Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kötü bisey mi yani ya su an biraz kanamam da var ya her şey şüphe veriyor kötü değildir dimi kalp atışını da duyduk ama
Kız olur mu hiç. Bebeğin hareketlenmis ne güzel🥰 Arkasını dönmüş muhtemelen yaramaz🥰 Benim bebeğimin 11+5 teki fotoğrafi da çok değişikti. Sırt üstü uyuyor gibi çıkmıştı. Hiç bir şey anlamamistik. Bazen 20. Haftalara kadar cinsiyet göstermiyor bazı bebekler. Ya bacağını kapatıyor ya arkasını dönüyor. Belli olmuyor ki bu bebişlere. Kanamayla ilgili de doktorun kötü birşey dememiş. Yakında bitecek inşallah korkma. Birçok arkadaşımız var burada aynısını yaşayan. Çok şükür bu haftaları gördük. Hepiniz de sağlıkla kavuşacaksınız bebeklerinize

Oncelikle geçmiş olsun 💗 eğer kanama alani yoksa doktorun da korkulacak birsey yok dediyse bu kanamalara lekelenmelere malesef ki yapacak hicbir sey yok.. kizlar biliyorlar ben cok cektim hala da devam eden belli araliklarla lekeler falan oluyor. Allaha sığınıp bebegimi ona emanet ediyorum çünkü doktor da yapacak birsey olmadigini söylüyor. Rahim agzindaki yumusamadan dolayi oluyormus bu tarz kanamalar lekelenmeler. Mesela iliski yasiyorsaniz kesinlikle ara verin..
Ben kendi doktorum dışında acile de gittim 2 3 kere bana serum igne hic bisey yapmadilar. Direkt git evde dinlen dediler. En son gittigimde bi yatıralım ama onda da hicbisey yapmiycaz sadece burda yatcaksin serum fln vermiycez dediler. Çünkü yapilan bir müdahale olmuyor.
Icini ferah tutmaya çalış biliyorum aşırı zor birsey ama bebeginin seni hissettigini unutma annesi.. hep dua ediyorum hem kendime hemde tüm hamilelere bende dahil kimse yasamasin kanama lekelenme gerçekten diger tüm sikayetler bir sekilde geciyor ama o bir damla leke bir damla kan insanin elini ayağını titretiyor korkudan ..
Sadece sakin olmaya çalış. İnşallah bir an önce gecer. Bol istirahat et bacaklarini yükseğe uzat. Bebisinle konus hayaller kur 💗🌸
Teşekkür ederim canım çok geçmiş olsun sanada 3 ay biseyim olmadı 12 . Hafta başladı ilk gördüğümde dediğin gibi titredim resmen bisey oldu kesin dedim 🥺 inşallah daha yaşamayız sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız canim

Kız olur mu hiç. Bebeğin hareketlenmis ne güzel🥰 Arkasını dönmüş muhtemelen yaramaz🥰 Benim bebeğimin 11+5 teki fotoğrafi da çok değişikti. Sırt üstü uyuyor gibi çıkmıştı. Hiç bir şey anlamamistik. Bazen 20. Haftalara kadar cinsiyet göstermiyor bazı bebekler. Ya bacağını kapatıyor ya arkasını dönüyor. Belli olmuyor ki bu bebişlere. Kanamayla ilgili de doktorun kötü birşey dememiş. Yakında bitecek inşallah korkma. Birçok arkadaşımız var burada aynısını yaşayan. Çok şükür bu haftaları gördük. Hepiniz de sağlıkla kavuşacaksınız bebeklerinize
İnşallah canım benim her şeyden suphelnir olduk

Benimde bel ağrım biraz arttı son günlerde sağ bacağıma da vuruyor. Ama ben günde 9-10 saat kadar ayaktayım hemde pantolonlarımın belinin artık sıkmaya başlaması sebebiyle olduğunu düşünüyorum. Tamamen lastikli pantolonlara geçiş yapacağım, bugün o şekilde giyindim çok rahatlattı beni. Bende magnezyum kullanıyorum bir işe yaradığını da düşünmüyordum ama kullanmasam belki kitlenirdim bende.

