Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
annabelica ayyy cidden hissetmişsin yaaa benim abim var pek anlaşamıyoruz o yüzden kız kardeşim olmasını çok isterdim bence de iki kız çok iyi oldu misss gibi sağlıkla gelsin minnoşun
Sağol canım benim aminn Biz ablamla iki gün görüşmezsek hemen buluşmaya çalışırız üçüncü gün. Gerçekten kız kardeş güzel oluyor şükürler olsun. Ama oğlum da olsa sevinirdim ya yanlış anlaşılmak da istemem. Allah biliyor en hayırlısını

Sağlıkla gelsin canım erkek dediyse yanılma olmaz bence listeye ekliyorum

Gerçekten çok emindim kız olduğuna. Erkek olsa günlerce kendime gelemezdim İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım canım çok teşekkür ederim

Canım hurma içinde aynısını söylüyorlardi ben oğlumda en başından beri yemiştim bir şey olmadı ama ananas için bilemiyorum sadece bunda ilk aylarda benimde canım çekmişti bir iki dilim yemiştim yani sanırım.bir iki dilimden bir şey olmaz çünkü erken doğuma sebep diyorlar ama doğum o kadar da kolay gelmiyor sende biliyorsun bence canın çektiyse yiyebilirsin bir iki dilimden bir şey olmaz bence benimde dün canım beyaz dut çekmişti eşim gitmiş almış ama böyle dalından toplayip avuclayarak yiyesim var

Aa canım ya, ben var ya günlerce beyaz dut dedim, iş yerinden arkadaş diğerine getirmiş o da paylaşmış onu hikayesinde gördüm çok ama çok canım istedi bu sefer aradık aradık beyaz dut satılmıyor en büyük marketlere bile gittik 2 hafta önce falandı, en son sokakta yol kenarında kimseye ait olmadığını düşündüğüm bir ağaçtan avuç içi kadar yedim, Allah’ım inşallah kimseye ait değildir sonra daha hiç dut istemedim

Yinede 2 3 haftaya netleşir demiş hayırlısı ile canım

Günaydın güzel hamişlerimmm

Ben uykucu olduğum için akşamları 9 buçuk gibi uyuyorum, yazdıklarınızı anca sabah okuyorum çok iyi geliyor bana, haftayı bitiyoruz çok şükür

Canim carsamba gunu bende öyleydim hatta sabah 8 den aksam 5 e kadsr sureklikustum midemi usuttum galiba bi yanda da tutamadim iste idrar kacti buyuk ihtimal suyumuz gelmez daha sanirim kesemizde küçük zaten okadar su gelmez die düşünüyorum
Kusarken idrar kaçıran oldu mu kızlar ya acaba idrar mı kaçırdım ben ?? difembahyaa annabelica

Bende ocak basi Aralık sonu gözüküyorum buranin enerjisini sevdim orayi okumaya firsatim bile olmuyor
Aslında ben de Ocak annesi gibi sayılıyorum, grubun en geriden gelen annesiyim arkadaşlarım ilerledi bayağı, çok seviyorum buranın enerjisini Ne güzel sen de sevmişsin
Bir bir geliyoruz aralik grubuna

Bizim burası çok sevildi, enerjimiz sağ olsun

Günaydınn kızlar
babylovee canım sen iyi misin dün regl ağrısı gibi bişey hissediyorum yazmıssın?
Günoooo

Baby'e cvp verecektim iyi oldu hatırlattın
O bende olmuyor ama forumda okumuştum regli zamanında ağrısı olanı,yumurtlama akıntısı olanı yaşayanlar varmış yani canım babylovee

Gönlüne göre oldu canım, maşallah sağlıkla gelsin oğluşun

Sağlıkla gelsinnn maşallahh

maşallah grubumuza bi erkek bebiş daha eklendi annabelica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…