Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar gerçekten tecrübeli annelerden alışveriş kısmında ciddi yardım bekliyoruz. Ben şu an kendimi okyanusa düşmüş balık gibi hissediyorum. Gereksiz şeyler almaktan korkuyorum
Çok iyi anlıyorum seni canım. Bence sürece yaymakta fayda var alışverişi. Sonra çok üst üste geliyor her şey. Ben gereksiz çok şey almışım ama mesela bana gereksiz gelen şey başkası için çok kurtarıcı olabiliyor. Yine de fikirlerimizi yazarız tabi. Ama bence mesela E bebekte falan ufak ufak tırnak makasidir ne bileyim tastır küvettir gözünün gördüğünü temel malzemeleri yavaştan almaya başla. Tereddüt ettiğin bu lazım mı dediğin şeyleri de buraya yaz mutlaka fikrimizi yazalım 🥰

Çok haklı ya ben bir saniye duramazdim bu parti işi bana göre değil 🤣

Heyecanla bekliyoruz 😍

Ya valla helal olsun iyi dayanıyorsun ben çok sabırsız biriyim meraktan çatlarım bu cinsiyet partileri hiç bana göre değil 😂😅😅
ya kızlarr aslında bende kararsızdım dedim kiii kızım pamlok zaten sonuç için 12 gün bekledin bi gün daha beklersinn bee 😅 aslında bu yoktu içimden geldiiii 🤣🤣 şöyle düşünelim fetal sonucu bugünde çıkmamış yarın çıkacakmışmışmış 🤪

Ben dinlerim 😂😂 çok görüyorum çünkü kişilerde hiç kullanılmayan sadece evde yer kaplayan eşya. Eşya köleliğine karşıyımda ben ☺️ ben galiba hepsini soracağım 😂 ablama kalsa herşeyi al diyor doğurdu büyüttü hala heyecanı bitmedi anlamadım 😂
İlk çocukta ablan gibiydim şimdi senin kafandayım🤣 Sen direkt ikinci çocuk kafasında olaya bak masrafın yarıya iner evde eşya yükü de olmaz 🤣🤣

Herkeşler bana kızçe hissediyor, eşime diyorum buradaki arkadaşlarım öyle diyor diye sanırım ben de öyle hissediyorum o erkek hissediyor sanırım 🤭🩵
😅 bi dahaki randevuna var daha zaten gittiğinde görecektir bence
Bakalım kimin hisleri galip gelecek 😅 önce sağlıklı haberini sonra cinsiyetini öğreneceğiz inşallah ❤️

reflü yatagı bizim çok işimize yaradı aşırı kusan bir cocugum vardı cunku
elektrikli sut sagma pompası cok cok işime yaradı ama o dogumdan sonra lazımsa eger o zaman alınması cok daha mantıklı
emzik hic vermedim bilgim yok
biberonda avent almstm cokta memlundum ama boykot oldugu icin ondan almıycam baska biberon da bilmiyorum tavsiye eden olursa sevinirim:KK200:
patikli pijamalardan cok almıstım 1 defa giyindi bazıları etiketli asla olmadı cok cabuk boyu uzadı bu sefer ya buyuk alırım yada patikli cok almam
ince battaniye en az 3 tane olmalı
müslin bez de en az 3 tane olmalı
burun aspiratörü cok lazim olan hayat kurtaran birsey nerdeyse
bebek bezi stogu yapmak isterdim ama onuda bebek seciyor malesef slepyy pisik yapti molfix iyi gelmişti
gogus ucu yarasından mastit olup hastanede yatan birisiyim garmastan pomat krem ve gogus kalkanı hayat kurtarıcı
hastane de kullanmak icin depend almstm memlundum
hastane cantasi icin tul keseler alip bebek kiyafetleri takim olarak ve her keseye 1 bebek bezi koyarak valizi duzenledim annem icim cok kolay olmustu o keseleri tekrardan kullanicam ve dogum icin de etamin sablonu işledim keseye oyle verdim dogumhaneye hemsireler cok begenmisti🥰
gogus pedi cok lazim olucak ve sut sagma posetleri insallah hepimizin bol bol sütleri olur:KK36:süt arttırıcı olarakta bestlak damla cok iyi kesin hastane cantamda bulundurucam
Aklıma gelenleri yazayım dedim insallah karışık olmamıstir zaten alisveriler baslayinca fikir alısverislerimizde baslar daha heyecanlı olur
Biberonu lansinoh almıştım ben çok memnundum meme reddide yasamadım

ya kızlarr aslında bende kararsızdım dedim kiii kızım pamlok zaten sonuç için 12 gün bekledin bi gün daha beklersinn bee 😅 aslında bu yoktu içimden geldiiii 🤣🤣 şöyle düşünelim fetal sonucu bugünde çıkmamış yarın çıkacakmışmışmış 🤪
Aklın öyle söyler ama gel de kalbine dinlet şimdi 🤣🤣

