Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlaaarrrr 😍😍 ayyy bugün çok neşeli uyandımmm gittim güzel bir alışveriş yaptım kahvaltı için veeee aylar sonra ilk defa yumurta yedim bugün 😍😍😍 yumurta, ceviz, peynir, zeytin güzeeel bir kahvaltı yaptım nasıl mutluyum 😍😍 çook şükür 🙏 birde ben çözdüm haftada 2 kere b12 iğnesi oluyorum o da bende çok bulantı yapıyor diğer günler genel olarak daha iyiyimm. Ayyy şu 2. Trimester rahatlığına kavuşalım artık hepimizzz 🙏🙏
Masallah ya nasıl sevindim. Hep böyle rahat enerjik iştahlı olursun umarım. Bebisler de artık kilo almaya başlayacak. Yakında kilo ölçümünü de söylemeye başlayacak doktorlarımız 🥹😍

Sabahtan beri yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum belki duyaniniz yasayaniniz vardır şu an 16 haftaligim ve vajinam böyle pıt pıt atıyor neden olur bu en son ilk haftalarda yaşamıştım bunu

Masallah ya nasıl sevindim. Hep böyle rahat enerjik iştahlı olursun umarım. Bebisler de artık kilo almaya başlayacak. Yakında kilo ölçümünü de söylemeye başlayacak doktorlarımız 🥹😍
Ayy evet yaa artık hatrı sayılır gramda olacaklar tatlışlarım yaa 🥹 hepimizinki sağlıkla büyüsünnn inşallahh 😍😍🙏

İnşallah canım inşallah en güzeliyle gelecekler ben çok inanıyorum 🙏🏻❤️ bugün nasılsın?
Çok şükür iyiyim canım hala koyu renk görüyorum arada ama bu eski kan yani birazcık tırsıyorum arada ama geçiyor hızlıca😅 belki yarın bir doktora uğrarım daha 2 temmuza çok var çünkü😅 sen nasılsın🤗

difembahyaa difembahyaa Bu arada bu kalça çekme olayını ben de oğlumda çok yaşadım ama bayağı sonlara doğru yaşamıştım yani magnezyum kesinlikle iyi geliyor

Benim de olmuştu ilk hamileliğimde de ama böyle çığlıklar atmamıştım aniden olduğum yer de kitlendim kaldım doktoruma söyleyeceğim şu an kullanmıyorum ilkinde hemen magnezyum vermişti doktorum, haklısın canım iyi gelecektir

Kızlaaar cezerye_ cezerye_ @sepide ebayraktar ebayraktar nerdesiniz
onlarda pek yok galiba

Burdayimm ama iki doktor kontrolu arasi zaman gectikce biraz stresim artiyor ondan biraz sessiz kaldim. Kendimi daha iyi hissetmeye baslayinca, pek belirti de kalmayinca acaba her sey yolunda mi diye kendimi yiyorum, neyseki ki ptesi kontrolum var 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Burdayimm ama iki doktor kontrolu arasi zaman gectikce biraz stresim artiyor ondan biraz sessiz kaldim. Kendimi daha iyi hissetmeye baslayinca, pek belirti de kalmayinca acaba her sey yolunda mi diye kendimi yiyorum, neyseki ki ptesi kontrolum var 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Benim de pazartesi kontrolüm var, meraktayım. İyi haberler alalım 🙏

Kızlaaarrrr 😍😍 ayyy bugün çok neşeli uyandımmm gittim güzel bir alışveriş yaptım kahvaltı için veeee aylar sonra ilk defa yumurta yedim bugün 😍😍😍 yumurta, ceviz, peynir, zeytin güzeeel bir kahvaltı yaptım nasıl mutluyum 😍😍 çook şükür 🙏 birde ben çözdüm haftada 2 kere b12 iğnesi oluyorum o da bende çok bulantı yapıyor diğer günler genel olarak daha iyiyimm. Ayyy şu 2. Trimester rahatlığına kavuşalım artık hepimizzz 🙏🙏

Çok mutlu oldum canım, ben de 2 gündür alışverişle çıkıyorum ve tost haricinde bir şeyler yiyorum az kaldı inşallah geliyor o beklenen günlerimiz 🤗😎

Sabahtan beri yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum belki duyaniniz yasayaniniz vardır şu an 16 haftaligim ve vajinam böyle pıt pıt atıyor neden olur bu en son ilk haftalarda yaşamıştım bunu

Canım o bana arada oluyor, sızlıyor bazen böyle neden olduğu hakkında bilgim yok ama

Back
X