güzel 😍duyduğuma göre çok hareketli oluyorlarmıs bide konuşkan oluyolarmış bebekken gerçekten öyle mi
Oooo hemde ne 3 aylıkken bülbül gibi şakımaya başladı avizeyle bile agu gugu konuşurdu 🤣🤣🤣 hala öyle bazen beynim dönüyor o konuşurken 😵😵

Bu geçen attığın resim mi son gittiğin mi. Ben o zaman da erkek demiştim sana nub çok belirgin değil sanki ama şimdi bakınca eğik gibi geldi. Alın yapısı da çok yuvarlak o da kız gibi. Erkeklerde daha keskin duruyor. Toparlak olmasına bakma o duruşuyla ilgili bence çok güzel bir bebek 😍 Nubdan hiç emin olamadım ya kızlar daha iyi görür belki ☺️ şimdilik kız diyorum 🙂
Salı günü gittim canım atmamıştım galiba bu yeni yani :) teşekkür ederiz yorumun için bakalım hayırlısı 🥰🥰

İnşallah bende doğurabilirim ya çok isterim sağlıklı doğsunda erken geç sezeryan normal hiç farketmiyor 😇🙏
Kızlar erken geliyor dedin diye dedim canım. Kendisi gelmeye hiç niyeti yoktu kızımın sancı verdiler o yüzden😀 Bence de doğum sekline çok takılmamak gerekiyor. Sağlıkla gelsinler yeter ki 🙏🏼😍

Kızlar kimseyi Allah kolaynkolay devlet doktorlarına düşürmesin geçen hafta ikili tarama yaptırdım daha önce bahsetmiştim önce kadın doğuma geleceksin demişti randevu bulamamıştım girdim sordum bugün 12. Hafta ultrasonun var önce buraya gelin demiştininz ama randevu bulmadım dedim sonucu onc rndevu alıp gel dedi sekreteri bugün de gittiğimde eee hani nerde km sonucu bu bir şey ifade etmez gibi tavırlar ben de sekreterinize söyledim randevu al gel dedi bana ben de buhğne buldum dedim sonuçta nurum kemiği pozitif ense jqlınlığı0.7 çıktı sırf yaşım 37 d ei ya fetal ya da amniyosentez diye dayattı ben de istemiyorum dedim ben yapmanı söylüyorum gibi sert bir ifade takındı sırf uzatmamak adına sevk yazmasını kabul ettim sinirlerim çok bozuldu
İkili sonucunuz riskli değilse ne diye dayatıyor anlamadım. Ayrıca olsa bile bunlar kişinin kararına bırakılan şeyler. Sadece faydasını anlatmakla yükümlü. Allah insanı merhametli doktorlarla karşılaştırsın.

Anneler hisseder gerçekten kız diyordun, kızın oluyor 😍 Sağlıkla gelsin inşallah canımmm🥰
Çok teşekkür ederim canım inşallah 🙏🏼🥰 gerçekten yanilmadim hislerimde. Sende de hislerim tutacak mı bakalım 😀 önce sağlık sonra cinsiyet haberini sabırsızlıkla bekliyoruz senden de 🙏🏼🙏🏼

Çok teşekkür ederim canım inşallah 🙏🏼🥰 gerçekten yanilmadim hislerimde. Sende de hislerim tutacak mı bakalım 😀 önce sağlık sonra cinsiyet haberini sabırsızlıkla bekliyoruz senden de 🙏🏼🙏🏼

Ayy inşallah canım, burada konuşunca çok heyecanlanıyorum, bir sonraki kontrolümde belli olur diye düşünüyorum 😇

Sebahattim izmir yolundakimiydi yoksa paşaalanındaki mi benim arkadaşım sebahattin beyde doğum yaptı bana git dedi memnun kalmış ama ben tipine ısınamadım nedense 😂😂😂 bide kötü yorumlarda görmüştüm ondan mahmut serkan beye gidiyorum süper bi doktor adam a dan z ye herşeyi ben sormadan söyledi baya menimnun kaldım 24 ündede ona gidicem cinsiyeti öğrenmek için
İzmir yolunda canım. Mahmut bey nerde sevgide mi o da hiç duymadım adını

Canım ya bende ters rahim var doktor normal zor olur demişti sezeryana yakınım ama sen şimdi 40+2 dedin Aralık yolları göründü 😂
En hayırlı en güzel şekilde gelsin inşallah🙏🏼Zaman ne gösterir bakalım ama ne zaman doğarsa doğsun sen bizim gruba aitsin 😍

Kız çocuğu yormaz ya ablası da büyüdükçe sana yardımcı olur ne güzel maşallah kızlara ya 😍😍
Erkek çocuklar benim kızın yanında kuzu gibi duruyor ya bi görsen tüm önyargıları yıkıyoruz 🤣 yaramaz asla değil çok şükür ama çok hareketli meraklı bir bicirik 🤣

Back
X