- 18 Temmuz 2022
- 6.334
- 10.646
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.521
Sağol canım benim aminnannabelica ayyy cidden hissetmişsin yaaa benim abim var pek anlaşamıyoruz o yüzden kız kardeşim olmasını çok isterdim bence de iki kız çok iyi oldu misss gibi sağlıkla gelsin minnoşun
Sağlıkla gelsin canım erkek dediyse yanılma olmaz bence listeye ekliyorumKızlar bugün doktor kontrolünde cinsiyet tahmininde bulundu doktor ve büyük olasılıkla erkek dedi ki bende gördüm baya erkekti13 haftalık ama 14 haftalik olarak ölçtü bütün belirtiler kız diyordu A dan Z ye hepsi mide bulantısı o kadar çok çektim ki hiç bir ilaç ise yaramıyordu ekşi çok seviyordum ama bir oğlum olacak galiba
Ay ne güzel denk gelmişiz öyle çok tatlı bir tesadüfYa bende 14 Şubat kovaküçük oğlum 9 ocak oğlak bu bebişimde yay olucak
Gerçekten çok emindim kız olduğuna. Erkek olsa günlerce kendime gelemezdimannabelica bebişin hayırlı olsun canım kovanların hissleri kuvvetlidir ilk gunder beri kız hissediyordun doğru çıktı çok sevindim senin adına iki kız annesi olmak sana çok yakışacak eminim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Belki de aynı gün olur niye olmasınAyyy ben de 27 aralik oglak, bebito için de 26 aralik bekliyoruz ama belki doğum günü sürprizim olur
Canım hurma içinde aynısını söylüyorlardi ben oğlumda en başından beri yemiştim bir şey olmadı ama ananas için bilemiyorum sadece bunda ilk aylarda benimde canım çekmişti bir iki dilim yemiştim yani sanırım.bir iki dilimden bir şey olmaz çünkü erken doğuma sebep diyorlar ama doğum o kadar da kolay gelmiyor sende biliyorsun bence canın çektiyse yiyebilirsin bir iki dilimden bir şey olmaz benceCanım ben bunu soracaktım, hurma ve ananas son haftalar da veriliyor ya canım ananası çok istiyor ben yiyorum, bir şey oluyor mu doktorlar izin veriyor mu bu haftalarda acaba
Bende hatim başladım, oğlumda okumuştum nasipse bunda da istiyorum ama son zamanlar da okuyamadım hiç maalesef ki
Canım hurma içinde aynısını söylüyorlardi ben oğlumda en başından beri yemiştim bir şey olmadı ama ananas için bilemiyorum sadece bunda ilk aylarda benimde canım çekmişti bir iki dilim yemiştim yani sanırım.bir iki dilimden bir şey olmaz çünkü erken doğuma sebep diyorlar ama doğum o kadar da kolay gelmiyor sende biliyorsun bence canın çektiyse yiyebilirsin bir iki dilimden bir şey olmaz bencebenimde dün canım beyaz dut çekmişti eşim gitmiş almış ama böyle dalından toplayip avuclayarak yiyesim var
Yinede 2 3 haftaya netleşir demiş hayırlısı ile canımAmin canım teşekkür ederimİnsan gerçekten cinsiyetini öğrenince hemen benimsiyor. Benim doktorum bacak arası boş görünüyor ama 2-3 haftaya netleşir dedi. Sonra bir daha baktı. Yok ya eminim boş tamamen kız dedi değişmesi ihtimalini eledim o yüzden
Canim carsamba gunu bende öyleydim hatta sabah 8 den aksam 5 e kadsr sureklikustum midemi usuttum galiba bi yanda da tutamadim iste idrar kacti buyuk ihtimal suyumuz gelmez daha sanirim kesemizde küçük zaten okadar su gelmez die düşünüyorumKızlar çok acil bişey soracağım bilenler yorum yapsın lütfen
Az önce çok kustum sonra akıntı geldiğini hissettim baktım pijamam su gibi sanki altına işemiş gibi olmuşum. Şimdi bu ne anlamadım ben su gelmiş olması riskli bişey mi yaşayan var mı lütfen yorum yazın
Bende ocak basi Aralık sonu gözüküyorum buranin enerjisini sevdim orayi okumaya firsatim bile olmuyorYa ben bu grubu daha çok sevdim sanırımokuyorum mesajları, burda sessiz sessiz takılıyorum kaç gündür bizim 2026 ocak grubu o kadar sessiz ki, enerjisi uymadı bana… 9 ay boyunca burda olabilirim yani
Doktor bana tahmini doğum Ocak başı demişti ama sonradan netleşirmiş. Hepinize sağlıklı güzel günler dilerimmm
Bir bir geliyoruz aralik grubunaAslında ben de Ocak annesi gibi sayılıyorum, grubun en geriden gelen annesiyimarkadaşlarım ilerledi bayağı, çok seviyorum buranın enerjisini Ne güzel sen de sevmişsin
Canim carsamba gunu bende öyleydim hatta sabah 8 den aksam 5 e kadsr sureklikustum midemi usuttum galiba bi yanda da tutamadim iste idrar kacti buyuk ihtimal suyumuz gelmez daha sanirim kesemizde küçük zaten okadar su gelmez die düşünüyorum
Bende ocak basi Aralık sonu gözüküyorum buranin enerjisini sevdim orayi okumaya firsatim bile olmuyor
Bir bir geliyoruz aralik grubuna
Günoooo
Günaydınnn kızlaaar bendeee cinsiyeti öğrendimmmm hiç saklamadı da rahat rahat geniş geniş bacakları açıktı net yanioğluş geliyor Rabbim gönlüme göre verdi bende hep erkek hissediyordm zaten başından beri ne bulantı ne tiksinti hiç bişi yaşamadm
Sağlıkla gelsinnn maşallahhGünaydınnn kızlaaar bendeee cinsiyeti öğrendimmmm hiç saklamadı da rahat rahat geniş geniş bacakları açıktı net yanioğluş geliyor Rabbim gönlüme göre verdi bende hep erkek hissediyordm zaten başından beri ne bulantı ne tiksinti hiç bişi yaşamadm
Âmiiin inşallahGönlüne göre oldu canım, maşallah sağlıkla gelsin oğluşun
maşallah grubumuza bi erkek bebiş daha eklendiGünaydınnn kızlaaar bendeee cinsiyeti öğrendimmmm hiç saklamadı da rahat rahat geniş geniş bacakları açıktı net yanioğluş geliyor Rabbim gönlüme göre verdi bende hep erkek hissediyordm zaten başından beri ne bulantı ne tiksinti hiç bişi yaşamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?