Kızlar sizce isimleri listeye yazalım mı. Yazılmasını istemezseniz listeden kaldıracağım. Bazen paylasilmak istenmiyor. Hissedilen cinsiyeti de çok az kişi yazmıştı kaldırdım o yüzden. İsim kısmı dursun mu. Size danışıp da ona göre karar vereyim dedim. Gönlüm kaldırmaktan yana çünkü muhtemelen bir çok kişi yazdirmayacak 🙂

Aklın öyle söyler ama gel de kalbine dinlet şimdi 🤣🤣
Ayyyy dur kız heyecanlandırmaa 😅
Ay isim sormuşsunuz kızlar. Bugün o kadar geriden okudum ki mesajları şimdi bitirdim. Şebnem olacak kızımızın adı inşallah ♥️🙏🏼
Yaa böyle isimleri duyunca çok mutlu oluyorumm artık hep yeni nesil isimler oluyor ya (dedi ve kendi de öyle isim koydu sjsjsj) bence şebnem çok karakterli bir isim ismiyle yaşasın güzel kızın 🥰 ilk kızının adı neydi bu arada yazdıysan da kaçırmışım

Kızlar sizce isimleri listeye yazalım mı. Yazılmasını istemezseniz listeden kaldıracağım. Bazen paylasilmak istenmiyor. Hissedilen cinsiyeti de çok az kişi yazmıştı kaldırdım o yüzden. İsim kısmı dursun mu. Size danışıp da ona göre karar vereyim dedim. Gönlüm kaldırmaktan yana çünkü muhtemelen bir çok kişi yazdirmayacak 🙂
Ben isme karar verince yazdırırım canım orada görmek hoşuma gider 🥹

o testi yapmasam icim rahat etmiycekti ama yaptirdim inan stresten 3 gunde 3 yas yaşlandm zaten takıntılıym sonuclar cıkana kadar stres yapicam belli oldu
daha kanı verdim hastaneden ciktim esime soylenmeye basladim
Ay cok benziyor huyumuz desene.. bende öyleyim iste. Yapmayip bu sekilde devam etsek de tamamım ama bir yandan da yaptırmak istiyorum bebegimin güzel haberlerini almak istiyorum. Ama test sonucu çıkana kadar nerdeyse 10 gün geçiyor rahat. O süreçte bin tane teori üretirim strese girerim..

Çok teşekkür ederiz canım benimm hepimiz inşallahhh 😍🙏🏻😍😍❤️❤️ sen bugün nasılsın hayatım?
İyi canım öğrencilerin mezuniyetine geldim valla üç gündür bir etkinliktir koşturuyorum🤣 akşamlar geçiyor da gündüzler geçmiyor inanki😍 sen napıyorsun nasıl geçiyor günlerin canımsın

Kuzu aslında ilk 1 hafta çabuk geçiyor da sonrası biraz zorladı benii bide cinsiyeti çok merak edince 🤭 sen ense kalınlığı burun kemiği vs baktırdın mı o da ipucu veriyor aslında teste dair. Tabi orada belli olmayan bazı anomalileri de tespit ediyor. Biz en baştan yaptıralım diye düşünmüştük bence eşin de yaptıralım diyorsa yaptırın soru işareti kalmamış olur içiniz rahat eder hem ☺️
Ya aslinda bende başından beri yaptırırız diyordum. Ama ne olduysa bi yaptirmasak mi diye dusunmeye basladim sadece ama yine de yaptirmayi istiyorum tabi ki. Yaptırırız bizde bu hafta bir gun. Yarin arayıp bilgi alacagim.
Evet kuzum bizim diger tarama testlerimiz de yapildi. Cinsiyetimizin de net oldugunu soyledi zaten doktorumuz. Ama yaptircaz yine de 💗

Ayyyy dur kız heyecanlandırmaa 😅

Yaa böyle isimleri duyunca çok mutlu oluyorumm artık hep yeni nesil isimler oluyor ya (dedi ve kendi de öyle isim koydu sjsjsj) bence şebnem çok karakterli bir isim ismiyle yaşasın güzel kızın 🥰 ilk kızının adı neydi bu arada yazdıysan da kaçırmışım
Çok teşekkür ederim canım 🙏🏼Benim de isim konusunda bakış açım bu eskilere bakiyorum biraz 🙈 ilk kızımın adı Göksu 🥰 bakalım sizin bebişi de öğrenelim de ismini merak edicez sonra da. İsim için de parti yapmazsın herhalde söylersin bize 🤣🤣🤣

İyi canım öğrencilerin mezuniyetine geldim valla üç gündür bir etkinliktir koşturuyorum🤣 akşamlar geçiyor da gündüzler geçmiyor inanki😍 sen napıyorsun nasıl geçiyor günlerin canımsın
Kolaylıklar diliyorum canım ❤️❤️ şükür benim iş yoğun değil bu aralar, enerjimde daha iyi. biraz toparladım gibi kendimi de son haftalarda saldığım evi de 😅

Back
X