reflü yatagı bizim çok işimize yaradı aşırı kusan bir cocugum vardı cunku
elektrikli sut sagma pompası cok cok işime yaradı ama o dogumdan sonra lazımsa eger o zaman alınması cok daha mantıklı
emzik hic vermedim bilgim yok
biberonda avent almstm cokta memlundum ama boykot oldugu icin ondan almıycam baska biberon da bilmiyorum tavsiye eden olursa sevinirim

patikli pijamalardan cok almıstım 1 defa giyindi bazıları etiketli asla olmadı cok cabuk boyu uzadı bu sefer ya buyuk alırım yada patikli cok almam
ince battaniye en az 3 tane olmalı
müslin bez de en az 3 tane olmalı
burun aspiratörü cok lazim olan hayat kurtaran birsey nerdeyse
bebek bezi stogu yapmak isterdim ama onuda bebek seciyor malesef slepyy pisik yapti molfix iyi gelmişti
gogus ucu yarasından mastit olup hastanede yatan birisiyim garmastan pomat krem ve gogus kalkanı hayat kurtarıcı
hastane de kullanmak icin depend almstm memlundum
hastane cantasi icin tul keseler alip bebek kiyafetleri takim olarak ve her keseye 1 bebek bezi koyarak valizi duzenledim annem icim cok kolay olmustu o keseleri tekrardan kullanicam ve dogum icin de etamin sablonu işledim keseye oyle verdim dogumhaneye hemsireler cok begenmisti

gogus pedi cok lazim olucak ve sut sagma posetleri insallah hepimizin bol bol sütleri olur

süt arttırıcı olarakta bestlak damla cok iyi kesin hastane cantamda bulundurucam
Aklıma gelenleri yazayım dedim insallah karışık olmamıstir zaten alisveriler baslayinca fikir alısverislerimizde baslar daha heyecanlı olur