- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.541
Evet benKızlar Diyarbakırda olan var mı aranızda
Kızlar rüyamda sürekli fetal sonucuyla uğraştımdoktorum sesli mesaj atıyor ve bebişin ERKEK diyor sesli sesli ayy bi öğrenseydim cinsiyeti rüyalar tersine mi düzüne mi çıkar göreceğiz artık
Tekrarlamayalım zaten 2-3 saatlik yol İstanbul’dan geliyorlar buraya ,tamam dedim ben evham yaptım dedim dün akşam bu sefer de canım firma kabul etmiyor kendisi tüpü bana göstermediği için hata ettiğini söylüyor tekrarlayalım içiniz rahat etsin diyorlarCanım hiç gerek yok bence ya hiç sanmıyorum böyle bir şey olacağını. Çok dikkat ettiklerine eminim
Canım sagol sordugun için
Yaa öyle mi kuzumm bende bir iki araştırdım bulamadim forumda birseyler. Bizim gruptan kimse de yazmayinca dedim galiba kimse yaşamıyor. Chatgpt ye sordugumda vucut regli unutmuyor agri sanci olabiliyor gibi birseyler demisti.Günoooo
Baby'e cvp verecektim iyi oldu hatırlattın
O bende olmuyor ama forumda okumuştum regli zamanında ağrısı olanı,yumurtlama akıntısı olanı yaşayanlar varmış yani canımbabylovee
Bende olmuyor canım ağrı regl zamanım gelince sivilce çıkıyor cildimde sadeceCanım sagol sordugun içindün daha yogun yaşadım bel agrisi ozellikle, kasık agrisi da eslik etti gece uzerimi sıkıca örtüp uyudum bu sicakta gecsin diye. Ama hala devam ediyor. Gecer insallah
Yaa öyle mi kuzumm bende bir iki araştırdım bulamadim forumda birseyler. Bizim gruptan kimse de yazmayinca dedim galiba kimse yaşamıyor. Chatgpt ye sordugumda vucut regli unutmuyor agri sanci olabiliyor gibi birseyler demisti.
Demek ki bazi insanlarda olabiliyor. Bir an once gecsin de...
Merhaba ben Ankara'dayım Ertuğrul Karahanoglu na gidiyorum Memorial de kendisi perinatolog.Ankarada olanlar hangi doktora gidiyorsunuz
Benimde boyle basit seylerle gecseydi sadece ne güzel olurdu. Dünden beri bel ağrısı kasik agrisi wc gidememe korkusu... insallah gecer gider bi an önceBende olmuyor canım ağrı regl zamanım gelince sivilce çıkıyor cildimde sadece
Geçmiş olsunAy kızlar regl günleriniz geldiginde kasık ve bel ağrıları yasiyor musunuzsabahtan beri bariz belirgin sekilde bende var bu dediklerim.. hic tadim tuzum yok
Sagol canimGeçmiş olsunbenim başından beri ara ara sol kasığımda ağrı oluyor, bazen şiddetli bazen hafif. Hatta bazen yürürken bile hissediyorum her adımda çok garip Haftaya randevum var sorarım ama muhtemelen yine “kanama yoksa sorun yok diyecekler”
Yaa benimde suratımda minik minik sivilceler var ama her yerindeeeeBende olmuyor canım ağrı regl zamanım gelince sivilce çıkıyor cildimde sadece
Anladım canım, eğer çalışmıyorsan bol bol dinlen bende gereksiz her işten uzak duruyorumSagol canimo dedigin bende de hep oluyor rahim genisledigi icin normal diyor doktorlar ona. Rahim baglari geriliyormus. Ben direkt malum gün yasayip bide hic gecmeyen surekli gelen bir agri ile karsilasinca biraz endise ettim bide sabah falan lekelenmeler de eslik etti..
Sağlıkla gecirelim de su 9 ayimizi Allahın izniyle inşallah bebislerimizi kucagimiza alinca telaslarimiz gececek anca galiba
Canım herkesin vücudu, hissettiği şeyler hatta hissettiklerinin şiddeti bile çok farklı. Benim normalde de regl ağrım neredeyse hiç olmazdı çok rahat geçerdi sadece bel ağrım olurdu o da regl başladığı zaman azalırdı. Ama mutlaka sivilce çıkardı bıktım yıllarca sivilceyle uğraşmaktanBenimde boyle basit seylerle gecseydi sadece ne güzel olurdu. Dünden beri bel ağrısı kasik agrisi wc gidememe korkusu... insallah gecer gider bi an önce
Canım ben doktoruma sordum şuan hiç bişey kullanamazsın dediYaa benimde suratımda minik minik sivilceler var ama her yerindeeeebir insan bir anda bu kadar çirkinleşebilir mi? Eczaneye gidip güzel bir krem yada ne varsa almak istiyorum, daha önce kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi???
Peki benim rüyamKızlar rüyamda sürekli fetal sonucuyla uğraştımdoktorum sesli mesaj atıyor ve bebişin ERKEK diyor sesli sesli ayy bi öğrenseydim cinsiyeti rüyalar tersine mi düzüne mi çıkar göreceğiz artık
Çalışmıyorum canim evdeyim. Hic kalkmiyorum wc disinda hep yatiyorum zaten lekelenmelerle savas veriyorum bastan beri o yüzden bolca yatiyorum. Insallah gecer bir an önceAnladım canım, eğer çalışmıyorsan bol bol dinlen bende gereksiz her işten uzak duruyorum
amin inşallah saglikla kavuşalım bebişlerimize
Tamam canım sağolCanım ben doktoruma sordum şuan hiç bişey kullanamazsın dedihalbuki kullanılabilecek şeyler var ama çok üstelemedim, dermatologa gitmeyi düşünüyorumm gidersem yazarım önerilerini
Ay onu ben hamileliğimin başında görmüştümPeki benim rüyamasla cinsiyeti öğrenemiyorum bissürü hamile kadın var karnımız burnumuzda o derece sıralanmışız herkes cinsiyeti söylüyor sıra bana geldi ben bilmediğim için söyleyemiyorum tüm rüyalarım buna benzer oluyo sonuç ne cinsiyeti söyleyen var ne bişey sinirim bozuldu hayır erkek kız bebekte görmüyorum görsem dicem kız erkek diye
Öyle canim haklısın.. eskiden benden de sivilce çıkardı simdi sen deyince bir düşündüm de acaba yas ilerledikce herseyin belirtisi de degisiyor mu bilemedimCanım herkesin vücudu, hissettiği şeyler hatta hissettiklerinin şiddeti bile çok farklı. Benim normalde de regl ağrım neredeyse hiç olmazdı çok rahat geçerdi sadece bel ağrım olurdu o da regl başladığı zaman azalırdı. Ama mutlaka sivilce çıkardı bıktım yıllarca sivilceyle uğraşmaktanmesela sende hiç bulantı kusma yaşamadın çok büyük bir nimet bence ama lekelenme ve ağrılarla uğraşıyorsun onunda zorluğu çok başka.. bir an önce geçer umarım ağrıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?