Asla olayları abartan biri olmadım, hayatımda bir çok şey yaşadım, güçlü bir anneyim ama dün çığlık çığlığa kalınca eşimde çok korktu, nefesim kesildi ağrıdın o kadar ağrım oldu 🙁

Pantolonlarım benim de belimi sıkıyor hatta bazen hamile pantolonu giyiyorum gazdan dolayı sıkışınca 🥺

Merhaba değerli anne adayları
Bu konuyu bir süredir takip ediyordum, ben de 12 haftalık gebeyim kısmetse ve doktorum ocak başı gibi söyledi tahmini doğum tarihini. Bu gruptaki konuşmaları sıcacık buluyordum o yüzden sık sık bakıyordum😊

Belki benim yaşadığımı yaşayan vardır diye sormak istedim, mide bulantım oluyordu herhalde 7-8. Haftalardan beri var, şu aralar çok şükür azaldı ama yine geçmedi. Ben de sürekli bir şeyler yiyorum bastırsın diye ve çok sık ekmek peynir vs yediğim için fazla kilo almaktan da endişe duydum ve doktoruma danıştım. Prilam’ı önerdi.

Dün gece iki adet aldım sabah uyandığımda bir sorun yoktu ama bir saat kadar sonra öyle garip oldum ki hani bayılmadan önce gözleriniz falan kararır ya onun gibi. Ve böyle sersemledim vs. Ayaklarımı yukarı kaldırıp dinlendim öyle geçti ve ayrıca bende aşırı uyku yaptı bu ilaç gündüz üç saat uyumuşum😲

İlacı kullananların yorumlarını merak ettim, yan etki yaşayan oldu mu acaba..

Merhaba canım, evet Prilam maalesef ki sersemlik yapıyor bu sebeple gündüz değil gece alıyorum ben de Pamlok Pamlok gibi, içmesem kötü oluyorum lakin baş dönmesi göz kararması bende de oluyor ama tansiyonum ile alakalı düşünüyorum, çok düşük tansiyonum normalde de öyleydim ana hamilelikte çok daha da düştü, uyku yapıyor maalesef ki ilaç, uyuman çok normal, sağlıklı bir süreç dilerim 🌺

Be bunu en baştan beri yaşıyorum ama oğlumla çok ayakta kaldığım için de olabilir sanıyordum. Sol kalçam özellikle kitleniyorum ve magnezyumun da faydası yok..oğlumda hiç yaşamamiştim ya kramp vs hiç olmamıştı

Evet canım benim de sol kalçam, ben oğlumda da yaşadım, hatta doğumdan sonra 5 ay yastık kullanamadım, kalçam çekiyordu yastık kullandığım zaman, ayy bir de diyorlar ki kalça ağrısı oğlan çocuğudur ki gerçekten oğlumda çok çektim, bunu henüz bilmiyorum 🤭

Kızlar annabelica annabelica Pamlok Pamlok Lavinia_98 Lavinia_98 Cherry Mom Cherry Mom ahsennayaz ahsennayaz 🙈 bir kalça ağrısına tüm diğer kız belirtilerini harcamışımdır😅🫣😍

Evet canım benim de sol kalçam, ben oğlumda da yaşadım, hatta doğumdan sonra 5 ay yastık kullanamadım, kalçam çekiyordu yastık kullandığım zaman, ayy bir de diyorlar ki kalça ağrısı oğlan çocuğudur ki gerçekten oğlumda çok çektim, bunu henüz bilmiyorum 🤭

Kızlar annabelica annabelica Pamlok Pamlok Lavinia_98 Lavinia_98 Cherry Mom Cherry Mom ahsennayaz ahsennayaz 🙈 bir kalça ağrısına tüm diğer kız belirtilerini harcamışımdır😅🫣😍
Hahha valla belirtilere göredd benimki erkek olması lazım dur hepsini saycm bacım
sag taraftaydı hep bebek:emir_bebek:
tuzlu ekşi aşerme tatlı tiksinme :emir_bebek:
mide bulantısı yok denck kadar azdı iştah açık :emir_bebek:
sürekli kırmızı et aşerme tavuk tiksinme :emir_bebek:
Şuanda sivri bir göbek çıktı sayılır :emir_bebek:
Çin takvimi erkek :emir_bebek:
Yüzük testi erkek :emir_bebek:
Tam yumurtlama günü ilişki :emir_bebek:
Çenede vücudda kıl artışı :emir_bebek:
Asla uyuyamama enerji full :emir_bebek:
Bu arada bebekte çok hareketli erkek:emir_bebek: bebekler daha hareketli olur derler
Hislerimde erkek
Kuyruk sokumu ağrısı yok bende bunun içi bütün belirtileri silcm:)

Doktor kız dedi ama kesin net bişey yok diyor kafam karıştı :KK70:

Önceki kızımda kalça ağrım olmustu ama sanki 20li haftalarda başlamıştı diye hatırlıyorum. Bunda da belden kasıklara vuran ağrılarım vardı ama kalmadı. Korkutmuştu beni hatta. Ona da erkek belirtisi dediler ama fos çıktı 🤣🤣 Zaten mantıken de herhangi bir belirtinin bebeğin cinsiyetiyle ilgili olması mümkün değil bence. Tamamen bizim bedenimizle ilgili bişey. Ama hurafeler eğlenceli mi evet 🤣🤣 sana kız deme sebebim hislerim sadece ve ultrason resmi. Tabiki yanılabilirim🙈Belirtilerinden dolayı öyle düşünmedim 🥰

