Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Herkes artik uzun isim mesaisi surecine giriyo 🤭 ikinci de erkek olsun, ayni cinsiyet olsunlar istiyodum icten ice ama isim konusu beni korkutuyodu cunku 3 yil once oglum icin aylarca dusunup ortak begendigimiz ve icimize sinen tek bir isim bulabilmistik, ikinciye kalmadi 😅

Kızlar selam, ismi eşimle düşündük 'Nil' koyalım diyoruz :) Öğretmenler vs Nil tanıdığı olanlara sorum benim hiç tanıdığım yokta, nasıl oluyorlar akıllı uslu çocuklar mı ? :)
Akademisyen arkadaşım var cok tatlı birisi cok severim herkesle samimi dost canlısı dürüst bir insandır. Sizin nilinizde size huzur mutluluk getirsin hayırlı evlat olsun inşallah ❤️🧿

bazı doktorlar garantiye almak istiyor, aslında iyi bir seçenek kız diyip erkeğe dönmesinde bazı insanlar doktora çamur atabiliyor suçlayıcı konuşabiliyor maalesef. Dayanırsın ama sen, sende o sabrı görüyorum 😍 benim doktor da cihaz kötü olduğu için göremez diye düşünüyorum belki başka doktora da görünürüm cinsiyet için 15 lerde 2 haftam var yani benim de 🤣🤣

Evet canım, aceleci değilim aslında, bekleyeceğim, bazen geliyorlar bana arada böyle ayy ne ki acaba cinsiyeti diye kurcalayasım geliyor, sonra sabırlı ol nihayetinde öğreneceksin diyorum hep 😍 aynı zamanlara denk geleceğiz gibi 🙈🤗

Herkes artik uzun isim mesaisi surecine giriyo 🤭 ikinci de erkek olsun, ayni cinsiyet olsunlar istiyodum icten ice ama isim konusu beni korkutuyodu cunku 3 yil once oglum icin aylarca dusunup ortak begendigimiz ve icimize sinen tek bir isim bulabilmistik, ikinciye kalmadi 😅
Nedense insan bir heyecana giriyor nerde absürt bir isim varsa onu koyuyor :KK70:

Evet canım, aceleci değilim aslında, bekleyeceğim, bazen geliyorlar bana arada böyle ayy ne ki acaba cinsiyeti diye kurcalayasım geliyor, sonra sabırlı ol nihayetinde öğreneceksin diyorum hep 😍 aynı zamanlara denk geleceğiz gibi 🙈🤗
evet evet ben de öyle oluyorm ama sen daha sabırlısın bana göre🤣 sağ salim öğrenelim de valla en son öğrenelim yapcak bişey yok :KK45:

Var mı cinsiyet tahmini olan 🫠🫠🫠😍
IMG_2732.webp

Back
X