- 23 Ekim 2024
- 3.630
- 5.646
- 73
- Konu Sahibi annabelica
- #10.521
Hepiniz iyisinizdir umarım bebeklerimiz artık büyüdü 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy maşallah yaa çok mutlu oldum canımKızlaaaaar bizde cinsiyetimizi öğrendik
Listeye birErkek de bizden ekleyeliiiim
Oğlumuz oluyor kızlaaaaar
Bir çoğunuz bildinizz![]()
Ay sen bizi cok merakta bıraktınCanlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk![]()
daha once de söylemiştim ben cinsiyeti öğrenince direkt kendimi Hürrem gibi hissetmeye baslamistimAyyyy deme öylekaynana oluciiiz gercekten sen yazinca bi an farkina vardim
gözlerim falan doldu,esime okudum o da sagolsun hemen zaten beni kızdırıyor
evlenip gidecek karisini bizden cok sevecek diyor. Ay bana geliyleeeer
Cok sagol kuzuumm ogullarımız geliyooor![]()
Geçmiş olsun canım Allah tez vakitte sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallahCanlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk![]()
Ay sen bizi cok merakta bıraktıniyi olmana ve bebeginin iyi olmasina da cok sevindim
Babacigina da cok cok gecmis olsun canimbir an önce toparlanır inşallah
![]()
Çok çok teşekkür ederim canlarım benim, amin inşallah, bebeğim benimle kalması mücizeydi gerçekten bu süreçteGeçmiş olsun canım Allah tez vakitte sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah
Canimmm ya cok teşekkür ederim çokayy maşallah yaa çok mutlu oldum canım![]()
Hahahahdaha once de söylemiştim ben cinsiyeti öğrenince direkt kendimi Hürrem gibi hissetmeye baslamistimallah bize kocalarimizin anneleriyle empati yapabilme fırsatı verdi
bakalim bizi neler bekliyor
![]()
![]()
Bebeklerimiz güçlüdür çok şükür. Hiç korkma canım Allah'a emanetlerÇok çok teşekkür ederim canlarım benim, amin inşallah, bebeğim benimle kalması mücizeydi gerçekten bu süreçte
Ayy dogru biz seninle hep ayni belirtileri yaşıyorduuuukbabylovee aşkım aynı şeyleri yaşıyorduk ama ben bu gün daha perinatolog randevusuna gidebildim bana kız dedi tahmini
ben şok, dün kan verdim fetal dna için, onu bekleyecem, aliş veriş yapma bu sadece bir tahmin dedi
Aşkım evetAyy dogru biz seninle hep ayni belirtileri yaşıyorduuuukay bana da kız gibi geldi senin bebis durusu falan.
Hangi firmaya verdin fetal dna yi. Bende bu hafta verecegim.
Olsun canim onemli degil 11.haftadan itibaren sıkıntı yok zaten. Bende eurofins ve panorama arasindayim ama galiba panoramayi tercih edecegiz. Ne kadar ödeme yaptin kuzum ?Aşkım evetbende bir afalladım kendimi erkeke odaklamıştım, bacak arası bomboştu kızımın ya, ama kafa yapısı falan kıza benziyor bencede
Eurofins yaptırdım canım, normalde 11.hafta verecektim ama bu olaylardan dolayı dün verebildim anca
Sen nereyi düşündün
Ay bana da yorum yapar mısın ? Doktor tahmini söylediOlsun canim onemli degil 11.haftadan itibaren sıkıntı yok zaten. Bende eurofins ve panorama arasindayim ama galiba panoramayi tercih edecegiz. Ne kadar ödeme yaptin kuzum ?
Ya evet durus kafa yapisi falan kız gibii ama ben seninkini de erkek olur diyordumhayat böyle iste ters köşeler olabiliyor. Oy seveyim onu beeen
![]()
Canımmm maşallah hayırlı sağlıklı evladını sağlıkla büyüt inşallahOlsun canim onemli degil 11.haftadan itibaren sıkıntı yok zaten. Bende eurofins ve panorama arasindayim ama galiba panoramayi tercih edecegiz. Ne kadar ödeme yaptin kuzum ?
Ya evet durus kafa yapisi falan kız gibii ama ben seninkini de erkek olur diyordumhayat böyle iste ters köşeler olabiliyor. Oy seveyim onu beeen
![]()
Evet aşkım Peri kızım geliyorOlsun canim onemli degil 11.haftadan itibaren sıkıntı yok zaten. Bende eurofins ve panorama arasindayim ama galiba panoramayi tercih edecegiz. Ne kadar ödeme yaptin kuzum ?
![]()
Hahaha bende de farkındalık olduAyyyy deme öylekaynana oluciiiz gercekten sen yazinca bi an farkina vardim
gözlerim falan doldu,esime okudum o da sagolsun hemen zaten beni kızdırıyor
evlenip gidecek karisini bizden cok sevecek diyor. Ay bana geliyleeeer
Cok sagol kuzuumm ogullarımız geliyooor![]()
Yaa seninki icin cok aradayimmm yuz kafa sekli erkek gibi ama egik gibi nub denilen yer. Ama icimden erkek demek geliyooorAy bana da yorum yapar mısın ? Doktor tahmini söyledi![]()
Canim cok gecmis olsun Allah sifa versinCanlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk![]()