Cherry Mom Cherry Mom aklıma bişey takıldı ya. Senin doktorun adet tarihini bir hafta öne almış ya. Senin sonraki ultrasonun da mı bir hafta önde çıktı. Benim kız bazen büyük bazen gününde çıkıyor ama en son mesela 4 gün büyük çıktı. Belki bir sonrakinde küçük çıkacak. Seninki niye degistirdi ona takıldı aklım 😀

Günaydın kızlar🥰 bende bişey sorcam ben folik asit vitaminini nerdeyse hic almıyorum siz alıyormusunuz?❤️

Önceki kızımda kalça ağrım olmustu ama sanki 20li haftalarda başlamıştı diye hatırlıyorum. Bunda da belden kasıklara vuran ağrılarım vardı ama kalmadı. Korkutmuştu beni hatta. Ona da erkek belirtisi dediler ama fos çıktı 🤣🤣 Zaten mantıken de herhangi bir belirtinin bebeğin cinsiyetiyle ilgili olması mümkün değil bence. Tamamen bizim bedenimizle ilgili bişey. Ama hurafeler eğlenceli mi evet 🤣🤣 sana kız deme sebebim hislerim sadece ve ultrason resmi. Tabiki yanılabilirim🙈Belirtilerinden dolayı öyle düşünmedim 🥰

Canım benim tabi hurafe 😇 sen genelde yanılmıyorsun ama çoğu hissettiklerin çıktı hep, işin eğlence kısmı belirtiler, ben de hiç inanmıyorum önemli olan sağlıkla gelmesi tabi 🥰

Hahha valla belirtilere göredd benimki erkek olması lazım dur hepsini saycm bacım
sag taraftaydı hep bebek:emir_bebek:
tuzlu ekşi aşerme tatlı tiksinme :emir_bebek:
mide bulantısı yok denck kadar azdı iştah açık :emir_bebek:
sürekli kırmızı et aşerme tavuk tiksinme :emir_bebek:
Şuanda sivri bir göbek çıktı sayılır :emir_bebek:
Çin takvimi erkek :emir_bebek:
Yüzük testi erkek :emir_bebek:
Tam yumurtlama günü ilişki :emir_bebek:
Çenede vücudda kıl artışı :emir_bebek:
Asla uyuyamama enerji full :emir_bebek:
Bu arada bebekte çok hareketli erkek:emir_bebek: bebekler daha hareketli olur derler
Hislerimde erkek
Kuyruk sokumu ağrısı yok bende bunun içi bütün belirtileri silcm:)

Doktor kız dedi ama kesin net bişey yok diyor kafam karıştı :KK70:

Hey maşallah ben belirtilerimi böyle sayamam gerçekten 🤭 sen maşallah hepsini bir bir sıraladın, işin eğlence kısmı bunlar ya 🥰 2 hafta sonra giderim doktoruma arayacağım geldiyse gideceğim 🙈

