Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Canım ben evde vermedim ama kanı verdikten sonra doldurulan evraklarla kargo paketine koyuyorlar hemen. Hatta kargo takip numarası falan da veriyorlar takip etmek için. Bir şey olmamıştır merak etme sen. Hangi firmadan yaptırdın?
Canım Gentan diye bi firma İzmir

Ben hiç bilmiyorum canım ama çok büyük skandal olur firma için. Hiç sanmıyorum bir sorun olacağını
Canım firma ile görüştüm dilerseniz pazartesi sizden tekrar kan alalım içiniz rahat etsin dediler. Bugün alınan kanı iptal edelim dediler. Sizce ne yapayım bilemedim D destinaa88 🌸

İzmir yolunda canım. Mahmut bey nerde sevgide mi o da hiç duymadım adını
mahmut bey paşaalanında 2 sene olmuş geleli sevgide çalışan bi tanıdığımız vardıda o önermişti öylelikle gittim bende dediğin gibi ultrasonları çok güzel tabi ben gittiğimde 7 haftalıktım şimdi gidince dicek bana doğurunca gelseydin diye 😂😂😂

Canım Gentan diye bi firma İzmir
Ben de gentan'da yaptırdım İzmir'de yaşıyorum canım benim bebeğim ultrasonda iyi Fakat Fetal dna'da trizomi 10 yuksek rısklı cıktı. Herkes hata olabilecegini bu hastalıgın cok nadır goruldugunu hatta türkiye de neredeyse hıc olmadıgını soyluyor. Amnıyosentez olucam. Benım bu fırmaya guvenım hıc kalmadı nedense. Sen o yuzden tekrar ver için rahat etsın💜

Beklettim kızlar kusura bakmayın 🙈 Çok da büyük bir sürpriz yok. İki kız annesi olacağım 🎊🎊🎊🎊 Bi öleceğim günü bilmiyorum ya 🤣 bebeğim ters duruyordu hoplayıp duruyordu bu kez çok hareketli gördüm Allah'tan 🤣 doktor emin olarak bacak arası boş dedi. Fotoğrafını ters çevirip de atıcam size çünkü yüz üstü duruyordu 🤣hem nub hem skull tam bir kız bebek zaten güzeller güzelim benim 🥹 çok mutluyum şükürler olsun ayak topuklarına kadar gördüm çok sağlıklıydı. Allah herkese nasip etsin ♥️🙏🏼
Maşallah Rabbım sağlıkla gelsin kuzum Benimde bebek bacak arası oturur pozisyonda bakıyordu ama bacaklar bagdaştı birde kesin konuşmadı sanki ama ben şimdiden kızım diye seviyorum :KK200:

annabelica annabelica ayyy cidden hissetmişsin yaaa 😍😍 benim abim var pek anlaşamıyoruz o yüzden kız kardeşim olmasını çok isterdim bence de iki kız çok iyi oldu misss gibi 😍😍 sağlıkla gelsin minnoşun🥹❤️

Ben de gentan'da yaptırdım İzmir'de yaşıyorum canım benim bebeğim ultrasonda iyi Fakat Fetal dna'da trizomi 10 yuksek rısklı cıktı. Herkes hata olabilecegini bu hastalıgın cok nadır goruldugunu hatta türkiye de neredeyse hıc olmadıgını soyluyor. Amnıyosentez olucam. Benım bu fırmaya guvenım hıc kalmadı nedense. Sen o yuzden tekrar ver için rahat etsın💜
Canım çok geçmiş olsun inşallah hata vermiştir inşallah amniyosentez sonucun temiz çıkar. Ben bi önceki gebeliğimde amniyosentez yaptırdım için rahat olsun iyi ve güvenilir bi doktor olduğu sürece bi sorun yaşamıyorsun sende içini ferah tut inşallah güzel sonuç alalım 🤲🏻🌸

Biraz araştırdım şimdi bu trizomi 10 sanırım kız çocuklarda görülen bi rahatsızlık doğru mu sizin cinsiyet nedir ? Ve dediğiniz gibi çok rastlanan bi durum değilmiş

Sanirim ellerine ayaklarina yuz kemiklerine vs bakiyorlar bu donemde olusmasi gerektigi gibi olusmus mu diye
İşte doktor bana dediki elleri ayakları gayet iyi burun kemiği iyi ense kalınlığı iyi tamam çıkabilirsin🤣 ama bu kendi doktorumdu başka bir yere yönlendirmedi beni

İşte doktor bana dediki elleri ayakları gayet iyi burun kemiği iyi ense kalınlığı iyi tamam çıkabilirsin🤣 ama bu kendi doktorumdu başka bir yere yönlendirmedi beni
Canım perinatolog da bunu yapıyor zaten biraz daha detaylısı belki cihazı farklı gibiydi çünkü. İlk trimester ultrasonu diye geçiyormuş doktorum öyle dedi 🤗

Kızlar bugün doktor kontrolünde cinsiyet tahmininde bulundu doktor ve büyük olasılıkla erkek dedi ki bende gördüm baya erkekti 😂 13 haftalık ama 14 haftalik olarak ölçtü bütün belirtiler kız diyordu A dan Z ye hepsi mide bulantısı o kadar çok çektim ki hiç bir ilaç ise yaramıyordu ekşi çok seviyordum ama bir oğlum olacak galiba 😂🫠

Canım perinatolog da bunu yapıyor zaten biraz daha detaylısı belki cihazı farklı gibiydi çünkü. İlk trimester ultrasonu diye geçiyormuş doktorum öyle dedi 🤗
benim bir sonraki randevum 2 temmuzda😞 ama Fetal dna test sonucu 1 haftaya çıkacak heralde sonra inşallah çağırmasına gerek bir durum yoktur🙏🏻🤗🥰

Kızlar bugün doktor kontrolünde cinsiyet tahmininde bulundu doktor ve büyük olasılıkla erkek dedi ki bende gördüm baya erkekti 😂 13 haftalık ama 14 haftalik olarak ölçtü bütün belirtiler kız diyordu A dan Z ye hepsi mide bulantısı o kadar çok çektim ki hiç bir ilaç ise yaramıyordu ekşi çok seviyordum ama bir oğlum olacak galiba 😂🫠
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah🤗🌼🌼 var mı ultrason görüntü🤣💙🧿

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah🤗🌼🌼 var mı ultrason görüntü🤣💙🧿
Devlet Hastanesi'nde ultrason görüntüsü vermedi özele gidince alicam ama bebişim o kadar hareketliydi ki kıpır kıpırdı içerde doktor iki bacak arasını gösterdi ve gerçekten göründü doktor yine de tam emin olmak için 2 hafta sonra gelmemi istedi

benim bir sonraki randevum 2 temmuzda😞 ama Fetal dna test sonucu 1 haftaya çıkacak heralde sonra inşallah çağırmasına gerek bir durum yoktur🙏🏻🤗🥰
Benim 11. Haftada olan randevumda söyledi, fetali de o hafta verdim. 12. Hafta da perinatologa gittik. Bence artık çağırmaz çağıracak olsa söylerdi diye düşünüyorum 🤗

Back
X