- 15 Mayıs 2022
- 1.692
- 2.092
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.501
Sağlıkla gelsin minik oğlunnnKızlar bugün doktor kontrolünde cinsiyet tahmininde bulundu doktor ve büyük olasılıkla erkek dedi ki bende gördüm baya erkekti13 haftalık ama 14 haftalik olarak ölçtü bütün belirtiler kız diyordu A dan Z ye hepsi mide bulantısı o kadar çok çektim ki hiç bir ilaç ise yaramıyordu ekşi çok seviyordum ama bir oğlum olacak galiba
Fetal kaç günde çıktı canım senin, inşallah her şey yolundadırBenim 11. Haftada olan randevumda söyledi, fetali de o hafta verdim. 12. Hafta da perinatologa gittik. Bence artık çağırmaz çağıracak olsa söylerdi diye düşünüyorum
4 haziranda verdim canım daha çıkmadı sonuç bekliyoruzFetal kaç günde çıktı canım senin, inşallah her şey yolundadır
İnşallah mükemmel sonuçlar alırsın canım4 haziranda verdim canım daha çıkmadı sonuç bekliyoruz
İnşallah hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza kuzumİnşallah mükemmel sonuçlar alırsın canım
Kesinlikle öyle ama kese şekli fasulye gibiydi bir kaç yerde de erkek olunca öyle olur diyorlardı sadece tek belirti kesenin fasülye seklinle olmasıydıSağlıkla gelsin minik oğlunnnyine anlıyoruz kiii belirti meselesi hurafe olabiliyor
Hayırlı olsun hurafeler Fas fis çıktıKızlar bugün doktor kontrolünde cinsiyet tahmininde bulundu doktor ve büyük olasılıkla erkek dedi ki bende gördüm baya erkekti13 haftalık ama 14 haftalik olarak ölçtü bütün belirtiler kız diyordu A dan Z ye hepsi mide bulantısı o kadar çok çektim ki hiç bir ilaç ise yaramıyordu ekşi çok seviyordum ama bir oğlum olacak galiba
Benimde çok bulantım kusmam oldu bunlara rağmen erkekse çekeceği var elimden sıpanınKesinlikle öyle ama kese şekli fasulye gibiydi bir kaç yerde de erkek olunca öyle olur diyorlardı sadece tek belirti kesenin fasülye seklinle olmasıydı
Teşekkür ederim aynen öyleHayırlı olsun hurafeler Fas fis çıktı
Benim hala bulantım var inşallah geçecek en kısa süredeBenimde çok bulantım kusmam oldu bunlara rağmen erkekse çekeceği var elimden sıpanın
Bu kadar kafana takılıyorsa yeniden ver canım. İçin rahat etmicek belli ki.Canım firma ile görüştüm dilerseniz pazartesi sizden tekrar kan alalım içiniz rahat etsin dediler. Bugün alınan kanı iptal edelim dediler. Sizce ne yapayım bilemedim D destinaa88
Ya bende 14 Şubat kovaKızlar burç konusu açılmışken çok güzel bir tesadüf oldu bizim ailede doğum tarihleriKüçük kız Aralık yay. Büyük kız Ocak oğlak. Ben Şubat kova. Eşim de Mart balık küçükten büyüğe sıralandik
Ayyy ben de 27 aralik oglak, bebito için de 26 aralik bekliyoruz ama belki doğum günü sürprizim olurYa bende 14 Şubat kovaküçük oğlum 9 ocak oğlak bu bebişimde yay olucak
Kızlar bu arada fırsatınız oldukça bol bol Meryem suresi dinleyin veya okuyun Yusuf suresi de dinleyebilirsiniz, manevi açıdan hem size hemde bebeğinize de iyi gelirbir de acve hurması yiyebilirsiniz günde 3 tane tam folik asit kaynağıdır. Ben oğlumda her gün yiyordum çok da severim şimdi de yemeye başladım
Canım hiç gerek yok bence ya hiç sanmıyorum böyle bir şey olacağını. Çok dikkat ettiklerine eminimCanım firma ile görüştüm dilerseniz pazartesi sizden tekrar kan alalım içiniz rahat etsin dediler. Bugün alınan kanı iptal edelim dediler. Sizce ne yapayım bilemedim D destinaa88
Ya hiç duymamışım onu ama bir daha gidecek olursam aklımda olsun diğerini pek sevmedimmahmut bey paşaalanında 2 sene olmuş geleli sevgide çalışan bi tanıdığımız vardıda o önermişti öylelikle gittim bende dediğin gibi ultrasonları çok güzel tabi ben gittiğimde 7 haftalıktım şimdi gidince dicek bana doğurunca gelseydin diye
Amin canım teşekkür ederimMaşallah Rabbım sağlıkla gelsin kuzum Benimde bebek bacak arası oturur pozisyonda bakıyordu ama bacaklar bagdaştı birde kesin konuşmadı sanki ama ben şimdiden kızım diye seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?