Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Canlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk🥹🥹
Ay sen bizi cok merakta bıraktın 🥲 iyi olmana ve bebeginin iyi olmasina da cok sevindim 😍🙏
Babacigina da cok cok gecmis olsun canim 🌸 bir an önce toparlanır inşallah 💗

Ayyyy deme öyle 😅😅😅 kaynana oluciiiz gercekten sen yazinca bi an farkina vardim😅😅 gözlerim falan doldu,esime okudum o da sagolsun hemen zaten beni kızdırıyor 😅 evlenip gidecek karisini bizden cok sevecek diyor. Ay bana geliyleeeer 😅
Cok sagol kuzuumm ogullarımız geliyooor🥰
daha once de söylemiştim ben cinsiyeti öğrenince direkt kendimi Hürrem gibi hissetmeye baslamistim 😅 allah bize kocalarimizin anneleriyle empati yapabilme fırsatı verdi 😅 bakalim bizi neler bekliyor 😅 😅

Canlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk🥹🥹
Geçmiş olsun canım Allah tez vakitte sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah

Ay sen bizi cok merakta bıraktın 🥲 iyi olmana ve bebeginin iyi olmasina da cok sevindim 😍🙏
Babacigina da cok cok gecmis olsun canim 🌸 bir an önce toparlanır inşallah 💗
Geçmiş olsun canım Allah tez vakitte sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah
Çok çok teşekkür ederim canlarım benim, amin inşallah, bebeğim benimle kalması mücizeydi gerçekten bu süreçte

ayy maşallah yaa çok mutlu oldum canım🩵🩵🩵
Canimmm ya cok teşekkür ederim çok 🙏😍🥰 saglikla gelsin evlatlarimiz inşallah 🙏🌸
daha once de söylemiştim ben cinsiyeti öğrenince direkt kendimi Hürrem gibi hissetmeye baslamistim 😅 allah bize kocalarimizin anneleriyle empati yapabilme fırsatı verdi 😅 bakalim bizi neler bekliyor 😅 😅
Hahahah😃😃 gercekten o his bi geliyo insana. Kız ben kötü gelin degilim Allah'tan 😅😅 empati yaparken de cok yorulmam inşallah 😅 (bide kvden dinlemek lazim😜) oy saka bir yana ben oğlumu da onun karısını da yeeerim yeriiiimm. Kız gelinim de daha yeni dogacak belki annesinin karnindaa yazzzzıkkk😄

babylovee babylovee aşkım aynı şeyleri yaşıyorduk ama ben bu gün daha perinatolog randevusuna gidebildim bana kız dedi tahmini 😂😂 ben şok, dün kan verdim fetal dna için, onu bekleyecem, aliş veriş yapma bu sadece bir tahmin dedi

Eklentiler

• IMG_4041.webp
    IMG_4041.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 53
babylovee babylovee aşkım aynı şeyleri yaşıyorduk ama ben bu gün daha perinatolog randevusuna gidebildim bana kız dedi tahmini 😂😂 ben şok, dün kan verdim fetal dna için, onu bekleyecem, aliş veriş yapma bu sadece bir tahmin dedi
Ayy dogru biz seninle hep ayni belirtileri yaşıyorduuuuk😍 ay bana da kız gibi geldi senin bebis durusu falan.
Hangi firmaya verdin fetal dna yi. Bende bu hafta verecegim.

Ayy dogru biz seninle hep ayni belirtileri yaşıyorduuuuk😍 ay bana da kız gibi geldi senin bebis durusu falan.
Hangi firmaya verdin fetal dna yi. Bende bu hafta verecegim.
Aşkım evet 😂😂 bende bir afalladım kendimi erkeke odaklamıştım, bacak arası bomboştu kızımın ya, ama kafa yapısı falan kıza benziyor bencede 😁😁
Eurofins yaptırdım canım, normalde 11.hafta verecektim ama bu olaylardan dolayı dün verebildim anca 😞😞
Sen nereyi düşündün

Aşkım evet 😂😂 bende bir afalladım kendimi erkeke odaklamıştım, bacak arası bomboştu kızımın ya, ama kafa yapısı falan kıza benziyor bencede 😁😁
Eurofins yaptırdım canım, normalde 11.hafta verecektim ama bu olaylardan dolayı dün verebildim anca 😞😞
Sen nereyi düşündün
Olsun canim onemli degil 11.haftadan itibaren sıkıntı yok zaten. Bende eurofins ve panorama arasindayim ama galiba panoramayi tercih edecegiz. Ne kadar ödeme yaptin kuzum ?

Ya evet durus kafa yapisi falan kız gibii ama ben seninkini de erkek olur diyordum😄 hayat böyle iste ters köşeler olabiliyor. Oy seveyim onu beeen 🥰

Olsun canim onemli degil 11.haftadan itibaren sıkıntı yok zaten. Bende eurofins ve panorama arasindayim ama galiba panoramayi tercih edecegiz. Ne kadar ödeme yaptin kuzum ?

Ya evet durus kafa yapisi falan kız gibii ama ben seninkini de erkek olur diyordum😄 hayat böyle iste ters köşeler olabiliyor. Oy seveyim onu beeen 🥰
Ay bana da yorum yapar mısın ? Doktor tahmini söyledi 🫠

Canımmm maşallah hayırlı sağlıklı evladını sağlıkla büyüt inşallah😍😍😍😍🧿🧿💙💙💙 ya ben de öğreneyim litfeeen🤣🤣🤣🤣 yarın kan verişimin 6. Günü allahım aklıma mukayet ol🤣🤣 hurafe incelemesi bekliyoruz yap hemen🤣🤣

Evet aşkım Peri kızım geliyor 😌 sende inşallah oğluşunu sağlıcakla kucağınıza alın😍
Canım ninalia yaptırdım tam kapsamlı 500 euro aldılar benden 🔫

Ayyyy deme öyle 😅😅😅 kaynana oluciiiz gercekten sen yazinca bi an farkina vardim😅😅 gözlerim falan doldu,esime okudum o da sagolsun hemen zaten beni kızdırıyor 😅 evlenip gidecek karisini bizden cok sevecek diyor. Ay bana geliyleeeer 😅
Cok sagol kuzuumm ogullarımız geliyooor🥰
Hahaha bende de farkındalık oldu 🤣 benimde kayınvalidemle aram çok iyi şükürler olsun 🙏 onun gibi bir kaynana olursam ne ala 🥰 gelinle de birbirlerini sevsinler el üstünde tutsunlar daha ne isterim 🥹🙏 beni erkek çocukla ilgili enerjisini nasıl yöneteceğim düşündürüyor en çok 😅

Kızlar kontrolden geldim. Çok şükür her şey yolunda. 1. Trimesterı bitirdik. Doktor cinsiyet konusunda yorum yaptı. Bacak arasını çok net gördük ama ultrason görüntülerinde yok maalesef. Sizde bir yorum yapın bakalım nub ve skulla göre neler diyeceksiniz 🥰

Ay bana da yorum yapar mısın ? Doktor tahmini söyledi 🫠
Yaa seninki icin cok aradayimmm yuz kafa sekli erkek gibi ama egik gibi nub denilen yer. Ama icimden erkek demek geliyooor 🤭

Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin ❤️🙏🏻 ben cok giremiyorum görmedim

Back
X