Canım kızlarrrrr sonucum şimdi çıkmış aradılar. Allah’a şükürler olsun temiz dediler. Yine ağlaya ağlaya öldüm 😭 Allahım bu analık ne garip bişeymiş 🫣 rabbim tüm sonuç bekleyenlere yardımcı olsun sabır versin 🙏 ama cinsiyetle ilgili bilgi vermediler doktora attık dediler. Pazartesi saat 3e randevu aldım inşallah bizde öğreneceğiz kız mı erkek mi 💕
Ay canım çok mutlu oldum Rabbim herkese bebeğini Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım o senin tatlılığın😍 yani açıkçası Allah bilir diye ilerliyorum hayırlısı diyorum falan filan bide açıkçası bu forum bana çok destek oluyor, tek başıma yaşıyor olsaydım çok kafama takardım Google ile uğraşacaktım şimdi bakıyorum maşallah aynı haftalarda aynı belirtileri neredeyse birkaç gün arayla yaşıyoruz, diyorum normaldir ağrım olsa giderim falan kendimi sakinleştiriyorum🤣 hatta benim deliliğime bakın pikniğe gittim bugün bide🤣🤣 tabi dikkat ettim ama geçmiş şimdi üşütmüş olabilirim dün gece biraz, acaba ondan mı diye düşündüm🌼 hepimiz cici anneler olacağız inşallah sağlıkla güzellikle🙏🏻🙏🏻🧿🧿🥰🥰
Aynen öyle canım burada birbirimize her konuda Her anlamda desteyiz tek olmadığımızı biliyoruz en güzeli bu sevincimizi, rahatsızlığımızı hep birlikte paylaşıyoruz. Sana da tekrardan geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin tabii yorulmuş olabilirsin hepsi bir etken takipte kal sadece 🥰
sabah 8 bucukta genetik bölümünden sıra aldım canım numaram yanınca iceri girip sekretere fetal dna yaptirmak istedigimi soyledim form verdi bunu doldur 1100 tl vezneye öde dedi 1 gun once mutlaka kan sulandiriciyi kesmem gerekiyormus onu sordu kullandin mi diye hayir dedim parayı vezneye yatırdım saat 10 bucukta burada ol ekrandan numarani takip et yaninca doktor hanimin odasina gec dedi
doktor akraba evliligi var kacinci gebelik falan genel sorular sordu cevapladik sonra tamam dedi inin asagi kan verin dedi kan verdik o verdigimz kani kendimiz genetik bolumune tekrardan goturuyorz orada eşimi 15 dk beklettiler kanda sorun varmi yokmu diye bakmislar
orada bir kac kisinin kanda pıhtılasma olmus bekletmis tekrar kan istemisler esime gidebilirsinz demisler bursadan geldigimizi soyleyince 1 bucuk saat buralarda olun arayp cagırırsak gelin aramazsak gidin demisler
hic sorun cikarmadi neden orada yaptirmak istedigimizi falan sorgulamadilar hersey gayet yolunda ilerledi canım

Cherry Mom Cherry Mom Canım kusura bakma biraz karışık yazmışım inşallah açıklayıcı olmuştur
çarşamba gunu sonucta verilmiyor kanda ,
diger gunlerde gidebilirsin
biz cuma günü gittik
sonucu eşinde alabilir baskasi alamazmış mesaj gelicekmis sonuc cikinca ona gore tekrardan gidicez
Canım çok sağ ol gayet açıklayıcı yazmışsın çok net Anladım teşekkür ederim Allah razı olsun umarım sonuçların iyi gelir seninde 💜💜
Merhaba değerli anne adayları
Bu konuyu bir süredir takip ediyordum, ben de 12 haftalık gebeyim kısmetse ve doktorum ocak başı gibi söyledi tahmini doğum tarihini. Bu gruptaki konuşmaları sıcacık buluyordum o yüzden sık sık bakıyordum😊

Belki benim yaşadığımı yaşayan vardır diye sormak istedim, mide bulantım oluyordu herhalde 7-8. Haftalardan beri var, şu aralar çok şükür azaldı ama yine geçmedi. Ben de sürekli bir şeyler yiyorum bastırsın diye ve çok sık ekmek peynir vs yediğim için fazla kilo almaktan da endişe duydum ve doktoruma danıştım. Prilam’ı önerdi.

Dün gece iki adet aldım sabah uyandığımda bir sorun yoktu ama bir saat kadar sonra öyle garip oldum ki hani bayılmadan önce gözleriniz falan kararır ya onun gibi. Ve böyle sersemledim vs. Ayaklarımı yukarı kaldırıp dinlendim öyle geçti ve ayrıca bende aşırı uyku yaptı bu ilaç gündüz üç saat uyumuşum😲

İlacı kullananların yorumlarını merak ettim, yan etki yaşayan oldu mu acaba..
Aramıza hoş geldin canım prilam gerçekten uyku hali yapan bir ilaç bende de mide bulantısı yok ama yolculuğa çıkacağım zaman almıştım ve çarpılmıştım resmen ama bahsettiğin tansiyon da olabilir düşük tansiyon bende de var Ve bazen gerçekten bayılacak gibi oluyorum tansiyon aletin yoksa almanızı tavsiye ederim
Cherry Mom Cherry Mom aklıma bişey takıldı ya. Senin doktorun adet tarihini bir hafta öne almış ya. Senin sonraki ultrasonun da mı bir hafta önde çıktı. Benim kız bazen büyük bazen gününde çıkıyor ama en son mesela 4 gün büyük çıktı. Belki bir sonrakinde küçük çıkacak. Seninki niye degistirdi ona takıldı aklım 😀
Canım evet Geçen gittiğimizde de 12 hafta olmasına rağmen 13 haftaya uyumlu çıktı. Sat değişikliğinin dönemi var sanıyorum 8 mi 9 hafta mı o aralıkta değiştirebiliyorlar, sonrasında oynamıyorlar iri bebek diyorlar sadece.

Olaamaaazz :rolleyes: artık bizim yapacak bir şeyimiz yok diyormuşum 🤪🤣🤣

Back
X