Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Sağlıkla gelsin minik oğlunnn yine anlıyoruz kiii belirti meselesi hurafe olabiliyor

Hayırlı olsun hurafeler Fas fis çıktı

Ay kızlar regl günleriniz geldiginde kasık ve bel ağrıları yasiyor musunuz sabahtan beri bariz belirgin sekilde bende var bu dediklerim.. hic tadim tuzum yok

Kızlar bu arada fırsatınız oldukça bol bol Meryem suresi dinleyin veya okuyun Yusuf suresi de dinleyebilirsiniz, manevi açıdan hem size hemde bebeğinize de iyi gelir bir de acve hurması yiyebilirsiniz günde 3 tane tam folik asit kaynağıdır. Ben oğlumda her gün yiyordum çok da severim şimdi de yemeye başladım

Ya bende 14 Şubat kova küçük oğlum 9 ocak oğlak bu bebişimde yay olucak

Son düzenleme:
annabelica bebişin hayırlı olsun canım kovanların hissleri kuvvetlidir ilk gunder beri kız hissediyordun doğru çıktı çok sevindim senin adına iki kız annesi olmak sana çok yakışacak eminim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım ben bunu soracaktım, hurma ve ananas son haftalar da veriliyor ya canım ananası çok istiyor ben yiyorum, bir şey oluyor mu doktorlar izin veriyor mu bu haftalarda acaba

Bende hatim başladım, oğlumda okumuştum nasipse bunda da istiyorum ama son zamanlar da okuyamadım hiç maalesef ki

Canım firma ile görüştüm dilerseniz pazartesi sizden tekrar kan alalım içiniz rahat etsin dediler. Bugün alınan kanı iptal edelim dediler. Sizce ne yapayım bilemedim D destinaa88
Canım hiç gerek yok bence ya hiç sanmıyorum böyle bir şey olacağını. Çok dikkat ettiklerine eminim

Ya hiç duymamışım onu ama bir daha gidecek olursam aklımda olsun diğerini pek sevmedim Çok rahat bir anneyim bebeğimi merak etmedim dersin

Maşallah Rabbım sağlıkla gelsin kuzum Benimde bebek bacak arası oturur pozisyonda bakıyordu ama bacaklar bagdaştı birde kesin konuşmadı sanki ama ben şimdiden kızım diye seviyorum
Amin canım teşekkür ederim İnsan gerçekten cinsiyetini öğrenince hemen benimsiyor. Benim doktorum bacak arası boş görünüyor ama 2-3 haftaya netleşir dedi. Sonra bir daha baktı. Yok ya eminim boş tamamen kız dedi değişmesi ihtimalini eledim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…