- 15 Mayıs 2022
- 1.692
- 2.092
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #10.421
Eveeet sen demiştin kuzum yaaaHayırlısı olsun canım:)
Doktorun daha iyi biliyordur kuzum
Ben erkek demiştim ama sana kendimden korkar oldum
En heyecanlı günler bekle güzelim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveeet sen demiştin kuzum yaaaHayırlısı olsun canım:)
Doktorun daha iyi biliyordur kuzum
Ben erkek demiştim ama sana kendimden korkar oldum
En heyecanlı günler bekle güzelim:)
Akademisyen arkadaşım var cok tatlı birisi cok severim herkesle samimi dost canlısı dürüst bir insandır. Sizin nilinizde size huzur mutluluk getirsin hayırlı evlat olsun inşallahKızlar selam, ismi eşimle düşündük 'Nil' koyalım diyoruz :) Öğretmenler vs Nil tanıdığı olanlara sorum benim hiç tanıdığım yokta, nasıl oluyorlar akıllı uslu çocuklar mı ? :)
Nedense kendiminkinide erkek hissediyorum içimde tuhaf bir his var Allah sonumj hayır etsin ama sende hissetmiştin bebeğini sağlıkla gelsinEveeet sen demiştin kuzum yaaa
bazı doktorlar garantiye almak istiyor, aslında iyi bir seçenek kız diyip erkeğe dönmesinde bazı insanlar doktora çamur atabiliyor suçlayıcı konuşabiliyor maalesef. Dayanırsın ama sen, sende o sabrı görüyorumbenim doktor da cihaz kötü olduğu için göremez diye düşünüyorum belki başka doktora da görünürüm cinsiyet için 15 lerde 2 haftam var yani benim de
![]()
Yaa çok sağolun tatliş bebekler olsun hepimizinki inşallahAkademisyen arkadaşım var cok tatlı birisi cok severim herkesle samimi dost canlısı dürüst bir insandır. Sizin nilinizde size huzur mutluluk getirsin hayırlı evlat olsun inşallah![]()
Nedense insan bir heyecana giriyor nerde absürt bir isim varsa onu koyuyorHerkes artik uzun isim mesaisi surecine giriyoikinci de erkek olsun, ayni cinsiyet olsunlar istiyodum icten ice ama isim konusu beni korkutuyodu cunku 3 yil once oglum icin aylarca dusunup ortak begendigimiz ve icimize sinen tek bir isim bulabilmistik, ikinciye kalmadi
![]()
Canım sağlıkla gelsin
Ben erkek hissediyordum sen kız bndede mide bulantısı 0 Dıcidden şakacı çıktı bunlar:)))
Ben yaşamadım hiç kusmadım bile bir gün iştah tavan hala öyle :)Ben onu diyecektim genelde midesi bulanmayanlar kız, midesi bulananlar erkek geliyor hayırlısı bakalım![]()
Valla ne oluyor bizeBen onu diyecektim genelde midesi bulanmayanlar kız, midesi bulananlar erkek geliyor hayırlısı bakalım![]()
evet evet ben de öyle oluyorm ama sen daha sabırlısın bana göreEvet canım, aceleci değilim aslında, bekleyeceğim, bazen geliyorlar bana arada böyle ayy ne ki acaba cinsiyeti diye kurcalayasım geliyor, sonra sabırlı ol nihayetinde öğreneceksin diyorum hepaynı zamanlara denk geleceğiz gibi
![]()
Canım ben seni en baştan erkek hissediyorum ama benim hislerimin sonucunu gördükNedense kendiminkinide erkek hissediyorum içimde tuhaf bir his var Allah sonumj hayır etsin ama sende hissetmiştin bebeğini sağlıkla gelsin![]()
Bilmiyorum bu his olayını diyet çocuklarım dada yaşadım umarım yanılıyor umdurCanım ben seni en baştan erkek hissediyorum ama benim hislerimin sonucunu gördüko yüzden kız olabilir
![]()
Canım sırtı dönük sanırım anlaşılması imkansız
Amaaan en minnakimiz sizsiniz sanırım kurban olsun teyzosu
Ben yaşamadım hiç kusmadım bile bir gün iştah tavan hala öyle :)